Derviş saçmalıyorsunuz, vallaha odunu alıp geliyorum ikinizide üst üste koyarım bak, aklınızı başınıza toplayın.Önce buradan başlayacağım habriniz olsun, bu ne ya böyle, koca koca adamlarsınız.
müslüm akpek;179956 wrote:Derviş saçmalıyorsunuz, vallaha odunu alıp geliyorum ikinizide üst üste koyarım bak, aklınızı başınıza toplayın.Önce buradan başlayacağım habriniz olsun, bu ne ya böyle, koca koca adamlarsınız.
dur daha acelen ne yahu derviş abi, :D
sen önce bi hedefini tutturda,
5 fakülte 5000 öğrenci hedefini tutturmanızı bekliyoruz,
Sahi şu an durum nasıl, en son YOK'ten heyet gelmiş eğitim fakültesi için onay vermişlerdi diye hatırlıyorum,
şu an kaç fakülte kaç öğrenci var, (ama şunu çok iyi biliyom öğrenciden çok ağaç diktiniz, habire ağaç dikip duruyorsunuz, gelen çocuklar serin serin otursun diye.
hadi selametle
ilker
dervisdörtbudak;179955 wrote:admin abim kovana kadar burdayım:)osman abi.
Adminde kovarsa n'apim, niziptede durmam artık:D
Öyle değilmi adminim.
ilkaytrade;179979 wrote:dur daha acelen ne yahu derviş abi, :D
sen önce bi hedefini tutturda,
5 fakülte 5000 öğrenci hedefini tutturmanızı bekliyoruz,
Sahi şu an durum nasıl, en son YOK'ten heyet gelmiş eğitim fakültesi için onay vermişlerdi diye hatırlıyorum,
şu an kaç fakülte kaç öğrenci var, (ama şunu çok iyi biliyom öğrenciden çok ağaç diktiniz, habire ağaç dikip duruyorsunuz, gelen çocuklar serin serin otursun diye.
hadi selametle
ilker
İlker abim inşallah biz hedefimizi Allah'ın izniyle her tarafta tutturruz. Oyuncak uçaktan trenden uğraşacak vaktimiz yok. Hep beraber istensin vallahi hedef en kısa zamanda iki katına bile çıkar. Herşey pozitif yönde, olmaması için hiçbir neden yok.
Salı-çarşamba biraz daha ekeceğiz:) Nizibin en yeşil yeri olacak:)
Admin;179871)Müslim abi sen buna iyi bir yanaş istersen :) aklı başına gelsin. Mustafayıda unutma, kaşımasın durmadan :).[/QUOTE wrote:
müslüm akpek;179997 wrote:23 Nisanda allahın izniyle orada olacağız, bunları senin dükkana kapatalım.
Benim kapalı alan fobim var:( Not:Bu arada benim bu konuya, dün gece saat 21:00 sularında, yazmış olduğum bir mesajım vardı. Kayboldu gören varmı acaba? Hiç olmassa bana akibeti hakkında bir bilgi verilsede olur.:D
Mustafa KANAL;180000 wrote:Benim kapalı alan fobim var:( Not:Bu arada benim bu konuya, dün gece saat 21:00 sularında, yazmış olduğum bir mesajım vardı. Kayboldu gören varmı acaba? Hiç olmassa bana akibeti hakkında bir bilgi verilsede olur.:D
Müslüm bey senin bu itidalin, yaşına uygun olan bu hoşgörülü tavrın secim öncesi niye yoktu? Her mesajında site yönetimini eleştiren sen şimdi bu ufak kırgınlığı giderme hususunda rol üstlenmişsin. Kusura bakma abi sen dur hele. Biz abilerimizin göynünü eder :) hatırlarını alırız.
bir şiir konusu yine nerelere gelmiş.
sağlam olan dostluk ve arkadaşlıklar,hiç bir zaman yıkılmaz.
siyasi arenadaki atışmalar ise bir sonraki seçimlere kadar hafif şiddette devam eder.
Ben sadece iki kardeşime tekrar birbirini hoş tunmalarını temenni ederek şöyle derim Biz insanız melek degil demiz adem a.s o kadar temiz yaratıldıgı halde takdiri ilahidirki hata yapmışlar şunu unutmamak lazım hata yapmak bizim genlerimizde var baksananız peygamberler dahi günah işlemekten beri ancak hatadan beri degil, Bu sebeple insanı hata yapmaz günah işlemez görmek aslında hatanın en büyügü ben yanlış yapacagım arkadaşım beni hoş görecekki bunun adı KARDEŞLİK DOSTLUK OLSUN diger türli olursa sadece arkadaş kalırız
Pir sultan abdal ne demiş; YAGMUR GİBİ TAŞLAR YAGART ÜSTÜME
DOSTUN BİR TEK GÜLÜ TARALAR BENİ FELSEFEYE BİTİYORUM YA! SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.Selamlar
Hz. Ali
hak
hukum mücadelesi verirken
Camide
Din iman bilen birisi
tarafından
sırtından
hançerlenir.
Bazı insanlar
şiddeti
kendi kendine
şiddeti
faydalı bir
hal olarak görmekte.
Irakta da insanlar
intikam ateşi ile
iyi ve kötüyü
bilecek
gerçek çözüme ulaşacak
fikir ve
anlayıştan çok uzaklaşmış.
Kötü zaman
Irakta herkes
birbirine
merhamet etmeli
yardım ve şefkat göstermeli.
Her ıraklı bir diğerine
evindeki sahşp olduğu en kıymetli şeyi
hediye etmeli ki.
Iraklı salim bir kafaya ulaşsın.
Kötü zamanın
ona verdiği
vesvese ve kuruntudan
uzak dursun.
Zaman
şeytan egemenliğinden
ancak
bu şekilde
uzaklaşır.
Aslında doğal sınırlar çizilmiş inatla bu sınırları kaldırmaya çalışıyorlar, Irakta 3 millet var bunlar şiiler araplar ve kürtler bunların sınırlarıda belli, sınırlar çizilse bu kaos ortadan kalkacak.
müslüm akpek;229217 wrote:Aslında doğal sınırlar çizilmiş inatla bu sınırları kaldırmaya çalışıyorlar, Irakta 3 millet var bunlar şiiler araplar ve kürtler bunların sınırlarıda belli, sınırlar çizilse bu kaos ortadan kalkacak.
Valla onu bunu bilmem...Saddam yıllarca bu üç gurubu da idare etti:)
Ama astı,ama kesti,dikdatördü falan filan...
Sonuç ortada,Irak'a müdaheleden bu yana,Saddam zamanından daha fazla insan öldü ve ölmeye de devam ediyor.
Sakın ola ki Saddam'ın yaptıklarını tasdiklediğimi de zannetmeyin haaa:D