Sorunlarımız Önerilerimiz

nizipte medyanın etkisi

Shark27 Üye
dervisdörtbudak;130339 wrote:Eleştiri olmadan doğruyu bulabilecek insanlara şaşarım. Uzun zamandır shark27 nin yazılarını takip ediyorum. Hiç bir zaman edep dışı bir üslupla yazmadı ve kendi fikrince eleştirilerde bulundu. Eleştiriye kapalı olmak gözü kör olmak demektir.
Öncelikle teşekkür ediyorum en azından birileri beni siyasi taraf yada hasmı gibi görmeyerek bir yorum yaptı. siteye yazmaya başladığım ilk günden itibaren bazı şahısların sanki siyasi rakipleriymişim gibi cevap vermelerini hayretle izliyorum. Kendi düşüncelerinin haricindeki görüşleri kabul etmeyi bi kenara bırakın yazılmasına bile tahammül edemiyor ve kırıcı bile oluyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada doğru bildiklerimi sitede paylaşmaya devam edecegim. Saygılarımla
Shark27 Üye
coskun;130353 wrote:Kuru ve gereksiz inatlaşma, havaya yumruk atma ne derseniz deyin. Gazeteci doğruları ama sadece doğruları yazarsa baştacı olur. Aksi olursa ne olacağı malum. Öncelikle şunu ifade edeyim tarafsız olan bertaraf olur. Neticede herkes bir taraftadır önemli olan doğru tarafta olmak.
Doğru tarafta olduğundan nasıl emin olabilirsin... sanırım siz kendi tarafınızın doğruluğunu savunuyorsunuz bu mantıkla işin içinden asla çıkılmaz.. yine söylüyorum herkes inandığı yönde haraket ve insanların doğruları; kendi sosyolojik konumu, egitim ve ekonomik durumu, ideolojisi yada karakteri gereği farklılıklar gösterir.. işte güzellik burdadır.. tekdüze bir yaşam düşünülemez.....
coskun Üye
Shark27 sana kim yanlış tarafta dedi. Ben ne demişim sen ne yazmışsın. Benim yazdıklarımın neresinde shark yanlış ben doğru taraftayım diye yazıyor söyle de görelim. Yoksa kendinden şüphen mi var. Yazılanları iyi oku ondan sonra yorum yaz.
Mustafa Bilici Üye
Her sorunun bir çözümü vardır: 1-Benim çözümüm, 2-Sizin çözümünüz, 3-Gerçek çözüm... şuda bir gerçek ki herkes kendi çözümünü gerçek çözüm olarak görür ve bütün problemler orda başlar...
Shark27 Üye
coskun;130844 wrote:Shark27 sana kim yanlış tarafta dedi. Ben ne demişim sen ne yazmışsın. Benim yazdıklarımın neresinde shark yanlış ben doğru taraftayım diye yazıyor söyle de görelim. Yoksa kendinden şüphen mi var. Yazılanları iyi oku ondan sonra yorum yaz.
Sende, bende çok iyi biliyoruz ne anlatmak istedigimizi ve tıpkı benim seni iyi anladığım kadar sende benim ne anlatmak istedigimi anlıyorsun.. simdi konunun özüne gelelim sen kendi tarafındasın ben kendi tarafımda...
nizip sevdalısı Üye
bence nizipte medya denen bişeyin varlıgı hiç denilecek kadar yok yani istemsiz bişey nrt var ama lafta yani kısacası kendimizi aşmamız lazım aşmasak olmaz hem anlamadıgım bişeydaha var neden nrt daha başkaları yokmu bi kactane daha olsa rekebet ortamı olur tek oldugundan dolayı istemsiz oluyosa oluyor ama ben nrt nin hiç bi faliyetini görmedim
nizip sevdalısı Üye
sözün özü nizipte medya denen şey yok
YakisikliAntika Üye
Nizipte benim bildiqim sadece bir nrt vardi,

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim