Nizipden Duyurular Etkinlikler

İsraile Tepki Mitingi

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Hizmet-İş, Nizip Eğitim ve Dayanışma Derneği ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından 1 Ocak 2009 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında saat: 12.00’de miting düzenlenecek. Kardeşlik Platformu adına bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Nizip İlçe Başkanı Mehmet Çelik, 1 Ocak 2009 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında saat: 12.00’de vatandaşlarımızı tek yürek olmaya çağırıyoruz dedi. Geçtiğimiz günlerde Siyonist İsrail tarafından kardeş Filistin halkına yapmış olduğu insanlık dışı katliamı protesto etmek amacıyla miting yapılacağını söyleyen Eğitim Bir-Sen Nizip İlçe Başkanı Mehmet Çelik, mitinge katılarak seslerini duyurmak isteyen vatandaşlarımızı Çarşı Camii önünde bekliyoruz dedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
ziya_eren27 Üye
dualarımız filistinde zülüme ugrayan müslüman kardeşlerimizle olsun.

gelene can feda gelmeyene elveda. bugün filistine zulüm yapan
yarın bize müslüman ulkeler ayaklanmasa birileri bunlara sesini duyurmasa
bunlar daha cok can alır yeterki birlik ve beraberligimiz bozulmasın
mehmet karakaş Üye
Bırakın edebiyat yapmayı.Müslüman ülkeler ayaklanmalıymış falanda fistanda.Diger araplar kınayamıyor israilin yaptıgını.O birlik olsaydı zaten yahudiler dünyanın dört bir tarafından toplanıp orayı işgal edip israili kuramazlardı.Kerkükte,musulda Türkler katledildi ve bu katliamda devam ediyor.Nerde arap kardeşlerimiz.Irak işgal edilirken nerdeydi arap kardeşlerimiz.UTANMADAN SIKILMADAN SADDAM HÜSEYİN'İN HEYKELİNİ ELLERİYLE DEVİRDİLER.Kendi devlet başkanlarının heykelini yıkıp ABD yi isteyen arap kardeşlerniz bugün filistinin başına gelen bizim başımıza geldiginde size destekmi verecekler.Türkiye cumhuriyetinin başında kim olursa olsun hiç bir TÜRK bunların(SADDAMIN HEYKELİNİ YIKMALARINI)yaptığını yaparmı.
ziya_eren27 Üye
ben burda edebiyat yapmıyorum eger sen edebıyat anlıyosan bu senın düşüncen,
bır konu ırak degil. filistin iki konuyu lütfen başka yerlere cekmıyelim arkadaşlar israile poretesto ne sagcı ne solcu meselesi saygılarımla
oktay.cankesen Üye
Şunu da unutmamak gerekir ki mazlumun dini ırkı sorulmaz. Her şeyden önce ona yapılan zulme engel olmak lazımdır. Binaenaleyh, mazlumun yanında olmak, onun hakkını aramak ve korumak ve zalimin zulmüne engel olabilmek amacıyla atılan her adımı desteklemek ve bu doğrultuda yapılan ciddi davetlere icabet etmek, bunu yaparken de şahsi çıkarları ve ırki saikleri hiçbir zaman ön plana çıkarmamak gerekmektedir. Zulme uğrayan Kürt ,Türk, Arap ya da başka bir ırktan olabilir. Zulüm oklarının düştüğü yer Irak ı veya Bosna-Hersek, Çeçenistan, Cezayir, Filistin ya da Keşmir olabilir. Gerçek Müslümanların görevleri hakkı haykırmak, yapılan zulmü dile getirmek ve bir ırka veya bir bölgeye karşı gösterdikleri hassasiyeti diğer bölgelere karşı da göstermektir. Zira Allah (c.c.) Kur'an-ı Kerim'de mealen: "Mü'minler ancak kardeştirler." (Hucurat, 49/10
yaren Üye
Zalimin zulmune karşı sessiz kalmakta zalimlerle beraber olmaktır aynı suçu işlemiş demektir ELİMİZDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYORSA BİLE HAYKIRMALIYIZ BUĞZ ETMELİYİZ
ziya_eren27 Üye
oktay.cankesen;156709 wrote:Şunu da unutmamak gerekir ki mazlumun dini ırkı sorulmaz. Her şeyden önce ona yapılan zulme engel olmak lazımdır. Binaenaleyh, mazlumun yanında olmak, onun hakkını aramak ve korumak ve zalimin zulmüne engel olabilmek amacıyla atılan her adımı desteklemek ve bu doğrultuda yapılan ciddi davetlere icabet etmek, bunu yaparken de şahsi çıkarları ve ırki saikleri hiçbir zaman ön plana çıkarmamak gerekmektedir. Zulme uğrayan Kürt ,Türk, Arap ya da başka bir ırktan olabilir. Zulüm oklarının düştüğü yer Irak ı veya Bosna-Hersek, Çeçenistan, Cezayir, Filistin ya da Keşmir olabilir. Gerçek Müslümanların görevleri hakkı haykırmak, yapılan zulmü dile getirmek ve bir ırka veya bir bölgeye karşı gösterdikleri hassasiyeti diğer bölgelere karşı da göstermektir. Zira Allah (c.c.) Kur'an-ı Kerim'de mealen: "Mü'minler ancak kardeştirler." (Hucurat, 49/10
eyvalah abi ellerine saglik, dua da olsa bile yeterki sesimizi duyuralim
coskun Üye
Mehmet Karakaş kardeşim seni az çok tanıdıgım kadarıyla bu kadar duyarsız oldugunu düşünmüyorum. Bağırıp çagırarak slogan atmanın faydasız olduguna da katıldığımı belirtmek isterim.

Aklıma bizim yeniçeri hikayesi geldi naçizane ifade edeyim.

Yeniçeri'nin biri bir gün bir yahudiyi yakalamış dövmeye başlamış..
Yahudi bağırmaya başlamış "ne vuruyorsun.Ne yaptım ben sana?
-Siz Hz.İsa efendimizi çarmıha gerdiniz.
-Ya hu benim ne suçum var..Bundan 1500 sene önce olmuş bi olay.Oradakiler yapmışlar.

-Olsun demiş yeniçeri ben yeni duydum..

Eskiden filistin'de, araplar da yanlış yapmış olabilirler. Özellikle filistin'e olan kırgınlıgını anlıyorum onların yaptıgını tasvip etmek mümkün değil. Fakat tüm arapları da o kefeye koyup hiyanetle suçlamak doğru değil. Bırakalım onlar o hatanın hesabını ecdada karşı mahşer günü kurulacak mahkeme-i kübrada versinler. Zaten bugün bu hale düşmüş olmaları ile yeteri kadar cezasını çekmediler mi? Kader onları yeteri kadar cezalandırmadı mı?

Biz bugüne bakalım. Yapılan zulümdür. Zulme rıza da zulumdur. Orda ölen bebelere can dayanmıyor. Millet kinini öfkesini bu şekil dile getiriyor. En azından dua edelim.
Sağlıcakla Kalın.
mehmet karakaş Üye
Müslüm abi ben yeni duydum:) Bu kadar duygusal olmayalım bence.Tamam Osmanlıyı ingilizlere karşı satıp hata yaptılar bu hatalarınıda 100 yıldır çekiyorlar.İnsan ders almazmı?Saddam Hüseyinin heykelini kendi elleriyle devirdiler.Kendi devlet başkanlarına böyle yapanların kime ne faydası olacak?
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Sayın Nizip.com üyeleri ;insanlık adına şu mitinge gidip onurlu tavrımızı gösterelim.İsrail zaliminin yaptıklarını protesto edelim.Filistin'li kardeşlerimiz için dua edelim.Hiç bir şey yapamıyorsak mitinge katılarak safımızı belli edelim.Allah yardımcıları olsun.HAYDİ NİZİP MİTİNGE.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Filistinli müslüman kardeşleimize yapılan bu zülmü reva görmedim için israil i tel'in mitingine katılmayı düşünüyorum.dualarımızlada filistinli müslüman kadeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yarın mitinğ de olacam.
Yılmaz Korkmaz Üye
İnşallah hep beraber gönül birliğimiz dularımız ile din kardeşlerimizin acılarımı biraz olsun hafifletmeye çalışacağız...Nizam-ı Alem Kelimeitullah ülküsünü yaşayan her müslüman bireyin borcudur bu kardeşlerimiz için dua etmek...
desttan Üye
allah israil ve amerikanın belasını versin amin inşallah mitinge katılıp nefretimizi tepkimizi dile getirmeliyiz müslüman kardeşlerimizin yardımına ulaşamasakta dualarımızla destek vermeliyiz allah yar ve yardımcıları olsun
Kasım Böler Üye
Canlı yayın kamerasından mitingi izleyebilirsiniz
Huzi Üye
coskun;156742 wrote:Mehmet Karakaş kardeşim seni az çok tanıdıgım kadarıyla bu kadar duyarsız oldugunu düşünmüyorum. Bağırıp çagırarak slogan atmanın faydasız olduguna da katıldığımı belirtmek isterim.

Aklıma bizim yeniçeri hikayesi geldi naçizane ifade edeyim.

Yeniçeri'nin biri bir gün bir yahudiyi yakalamış dövmeye başlamış..
Yahudi bağırmaya başlamış "ne vuruyorsun.Ne yaptım ben sana?
-Siz Hz.İsa efendimizi çarmıha gerdiniz.
-Ya hu benim ne suçum var..Bundan 1500 sene önce olmuş bi olay.Oradakiler yapmışlar.
-Olsun demiş yeniçeri ben yeni duydum..

Eskiden filistin'de, araplar da yanlış yapmış olabilirler. Özellikle filistin'e olan kırgınlıgını anlıyorum onların yaptıgını tasvip etmek mümkün değil. Fakat tüm arapları da o kefeye koyup hiyanetle suçlamak doğru değil. Bırakalım onlar o hatanın hesabını ecdada karşı mahşer günü kurulacak mahkeme-i kübrada versinler. Zaten bugün bu hale düşmüş olmaları ile yeteri kadar cezasını çekmediler mi? Kader onları yeteri kadar cezalandırmadı mı?

