fıkra
adamın biri berbere traş olmaya ğitmiş.üç tel saçı varmış berber taramaya başlamışsağa tarmış bir teli düşmüş sola taramış bir teli daha düşmüş.adam ayağa kalkmış kardeş bırakta dağınık kalsın demişşşş.
FIKRALARLA BULUŞALIM.
temel birğün istanbula gezmeye ğitmiş.şöyle etrafı yoklarken ğözü yüksek apartmanlara takılmış.apartmanlara bakarken adamın teki hooop hemşerim bakmak paradan demiş.sen kaçıncı kata baktın demiş.temel uyanıklık yapacak ya 4,cü kata baktım demiş adamdemiş ver 40 lira temel çıkarmış 40 lirayı vermiş adam hemen ordan uzaklaşmış.temel demiş kandırdım kerizi ben 15 katın hepsinede baktım ama 4 katın parasını verdimdemiş.
temel askerliğini yaptığı kışlada gece uykusunda bir rüya görmüş.annesi devamlı oğlum paraşüdün açılmayacak.paraşütle atlama demiş: bir kaç ğün bu rüyayı defalarca ğörmüş.temel arkadaşlarıyla beraber komutanın talimatı üzerine operasyona çıkmış.herkes tek tek paraşütle atlamaya başlamış.uçakta komutanla temel kalmışlar komutan temel atla demiş temel atlayamam komutanım demiş.komutan sormuş nedenini temel komutanımrüyamda annem parşütümün açılmayacağını defalarca söyledi demiş.paraşütüm açılmaz komutanım ben atlayamam demiş.komutan o zaman paraşütleri deyiştirelim demiş. deyişmişler ve temel atlayıvermiş uçaktan.sıra komutana gelmiş komutan atlamış gerçektende paraşüt açılmamış.temel sormuş komutanım nereye diye komutan öbür dünyaya diye cevaplamış temel komutanım ğidersen babama selam söyle demiş komutan o sırada ğolum ben ananın bulunduğu yere gidiyorum demiş.
Temel ile fadime deliler hastanesinde dışarıda dolaşırlarken temel birden bahçedeki havuza atlamış.boğulmak üzereyken fadime arkasından atlayıp kurtarmış.Bunu gören doktorlar fadimenin iyileştiğine karar vermişler.Ertesi gün fadimenin yanına giderek fadime sana bir iyi bir de kötü haberimiz var demişler.iyi haber seni taburcu ediyoruz .kötü haber temel intihar etti odasında asılı bulundu.fadime:-O intihar etmedi kurusun diye astım, demiş:)
bunu başka yerden alıntı yaptım umarım beğenirsiniz.
Resim kaynağı 27.07.06, 10:19 #1cengizkrbck
Üye
Resmi aç
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açResim kaynağıResim kaynağı- Garson çorbamdan sinek çıktı + Ne var kardeşim et işte yesene etin kilosu kaça biliyon mu sen - Garson çorbamdan sinek çıktı + Sinek değil o bizim Lütfü yaw mutfakta besliyos : Lütfü çık lan çorbadan - Garson çorbamdan sinek çıktı + Garson babandır doğru konuş lan - Ehem pardon beyefendi + Sorun nedir koç? şimdi söyle - Bişey yok - garson corbamdan sinek cikti + eee naapayim !! - ?!?+garson corbamdan sinek cikti - yalan atma len sen corba icmiyon ki -garson çorbamdan sinek çıktı +tamam lan, çıkmış işte ne sorun yapıyon -garson çorbamdan sinek çıktı... +tebrik ediyoruz, bu bizim özel çekilişimizdi alkışlayalım lüfen talihlimizi - - pardon.. çorbamdan sinek çıktı * bakiim sinek deil o hamam böceği kafası.. - bir an sinek zannettim * biticek o çorbaaMüşteri:Garson çorbamdan sinek çıktı Garson:Çıktıysa çıktı hiç mi sinek görmedik bize ne gösteriyon Müşteri:Ama bu çorbayı ben içiyoudum garson bey Garson:Ay afedersiniz beyefendi bende başka bişey yapıyosunuz sanmıştım -garson bey çorbamdan sinek çıktı... +bişe olmaz temizdir bizim sineklerimiz garson bey çorbamdan sinek çıkmadı... +abi bu günlük idare et, belediyeden geleceklerde -ok -garson bey çorbamdan örümcek çıktı +biz onu sinekleri avlasın diye koyduk, sorun değil -garson bey çorbamdan sinek çıktı - taam işte sinek çorbası bu başka nolcak iç sen iç *ay inanmıyorum çorbamda sinek varrrrrrrrr -gelirken ata mı bindin sen? ******lıyorsun bence -başka türlü çorbayı nasıl temize çıkartabilirim sizçe? -Garson çorbamdan sinek çıktı... +NE yani İbrahim tatlisesimi bekliyordun -- garson beeey çorbamdan sünek çuktu ++ eee nerde? -- yanışlukla yedüm ++ eh afiyet olsun -- sağolasun -- garson bey bakarmısın çorbamdan sinek çıktı bu ne ciddiyetsizliktir kardeşim ++ iyide apla coco cola dan ev, araba, yat, kat çıkıyo bişi demiyonuz üstüne horon tepiyonuzda bune nedir ki itirazınız? -- ağzını topla aplan senin bir büyük kız kardeşindir terbiyetsiz, cibiliyetsiz, ahlaksız, utanmaz, arlanmaz ++ ?!!!- Çorbamdan sinek çıkmadı + Pardon şimdi ilave ediyorum - Çorbamdan sinek çıktı + Sinek değil o bizim yeni bulaşıkcı Mustafa, bu kadar az maaşa bunu bulduk napalım -garson bey salatamdan sinek çıktı +özür dileriz beyfendi hemen çorbanıza atyorum efendim - - pardon garsonbey çorbamdan sinek çıktı! - afederseniz hemen geri sokuyorum efendim - *garson bey çorbamdan sineğe benzer bişey çıktı -nası yani sineğe benzer,ya sinektir ya değildir efendim *ya bak işte sende kanatları yok ama tipi aynı sineğe benziyo -hımm wAllahada ööle beyefendi ben hemen veterineri çariim bide o baksın.. *pardon bakarmısınız -buyrun beyefendi *bu ne -hangisi *çorbanın içindeki -kıyma *iyi bakarmısınız lütfen -kanatlı bişey ama *evet kanatlı bişey dimi -aha ayakları oynuyo ölmemiş bu *sinek olmasın sakın!! -evet evet hay aklınızla bin yaşayın sinek bu tabi kesin sinek *al sana sinek i...nesi senii !! -ne vuruyosunuz beyefendi ben mi attım sineği çorbanıza? *ne işi var lan o zaman sineğin orda -bi yanlışlık olmuş sinek irtifa kaybetip çorbanıza acil iniş yapmış hepsi bu *ama kuleden izin almamış dimi Allahın salağaa seniii *bana patronunu çağır hemen!! + garsonnnnn.. - buyrun efenim.. + çorbamdan ölü sinek çıktı.. ne bu rezalet.. cart curt.. - ne yapalım beyefendi.. her sineğe de can kurtaran yeleği giydiremeyiz ya -garson bey bakarmısınız, bu ne sizce? -sinek efendim. -peki çorbamda ne yapıyor? -gördüğüm kadarıyla can çekişiyor efendim. -garson çorbamdan sinek çıktı +o bizim ikramımız efenim çorba etli olsun istedik biraz -garson çorbamdan bi adet dişi sinek çıktı +biraz daha karıştırın erkeğinide bulabilirsiniz sanırım -neeeeeee +sevenleri ayırma be adam na gıcıksın lan sen de get git lokantadan -şşşşşttttt garson çorbamdan sinek çıktı +evet -ne eveti garson ne eveti sinek diyom
= SEÇMECE FIKRALAR =
doktorlar hastane dolduğu için akılk hastalarını testten geçirip iyi olanları akıllananları eve ğöndermek üzere bir test yapma ihtiyacı duymuşlar.havuzun içine bir kova su aktarmışlar delilere atlayın bakayım demişler.deliler teker teker atlamya başlamış kimsinin kolu kimsinin ayağı kişmsinin kafa kırılmış ileride bir delinin atlamadığını görünce akıllı olduğuna karar vermişler.sormuşlar bizim deliye neden atlamdın evladım diye deli cevap vermiş doktor amcalar hepsi çıksında ben en sonun da şow yapıp balıklama atlayacam demiş.
