belediyemiz güzel bir titizlikle çalışıyor, amaki benim evimin önünü bir ay önce kazdılar su patlagi vardı yaptık ama daha asfaltı yapılmadı evimiz mustakil ev oldugu için tam odanın duvar arkası çukur çukurdan da evin temeline su sızıyor inşallah evimiz çökmez çökeersede belediyemize rahmet mi okuyayim beddua mi ederim siz söyleyin bari ne diyelim acaba evimiz ara sokakta diyemi inşallah mesajımı görevliler dikkate alır yayınlar hafızpaşa mahallesi şemikli sokak no 29
Sorunlarımız Önerilerimiz
belediyemiz görevlilerine ricalar ve teşekkür
Görüntülenme: …
Orhan kardeşim arkadaşımızın sıkıntısına çare3 bulunup giderildi ise bilgilendirirseniz çok seviniriz.Selamlar
FSOYARİK ALLAH senden razı olsun bu mesajıma yanıt verdiğin için, bilemem artık yaparlarsa yapmazlarsa da ALLAH razı olsun diyelimfsoyarik;152910 wrote:Orhan kardeşim arkadaşımızın sıkıntısına çare3 bulunup giderildi ise bilgilendirirseniz çok seviniriz.Selamlar
orhan abi yazınızı görmüştür. büyük bir ihtimalle ilgililere aktarmıştır sorununuzu
selam arkadaşlar bu mesajı bir hafta önce yazmıştım sorunumu sagolsun belediye görevlilerimiz itina ile yaptılar, belediyemize ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarımSEVER 27;152855 wrote:belediyemiz güzel bir titizlikle çalışıyor, amaki benim evimin önünü bir ay önce kazdılar su patlagi vardı yaptık ama daha asfaltı yapılmadı evimiz mustakil ev oldugu için tam odanın duvar arkası çukur çukurdan da evin temeline su sızıyor inşallah evimiz çökmez çökeersede belediyemize rahmet mi okuyayim beddua mi ederim siz söyleyin bari ne diyelim acaba evimiz ara sokakta diyemi inşallah mesajımı görevliler dikkate alır yayınlar hafızpaşa mahallesi şemikli sokak no 29
Rica ederim görevimiz.
İşte hizmet eden belediye ve işte Nizip com gerçegi.Belediye başkan ve ekibine Orhan kardeşimizin şahsında bende çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için.Selamlar güzel insan salih kardeş
Belediye acaba neden ikaz etmeden bu görevlerini yerine getirmiyor ya Orhan bey olmasaydı ne olacaktı yapılmayacakmıydı bu yol, Orhan bey sizi belediye başkanı olarak görmek istiyorum.
Müslüm bey, 100,000 nüfuslu bir ilçenin belediyesinde bu tür aksamalar doğaldır. Halkın görevi, aksaklık varsa bildirmek, belediye ve diğer yönetimlerin görevi ise usuluna uygun şekilde bu aksaklıkları gidermektir.
İstanbulun nüfusu 14 milyon ama artık böyle şeyler olmuyor.admin;153633 wrote:Müslüm bey, 100,000 nüfuslu bir ilçenin belediyesinde bu tür aksamalar doğaldır. Halkın görevi, aksaklık varsa bildirmek, belediye ve diğer yönetimlerin görevi ise usuluna uygun şekilde bu aksaklıkları gidermektir.
müslüm bey unutuyorsunuz galiba hafiften bir yagmur istanbulu yutuyor
Arıza tespit ve onarım çalışmaları devam ettiği için gözümüzden kaçmış olabilir,bizleri uyarıp bilgilendirmeniz bizleri sevindirmektedir...
Orhan Abi gözünüzden kaçan sadece bu mu?Daha sayamadıgım bir sürü ihmaller var
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.