Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Nizipcom İstanbul buluşması muhteşem geçti.
Orada olmak gercekten cok guzeldı emegı gecen herkese tekrardan cok tesekku edıyorum...
Rahatsız olan var mı bu kadar da yenir mi kalbinize dokunur...
Afiyet şifa olsun..
öncelikle bu buluşmanın gerçekleşmesin de pay sahibi olan Müslüm'e,Osman Demir'e,çok lezzetli yemekleri ile Oktay'a,çiğ köfteyi gücü kuvveti ile yoğuran arkadaşımıza,buluşmanın adresi olan Güngören Nizipliler Derneğinin,değerli başkanı Ali Ağar'a,dernekte bulunupta çöpümüzün toplanmasına kadar,çay servisine kadar,her şeyimize koşturan dernek üyesi arkadaşlara(müslüm,yada osman arkadaşların isimlerini yazarlarsa sevinirim) ve Bursa'dan,Sakarya'dan ve de İstanbulun çeşitli semtlerinden gelen nizip com üyelerine sonsuz teşekkürler.
güzel olmuş gibi gorunuyor gerçektende nizip.comun sayesınde bunlar bence belki insanlar önceden birbirini tanıyordu ama bu kadar değil di bence...
Çok güzel bir gece olmuşa benziyor.Yemeklerden belli:)Emegi geçen herkese teşekkürler.Dernek biraz küçük, inşallah oradaki Nizipliler daha büyük bir dernege sahip olurlar.
ortalık yanmış yahu lahmacunlar baklavalar çiğköfteler götürmüş millet afiyet olsun yarasın hepinize
yemekler ve çiğ köfte gerçekten harikaydı. herkesin eline emegine saglık..
orda bulunmak, degerli hemşerilerimizle o sıcaklığı yaşamak, saygın büyüklerimizle tanışmak bana çok büyük mutluluk verdi..
bizim çiğ köftemiz daha lezzetliydi...çünkü nizipin suyu ve havasıyla yoğruldu :D
çok güzel ve eğlenceli geçtiği belli...birlik ve beraberliğin daimi olması dileklerimle...
BURDA OLSAYDIN EMIN OL BUNU SOYLEMEZDIN KOLUM BILE IYILESMEYE BASLADI MASALLAH :p:D:D:D:D:Dibrahim;176630 wrote:bizim çiğ köftemiz daha lezzetliydi...çünkü nizipin suyu ve havasıyla yoğruldu :D
hayal öncelikle gemiş olsun tabi yani nizip yemeklerini yiyince iyileşiyor insan:) :)нαуαℓ;176633 wrote:BURDA OLSAYDIN EMIN OL BUNU SOYLEMEZDIN KOLUM BILE IYILESMEYE BASLADI MASALLAH :p:D:D:D:D:D
her gun evde yuruyoruzda o kadar nızıplılerın ıcınde olmak gercekten cok baska oluyo ama kolumuz hala askıya mahkum :(mavi_şahin;176635 wrote:hayal öncelikle gemiş olsun tabi yani nizip yemeklerini yiyince iyileşiyor insan:) :)
kardeşim inşallah düzelir bir başka nizip.com buluşmasında çiy.köfteyi sen yogurursun acil şifalar dilerim.
allah razı olsun mahmut abı koftem guzel olur evet ama yoguran abımız kadar olacagını sanmıyorum ama pıknıklerımızdekı cıgkofte yarısmalarına belkı katılabılırım :D:D ıns ılerkı bulusmamızda pıknıkte olur 2 seneden berı gıdıyoruz cok guzel gecıyor sankı nızıpteymısız gıbı ıns bu sefer burda uyelerı de orda gormek nasıp olur. Bırlık ve beraberlıgımız hep daım olur ıns...mahmut çilkız;176640 wrote:kardeşim inşallah düzelir bir başka nizip.com buluşmasında çiy.köfteyi sen yogurursun acil şifalar dilerim.
Bir ara 52 kişi saydım o kadar adama çiğköfte yoğurmak zor olacağını düşünerek içimizdeki en iri kıyım olan Derviş kardeşimizden rica ettik sağolsun kırmadı bizi kendisine teşekkür ederiz, tabi bende yardım ettim.
söyleseydin tuncay abimi size gönderirdik oo anlıyor bu işlerden geçen toplantıda bir leğen yogurmuştuu :) :) :) :)müslüm akpek;176663 wrote:bir ara 52 kişi saydım o kadar adama çiğköfte yoğurmak zor olacağını düşünerek içimizdeki en iri kıyım olan derviş kardeşimizden rica ettik sağolsun kırmadı bizi kendisine teşekkür ederiz, tabi bende yardım ettim.
Dervişin yaptığı kadar lezzetli olurmu acaba.
Çok samimi ve sıcak bir buluşma olmuş. Böyle etkinliklerin devamlı olması hemşerilerimiz arasındaki birlikteliği kuvvetlendirdiği gibi tanışmalara da vesile oluyor. Tertipleyen, katılan ve (katılamayan) tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Selamlar.
Tüm Nizip'li Hemşerilerime afiyet olsun...
Resimlere Bakılırsa samimi ve neşeli bir organizasyon olduğu görünüyor. İnş.. Başka bir Organizasyonda buluşmak dileğiyle...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.