Sevgili gökhanım ancak siteye girebildim.Benim adayımdakoca site olduğundan,aday göstermede zorlandım.Bu gül bahçesinin hangi çiceğini bir diğerinden ayrı tutayım,hepsinin ayrı bir güzelliği var..
BENCE BU PAYEYİ SİTEMİZİ KURUP GÜZELLEŞTİREN VE BİZE BU GÜZELLİĞİ ÖĞRETEN SEVGİLİ ADMİNİMİZE VERELİM. SELAMLAR.
.
şşşştt çocuk ne zırlıyon hade bakam bu saatte mama yok burda başka bakkala....
Bu arada gökhancım artık jüri olarak toplanıp 1. açıklayalım,
kendimize torpil geçsekmi acabaa :-)).
Hemen kardeş :)) .
Bak öncelikler şu resmini yayınladığımız kişilerden yorum yapmayanları eliyelim....
Çünkü ciddiyetimizi anlamadılar....
Hiç hakkında yorum yapılmayanlar zaten elendi:)).
Biraz daha zaman tanıyalım belik yorum yaparlar....
alıntı:
"quote" Gökhan Dokuyucu demişki:
Ve uzun uğraşlardan sonra ibrahim abinin resmini buldum....
Resim kaynağı . pirate382 kardeşime katılıyorum gercekten formun en güzel resmi sayın ibram27 abimiz resmidir bütün resim deki diger arkadaşlar yüz ifadesınde sırke satarken sayın radikal abim ibram27 abimiz maşallah bal satıyor benım adayım işte bu
fatih abinin resmi yok mu yaa burda?bence hem en karizmatik en yakışıklı en popüler en adil yani kısacası bütün enler onda...bu arada oylar paylaştırılabiliyorsa ben de 2 kişiye veriyorum.
1-fsyoraik.
2-kemalcengiz.
alıntı:
"quote" Gökhan Dokuyucu demişki:
Valla ben sıkıldım meto bir sonuca varalım artık :).
gokhan abı haklısın hıc bır guzellık yarısması bu kadar uzun surmedı
[url="C:\Documents and Settings\efsanem\Desktop\20061111145135_1aksoy2.JPG [Eksik eski medya kaydı] "] C:\Documents and Settings\efsanem\Desktop\20061111145135_1aksoy2.JPG [Eksik eski medya kaydı] [/url].
bu cesur bakışlı saygıdeğer abimizi tanıyormusunuz?.