tamam abartmısım 20 olmasada 15 kişi doyar 40 tane acur diyo 40 çok deilmi neyse bu arada acur bildiğimiz salatalık dimi??
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Sağlıcakla
İş arvatta değil abi herifte :)
Bizibin bir köyünde Otomatik ve Yarı otomatik olarak 2 gurup Arvatlar var.
Alın oradan birer tane daha :)
Bende birinden bu şekilde duydum :)
Maho gerçekten sitedeki bazı konuları yalın bırakmak lazım, mesela Kanada'da bulunan bir Nizip'li 20 senedir şiveydiz yemedim hele bir araştırayım nasıl yapılıyordu diye internette araştırma yaparken nizip.com'un bu konuları karşısına çıkıyor adam başlıyor konuyu okumaya derken işin içine avrat yok 2 tane daha alayım yok köyden avrat getireyim gibi cümleleri görünce neye uğradığını şaşırır.:D:D Kankaaaaaa pampişlik yapma:p:p
Acur DoLmaSı
Görüntülenme: …
çok güzel gorunuyor ellerinize saglık :D
valla benim canımda çekti anneme söleyeyimde bugün yapsın
secret hayır bu bildiğimiz salatalık değil dolmalık acur sadece dolma yapılır:)secretgarden;159324 wrote:tamam abartmısım 20 olmasada 15 kişi doyar 40 tane acur diyo 40 çok deilmi neyse bu arada acur bildiğimiz salatalık dimi??
başak arkadaşım eminim ki güzel bir yemektir.ellerine sağlık...
çok süper bir görüntüsü var valla hemen anneme söleyeyim
Nizip yemeklerinin üstüne yemek tanımam.Başakcığım senin annenin yaptığı gibi güzel olmaz ama biraz acurum var yarın yapayım bari.Sizin yemeklerin tariflerini buradan alıyorum teşekkürler.
incilay abla,yarın yemekte acur dolması varmış:) bekliyoruz:D
Aklıma getirdiniz acaip canım çekti.
Ben bunu yemeyeli sanırım 20 yıl oldu,Bursaya geldiğimden beri yemedim. Valla sabah sabah ağzım sulandı ha :)
Sende ne görsen ağzın sulanıy yorum , accık nefsine hakim ol yaaav.M.ENES;256145 wrote:Ben bunu yemeyeli sanırım 20 yıl oldu,Bursaya geldiğimden beri yemedim. Valla sabah sabah ağzım sulandı ha :)
Sağlıcakla
Yorum biz sizin gibi değiliz ki,avradın bir şeyden haberi yok. Bedenine top deysin, şiveydiz desem deniz zanneder ,acur dolması desem bön bön yüzüme bakar.Tabi sizin böyle bir derdiniz yok.:Dmakin;256151 wrote:Sende ne görsen ağzın sulanıy yorum , accık nefsine hakim ol yaaav.
Sağlıcakla
Hııışt , olum dur len, bizim avrad da seninki kimi, biz de bu yemekleri yemeyeli yıllar oldu, unuttuk gitti , ancak resimlerine bakıp avunuyuk. :D:D:DM.ENES;256162 wrote:Yorum biz sizin gibi değiliz ki,avradın bir şeyden haberi yok. Bedenine top deysin, şiveydiz desem deniz zanneder ,acur dolması desem bön bön yüzüme bakar.Tabi sizin böyle bir derdiniz yok.:D
Tehoo
Le yorum arvada öğren dersiniz öğrenir heryerde tarifi var.
Nasıl işmiş yorum :)
Acur dolması olada 20 yıldır yimeyesin. :)
Le yorum arvada öğren dersiniz öğrenir heryerde tarifi var.
Acur dolması olada 20 yıldır yimeyesin. :)
abbboooovvvv , bu mustibalcı yaman haaa , kazak erkeğe ( pardon ya yeni moda deyimi ile taşfırın erkeğine ) benziy yorum , avrada hap dersin yaparmış , len bu devir de nerede ele avrat .....:d:d:dmustibalci;256165 wrote:tehoo
le yorum arvada öğren dersiniz öğrenir heryerde tarifi var.
acur dolması olada 20 yıldır yimeyesin. :)
makin;256167 wrote:abbboooovvvv , bu mustibalcı yaman haaa , kazak erkeğe ( pardon ya yeni moda deyimi ile taşfırın erkeğine ) benziy yorum , avrada hap dersin yaparmış , len bu devir de nerede ele avrat .....:d:d:d
İş arvatta değil abi herifte :)
ACABA :confused:mustibalci;256170 wrote:İş arvatta değil abi herifte :)
evet acaba????
Varsa ben bir tana daha alırım...:p:p:Dmakin;256167 wrote: avrada yap dersin yaparmış , len bu devir de nerede ele avrat .....:d:d:d
M.ENES;256203 wrote:Varsa ben bir tana daha alırım...:p:p:D
Bizibin bir köyünde Otomatik ve Yarı otomatik olarak 2 gurup Arvatlar var.
Alın oradan birer tane daha :)
Bende birinden bu şekilde duydum :)
Konunun içine ettiniz bu mesajları bu konudan silelim Başak kızımıza ayıp olmasın bölüm yetkilisi kim acaba, konuyu temizlesin, çünkü bu konular tüm dünyadaki nizipliler tarafndan takip ediliyor.
haklısın kuzen , değiş ton ton yapalım ...:Dmüslüm akpek;256215 wrote:Konunun içine ettiniz bu mesajları bu konudan silelim Başak kızımıza ayıp olmasın bölüm yetkilisi kim acaba, konuyu temizlesin, çünkü bu konular tüm dünyadaki nizipliler tarafndan takip ediliyor.
Niye ne olmuş da hemen konuları silip mesajları değiştirmeye başladınız...Gözünüz iki adam gördü gene.
ammi konuları sulandırmakta üstüne yok
Aslında seni BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDE itfaiye Çavuşu yapmak lazım :D
Selamlar
Aslında seni BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDE itfaiye Çavuşu yapmak lazım :D
Selamlar
M.ENES;256231 wrote:Niye ne olmuş da hemen konuları silip mesajları değiştirmeye başladınız...Gözünüz iki adam gördü gene.
Maho gerçekten sitedeki bazı konuları yalın bırakmak lazım, mesela Kanada'da bulunan bir Nizip'li 20 senedir şiveydiz yemedim hele bir araştırayım nasıl yapılıyordu diye internette araştırma yaparken nizip.com'un bu konuları karşısına çıkıyor adam başlıyor konuyu okumaya derken işin içine avrat yok 2 tane daha alayım yok köyden avrat getireyim gibi cümleleri görünce neye uğradığını şaşırır.:D:D Kankaaaaaa pampişlik yapma:p:p
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.