Tarih belirlendimi.
Nizipde Spor ve Gençlik
ülen bekar çocuk, biz kahinmiyik ne bilek senin gece dersin olan günü...yazsana şu gün müsaitim diye :)
Servet hocamda gelecek.
Kesin kesin:)
Şükrü maç günü ve saati değişmeyecek.Seni ve Osman yorgancıyı listeden çıkarıyorum.
Liste tamam.
Admin yaparsa olur.Halı sahada internet varmı acaba:)
Nizip.com olarak Halı Saha Maçı Yaptık 30.04.2009...
Görüntülenme: …
Gökhan Dokuyucu;184928 wrote:Eğer Tarih benim gece dersim olmadığı zaman ise bende gelirim orti;)
ülen bekar çocuk, biz kahinmiyik ne bilek senin gece dersin olan günü...yazsana şu gün müsaitim diye :)
Yaaaa! Demek öyle, o zaman sizi 2. takımın kaptanı yapıyorum abi. Hayırlı olsun... :D
Gökhan yapmış gene yapacağını :). Ülen b...n d..si dersinin tarihini yazsana ya!...
Gökhan yapmış gene yapacağını :). Ülen b...n d..si dersinin tarihini yazsana ya!...
Kasım Böler;184881 wrote:Cumali yaptın yapacağını :) ben seyretmeye gelirim gelirsem... gerisi beni aşar.
Futbol maçında en son lise takımında tezehurat yapmıştım olaya bu kadar yakınım anlayacağın :)
Fatih te ilk onbir demiş ! dediğim gibi en iyi ihtimalle tezahurat yapacak ilk on bir kişi içinde bulunabilirim :)
Subutay;184219 wrote:Evet, nizip.com olarak halı saha maçı yapalım hafta içi. Takım kadrolarını yazınız...
Tk-1
1.Subutay
2.Şükrü
3.Karakaş
4.Yorgancı
5.İbrahim
6.Cumali
Teknik Traktör: Müslüm Akpek
Tk-2
1.Nizip01
2.Nizipli Mümet
3.Şehmus
4.Kasım Böler (KAPTAN)
5.Servet Büyükteke
6.
Teknik Traktör:....................
Eğlence maçıdır. Acık koşmalı, acık gülmeliyik. Vurduyu, kırdıyı seven arkadaşlara tavsiye etmem. :)
Servet hocamda gelecek.
Mehmet beni eklediğin teşekürler. Tk-2 teknik traktörü kim olcak aday yok mu?
Benbaşkan da son adamımız ve kadro tamam. Arkadaşlar şimdi tarih, saat ve yer konusunu netleştirmemiz lazım. En iyi halı saha hangisi? Lütfen zemini plaj gibi olmasın. Kum havuzunda kova-kürek muhabbetine girmiyelim.
Perşembe kesin değilmi? 9-10
kesin sonuç değilmiymiş ben o saat de biliyorummehmet karakaş;185039 wrote:perşembe kesin değilmi? 9-10
Perşembe 10-11 Altınbaşın arkasındaki halı sahada.
Kesin mi ? Son kararmı?
servet BÜYÜKTEKE;185050 wrote:Kesin mi ? Son kararmı?
Kesin kesin:)
Evet evet, Perşembe 10-11 Altınbaşın orada. Ama Kasım Abi yan çizerse bir kişi daha lazım. Olmadı Kasım Abi'ye jübile yaptırıp teknik traktör tapalım...
bence bu halısaha bacını duzellemek zor olcak cunkü şöyle gercekte arkasında duran yok
Arkadaşlar beni yazın bende gelirim . Belediyeden bir takım çıkaralım. 6 kişiyi buluruz bence .
abi belediyele hafta sonu oynayabılırız tabı ıstenırse...
Kardeş neden böyle diyorsun? Bak kadrolar hazır, rezervasyon bile yapıldı. Daha ne olmalı? Maç saatinden 5 dk. önce denilen yerde olursak hiçbir sorun kalmaz.
nizipli01;185061 wrote:bence bu halısaha bacını duzellemek zor olcak cunkü şöyle gercekte arkasında duran yok
arkadaşlar ogün bizim yine aynı yerde 8 /9 abonelik maçımız var
ben ve osman yorgancı başka güne alınmaz mı_?
ben ve osman yorgancı başka güne alınmaz mı_?
o gün maçımız var gelmemiz zor osman yorgancı da maçı var benle beraber başka gün olsa çok güzel olur
şükrü herkes o saatte dıye alıstı artık inş. sizlede başka sefer oynarız :)
Canlı yayın olacakmı.
şükrü çiftçi;185378 wrote:o gün maçımız var gelmemiz zor osman yorgancı da maçı var benle beraber başka gün olsa çok güzel olur
Şükrü maç günü ve saati değişmeyecek.Seni ve Osman yorgancıyı listeden çıkarıyorum.
Subutay;184219 wrote:Evet, nizip.com olarak halı saha maçı yapıyoruz. Takım kadroları aşağıdadır. Gelemeyecek arkadaşlar lütfen yerine adam göndersin. :)
Tk-1
1.Hasan1983(Kaleci)
2.Subutay
3.Karakaş
4.Devrim72
5.İbrahim
6.Cumali (K)
Teknik Traktör: Müslüm Akpek
Tk-2
1.Nizipli01
2.Nizipli Mehmet
3.Şehmus
4.Derviş Abi (K)
5.Servet Büyükteke
6.Benbaşkan
Teknik Traktör:Kasım Böler
Eğlence maçıdır. Acık koşmalı, acık gülmeliyik. Vurduyu, kırdıyı seven arkadaşlara tavsiye etmem. :)
Liste tamam.
abi devrim72 ya son kişiye :)
Bizim takımın kondisyon çalışmalarını anlatıyorum:
1- Sabah erkenden kalkıp, Taşbaşa kadar koşup geleceksiniz,
2- Gelir gelmez, çerkezin fırını önünde bir nohut dürümü arkasından halin oraya gidip bir kavurma dürümü yiyeceksiniz,
3- Daha sonra eve gelip duşunuzu alacaksınız,
4- Öğle arası tatlıcı Sabrıya uğrayıp benim selamımı söyleyeceksiniz o size en büyük dopingi yapacak, kadayıf dürümü.
5- Akşam paydostan sonra tekrar Tatlıcı Sabrıya gidip benim selamımı tekrar söyleyeceksiniz size halka tatlısı verecek sıcak sıcak onlarıda yiyeceksiniz,
6- Daha sonra hep beraber koşar adımlarla sahaya gideceksiniz.
Eğer 20 çekmezseniz ben istifa ederim.
1- Sabah erkenden kalkıp, Taşbaşa kadar koşup geleceksiniz,
2- Gelir gelmez, çerkezin fırını önünde bir nohut dürümü arkasından halin oraya gidip bir kavurma dürümü yiyeceksiniz,
3- Daha sonra eve gelip duşunuzu alacaksınız,
4- Öğle arası tatlıcı Sabrıya uğrayıp benim selamımı söyleyeceksiniz o size en büyük dopingi yapacak, kadayıf dürümü.
5- Akşam paydostan sonra tekrar Tatlıcı Sabrıya gidip benim selamımı tekrar söyleyeceksiniz size halka tatlısı verecek sıcak sıcak onlarıda yiyeceksiniz,
6- Daha sonra hep beraber koşar adımlarla sahaya gideceksiniz.
Eğer 20 çekmezseniz ben istifa ederim.
müslüm akpek;185383 wrote:Canlı yayın olacakmı.
Admin yaparsa olur.Halı sahada internet varmı acaba:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.