Biz bugüne bakalım. Yapılan zulümdür. Zulme rıza da zulumdur. Orda ölen bebelere can dayanmıyor. Millet kinini öfkesini bu şekil dile getiriyor. En azından dua edelim.
Sağlıcakla Kalın.

Edebiyat medebiyat...Fark etmez..Ben bu abimin görüşlerine bitiyom yaaa...Duygularımıza tercüman oluyor...Helal sana abiiiiiiiiii....;)
aşk-ı muhabbet Üye
Kardeşlik Paltfornunun düzenlemiş olduğu "Tek Yürek" mitingine Katılım memnuniyet vericiydi.

Havanın sağuk olmasına rağmen, Gazzedeki kardeşlerimize destek olmak, acılarına ortak olamak, seslerine ses olama için meydanı dolduran herkese Tekar teşekkür ediyorum.

Sevgiler...
dervisdörtbudak Üye
Allah razı olsun aşk-ı muhabbet kardeş vesile oldun.
Rabbim kalplere merhamet ihsan etsin...
coskun Üye
Dua, elimziden geldii kadar ufak da olsa yardımkuruluşları aracılığı ile yardım ve en önemlisi boykot.
Boykota destek.
servet BÜYÜKTEKE Üye
gün birlik ve beraberlik günü filistine özgürlük
mehmet karakaş Üye
Abbas’tan Rumlara 'Türk işgaline karşı' destek

SEFA KARAHASAN Lefkoşa
İsraile Tepki MitingiResmi bir ziyaret için Kıbrıs Rum kesiminde bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın dün yaptıkları görüşmenin ardından yaptıkları ortak basın toplantısında birbirlerine karşılıklı destek beyanında bulundu.

İki liderin verdiği sıcak mesajlar Rum basınında, "Filistin, Kıbrıs Rum yönetimini Türk işgalinin sona ermesi için destekliyor" şeklinde yorumlandı.

Görüşmeleri sonrasında iki liderin yaptığı ortak basın toplantısında Rum lider Hristofyas, Filistin Yönetimi'nin Rum halkının “mücadelesine” verdiği destekten ve Rum yönetiminin tezlerini İslam Konferansı Örgütü’nde gündeme getirmesinden dolayı Mahmud Abbas’a teşekkür etti.

AB içinde Filistinli "kardeşlerinin" davasını her zaman yapıcı şekilde desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini ifade eden Hristofyas, Güney Kıbrıs’ın kısa süre önce Ramallah’ta temsilcilik açma kararı aldığını, Rum tarafındaki Filistin temsilciliğinin seviyesinin de yükselmekte olduğunu kaydetti. Hristofyas, Filistin’le ekonomi, turizm ve eğitim alanlarında ikili anlaşmaların da çok yakında ilan edileceğini açıkladı.

Rum Yönetimi’nin Ramallah’ta temsilcilik açma kararının kendilerini memnun ettiğini belirten Mahmud Abbas da, "Bu girişim aramızdaki ilişkileri daha da pekiştirme gücü verdi ve haklarımız için verdiğimiz mücadelenin siyasi çıtasını yükseltti” dedi.

Abbas, Rum Yönetimi lideri Hristofyas’ı, en kısa zamanda Filistin’e de beklediğini söyledi.

Abbas'ın ziyaretine geniş yer ayıran Rum basını, iki liderin birbirlerine verdikleri sıcak mesajları “Rum Yönetimi Türklerin, Filistinse İsrail’in işgaline son verilmesi için birbirini karşılıklı destekliyor” sözleriyle değerlendirdi. Rum Fileleftheros gazetesi de haberinde, “Endişe ve tedirginlikler ortak. Kıbrıs ve Filistin, bütün alanlarda karşılıklı destek konusunda anlaştı” ifadelerini kullandı.Filistin Davos’a damga vurmuştu Başbakan Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu’nda İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e Gazze’deki katliam nedeniyle çatmış ve sözünün kesilmesi üzerine “Daha da gelmem Davos’a” diyerek zirveyi terk etmişti.

Milliyet Gazetesi
zeynel1982 Üye
Alçaklık, Arkadan vurma ve İhanet arapların kanında var beter olun
tytyhgtyhgh Üye
Filistin devlet başkanı Abbas, Türk ordusuna Kıbrısta işgalci demiş :(((
''One minute'' İşte uğruna mitinglerde gözyaşı dökülen zavallı Arap zihniyeti?!.. Siyasi ümmetçilik edenlere kapak olsun....
Bölükbaşı Üye
Asil azmaz bal kokmaz ; asalet göstermiştik.

Türk milletini geçmişte Araplar hep arkadan satmıştı, tarih yine tekerrür etti..Geçen aylarda hepimiz filintinliyiz diyerek her türlü platformda savunduğumuz Araplar yine yapmış yapacağını.

Yazıklar olsun !

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim