ve istanbulun incisi galata
şair ne güzel demiş
İstanbul deyince aklıma kuleler gelir
Ne zaman birinin resmini yapsam,öteki kıskanır
Ama şu kız kulesinin aklı olsa
Galata kulesine varır
Bir sürü çocukları olur.
herkesin memleketi kendine güzelll arkadaşımm....istanbul tarihi değerleri ve doğal güzellikleriyle gerçekten eşi benzeri yok ama bunu değerlendirene tabii.güzelliklerinin tadına varmak lazım....
bak küçük kardeşimmm senin istanbulun farkına varmışlığın kadar benim unutmuşluğum var..orada yaşıyosan eğer sadece hareketli renkli yaşamı değil kültürel olarakta bişiler yaşa...
ben hareket ve renkli yaşama dair hiç bişey yaşamıyorum burda eğer yaşasaydım Nizipteki öğrencilik hayatımda çok konuşulurdum. Ama okula gidip kitap kurdu lakaplı öğrenci kim diye sorarsan beni söyleyeceklerdir. kültürel olarakta bi çok tatrtışmaya girmiş insanım, KİŞİLER TANINMADAN YORUM YAPILMAMALI MURNES ABİİİİ :)
küçük kardeşim ben seni yargılamadımki neden üzerine aldın anlamadım...herşey okumakla bitmiyoo.her istediğin konuda ve her platformda tartışmaya açık bi insanım..aldığım eğitime ve kişiliğime de sonuna kadar güvenirim.tabii tartışmayı iyi ayırt etmek ve bilmek lazım küçükkkkkkkkkkk
küçüğüm ama herşeyin farkındayım.Saygısızlık etmek istemem tabi. ama yaklaşımınız tartışmaya çok açık. küçükkkkkkkkk diye hitap ettiğinize göre kendinize bayaa güveniyorsunuz. Ama dediğim gibi saygısızlık etmeye niyetim yok.. :D
arkadaşlar istanbul gibi bir şehirin bence dünyada eşi benzeri yoktur doğal ve kültürel güzellikleriyle bütün müzeleri bütün tarihi yerleri gezdim ama hiçbirisi beni yerebatan sarnıcı kadar etkilemedi özellikle gidilip gezilmesi gereken bir şehir olarak düşünüyorum tek kelimeyle muhteşem zaten o sultanahmet meydanı bir yanında Sultanahme Camii bir yanında Ayasoyfa harika yerler
Hele bak sen kim geziniyor bu saatte,
Uzanmadan sahile gezinir bizimki sitede
Zuhalsem bu bölümü yasatirim
Onunla beraber yazisirim.
Cevabini beklerim zaman zaman
Uykun gelsede yinede yazacan
Kaybolup gitme gözümün önünden
Kizarim sonar, terkederim, vazgecerim sözümden...