klasik ergenekonu sulandırma komikleştirerek millette bu dava boş bir dava havası verme fıkralarından biri.böyle şeylere gerek yok.proflar yargı mensupları üniversite hocaları suç işleyemez mi?aslında bu şunu da gösteriyor.yıllardır cumhuriyetten beri kendini hukuk üstü gören bana bişey olmaz bana bişey yapamazlar diyerek hukuksuzluk yapanların sorgulanmaya başlanmasıyla ortaya çıkarılan sulandırma ekibinin uydurdukları fıkralar.vesselam...bir fıkra da ben yazacam birazdan...
Genç Muhabbet
Durumun Özeti
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
ben niye gocunayım ki :) sen bi fıkra yazdın diye gocunacaksam cevap yazmaz konuyu silerdim :) işine gelenleri anlıyor işine gelmeyenleri anlamıyor işte bu ergenekoncular
aslında fıkra çok irdeleyici ama herkes görmek istediği gibi bakıyor.. bence güzel ve düşündürücü bir fıkra :)
Şayet bu fıkra gerçekse Adamın siyasi görüşünü ve kim olduğunu sorgulamak lazım.
Ben camide ne Hasan Hocamın nede M.Emin hocamın Ticaret Yaptığına hiç rastlamadım...
Aklımın zorlandığı Nokta, bundan 7 yıl Önce AK Parti iktidara geldiğinde şeriat gelecek Ülkeyi İran yapacaklar diye avaz avaz bağıranlar bu gün AK Partiyi dinsizlikle suçluyor! Muhalefetin uydurduğu kartel medyanında basına ve internet ortamına sürdüğü bir fıkra...Şu işe bakın Bir Paket sigara ile fıkra bile düzdürüyoruz...
şimdi adamın biri güzel sanatlarla ilgileniyor.resim vs yapıp bunları satarak para kazanıyor.adamın bir de maymunu var.adam bir gün bir yere gidecek,maymuna diyor ki:dükkan sana emanet kimseye bişey vermeyesin.maymun dükkanda bekliyor.hırsızlar geliyor.bakıyorlar maymun.ne yapsam diye düşünüyor hırsız,sonra buluyor.hırsız maymunla oyun oynuyor.hırsız ne yaparsa maymun da onu yapıyor.adam en son iki eliyle gözünü kapatıyor,maymun da kapatıyor.böylece hırsız dükkanı soyup gidiyor.dükkan sahibi gelince bakıyor ki dükkan soyulmuş.neyse maymunu yine dükkana bırakıp adam bir yere gidiyor.yine hırsız geliyor.tabi hırsız uyanık yine maymuna hareketler yaptırıyor.hırsız ne yaparsa maymun da onu yapıyor.en son hırsız iki eliyle gözünü kapatıyor maymun da eliyle gözünü göstererek gözlerini fal taşı gibi açıyor.bilmem anlatabildim mi...?
Kapatılmış bir konunun aynısını tekrar açarak gündeme taşımanın manası nedir?
Yani fikirlere saygı, üyelere saygı tamam da çocukların oynadığı oyunların bile bir kuralı kaidesi vardır, sizin kendi emeğinizle ürettiğiniz insanların faydalanacağı bir yazı yazdınızda yayınlanmadı mı..?
Alay mı ediyorsunuz, hesaba mı almıyorsunuz iyi niyeti suistimal mi ediyorsunuz yoksa gayet halis bir niyetle açtınız bu konuyu da biz mi anlayamıyoruz..?
Cevap yazman veya konuyu silmen senin sorunun :) Ben anlatılanları işime geldigi gibi degil anlatıldıgı gibi anlamaya çalışıyorum. işte bu ergenekoncudur derken ne demek istediginizi açıklarmısınız bak bunu gerçekten anlamadım :)mahmut;196499 wrote:ben niye gocunayım ki :) sen bi fıkra yazdın diye gocunacaksam cevap yazmaz konuyu silerdim :) işine gelenleri anlıyor işine gelmeyenleri anlamıyor işte bu ergenekoncular
KAsım abi tamam güzel söylüyorsunda tekrar açmamın manası hoşuma gitti ve gerçekleri gün ışıgını çıkarma.Bende biliyorum her şeyin bir kuralı oldugunu alay felan ettigimiz yok bunu neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım...Kasım Böler;196504 wrote:Kapatılmış bir konunun aynısını tekrar açarak gündeme taşımanın manası nedir? Yani fikirlere saygı, üyelere saygı tamam da çocukların oynadığı oyunların bile bir kuralı kaidesi vardır, sizin kendi emeğinizle ürettiğiniz insanların faydalanacağı bir yazı yazdınızda yayınlanmadı mı..? Alay mı ediyorsunuz, hesaba mı almıyorsunuz iyi niyeti suistimal mi ediyorsunuz yoksa gayet halis bir niyetle açtınız bu konuyu da biz mi anlayamıyoruz..?
Yoook mahmut öyle deme kardeş. Buda Ergenekonun ismine Takılanlardandır. Nasıl olsa Muhalefet olacakya...................mahmut;196499 wrote:ben niye gocunayım ki :) sen bi fıkra yazdın diye gocunacaksam cevap yazmaz konuyu silerdim :) işine gelenleri anlıyor işine gelmeyenleri anlamıyor işte bu ergenekoncular
Bu konu aynı içeriğe sahip ve daha önce açılan aynı zamanda yoruma kapalı olan diğer konu ile birleştirilecektir.
ben sana ergenekoncusun demedimki ergenekoncular böyle yapıyor dedim :) sen niye üstüne alınıyon :))wanted_akin;196505 wrote:Cevap yazman veya konuyu silmen senin sorunun :) Ben anlatılanları işime geldigi gibi degil anlatıldıgı gibi anlamaya çalışıyorum. işte bu ergenekoncudur derken ne demek istediginizi açıklarmısınız bak bunu gerçekten anlamadım :)
Valla ben size hiç bir şey demiyorum;Diyecek bir şeyde bulamıyorum.
Çünkü sizin ne önünüzden gidilir nede arkanızdan.
Ben sizlere saygı gösterdim; Bu konuyu kapattım.
Ama, birileri bu saygıyı, saygısızlığa dönüştürerek konuyu tekrar açmış.
İşte resmen; Şimdi, Öküzün Altında Buzağı Arıyorsunuz.
Ama ben size bir şey söyleyeyimmi;
Kusura bakmayında, hatta hiç önemli değil, isterseniz kusurada bakın.
Lakin o öküzü biraz zor bulursunuz bu kafayla.
Çünkü, bilgisi olmayanın fikride olmaz....
Lütfen! Ama lütfen rica ediyorum.
Bir daha kendi başınıza hareket ederek, kapatılan bir konuyu tekrar açmayın;Açıpta insanları germeyin.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.