FIKRA DEYİP GEÇME TAKIL SEN DE ĞÜL:p
:p:p:püç arkadaş varmış biri kel biri kör biride topalmış.bunlar yola çıkmışlar yanlarından bir araba ğeçmiş araba çok hızlı ğeçmişki bunlar sinirlenmişler kel olan demiş lan saçımı dağıttın kör olan demiş arkadaşlar durun plakasını alayım topal olan demiş siz zahmet etmeyin ben koşarak onu yakalyacağım.hahahahahahahahaha:p:p:p:p
:pFIKRA BUDUR :p
:p:püç Kardeş Varmış Birinin Adı Sanane Birininki Banane Diğeri Ise Terbiye Miş Terbiye Soğuk Alıp Hastalanınca Sanane Ile Bana Ne Ilaç Almaya ğitmişler.eczacı Sormuş Oğlum Adın Ne Kardeşlerden Biri Sanane Demiş Diğerine Sormuş Senin Adın Ne Banane Demiş.oğlum Aileniz Size Terbiye Vermedimi Diye Soran Eczacının Aldığı Vevap Terbiye Rahatsızlandı Ilacı Ona Alıyoruz Demişler.:p:):p
Pantolonların Arka Kısmı(Gülümsemelik)Türk Havayolları Istanbul-Wien seferini yapan uçakta inise dogru Pilot anons eder:'Sayın yolcularımız 25 dakika sonra Viyana havalimanına inis yapacagız, hava parcali-bulutlu 15 dereceee .......AMAN ALLAHIM.............' !....!!!Ve anons o anda kesilir. Butun yolcular panik halindedir. Ortalik calkalanir.Bir kac dakika sonra, ki bu yolcular icin sanki yillar kadar uzun sürmüstür;Pilot: 'Sayin yolcularimiz, kusura bakmayin sizleri korkuttum ama hostes yanlışlıkla üstüme bir fincan sicak kahve döktü, canim cok yandi, pantalonun ön kismini bir görseniz!'Arka sıralarda oturan bir yolcu bagirarak: 'O da bir sey mi, sen bizim pantalonlarin arka kismini bir görsen'....!!!! korkudan doldurmuşlar galiba
arkadaşlar alıntı yaptım umarım beğenirsiniz.
kartal yuvası
Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.
Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş
Temel hemen cevap vermiş :
- "uşagum görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayı"
Ingiltere ye gezmeye giden Temel taninmamak icin gördügü Türklere selam vermiyip selam da almiyormus...
Fakat Türk´ün üstelik de hemsehrisinin biri Temel deki burnu görünce
"Bu kesun lazdur" Demis ve pesine takilmis.Yanasip sormus Temel´e;
"Kardasum sen laz musun?"
Temel den cit yok...Adam yine sormus;
Kardasum Laz musun?"
Temel yine bakmamis adama.Adam israrla takip edip devamli
"Kardasum laz musun"
Diye sorunca Temel adama dönüp söyle demis;
"Inciluzum Inciluz..."
Hoca aksamleyin eve dogru yürürken, baklava seven bir köylüyle karsilasir.
-Hoca, kisa bir süre önce bir adam büyük bir tepsi baklava götürüyordu...
-Beni ilgilendirmez!
-Fakat adam tepsiyi sizin eve götürüyordu.
-O zaman seni ilgilendirmez!
:p:p:pyine temel bir ğün motorla caddelerde hava atıyormuş.gece motorun farını(lambasını) yakmış karşıdan gelen arabanın araba değilde iki motor olduğunu zannetmiş.temel ben bunların arasından geçecem hava nasıl atılırmış ğörsünler demiş.temel gözünü hastanede açar noldu temel diye soran hemşerilerine ortada ki uşak motorun lambasını yakmamış daaaaa.:p:p:p