Nizipden Fotograf ve Videolar
tripodsuz çekim olduğu için flu çıktı. Deneme için çektim, en kısa zamanda daha güzel bir fotoğrafını atmaya çalışacağım
İlçemizden Cennet Manzaralarına Devam
teşekkürler orhan abi güzel resimler.. gün batımı resmide cok romantik olmus...:))))
evet cok guzel olmus ama dahada guzel ola bilirdi
Gittikçe profesyonelleşiyorum,yavaş yavaş inş. Bak secret kardeşimiz çok beğenmiş ama .
evet özelliklede son iki fotoyu, zeugma ve günbatımını çok güzel karelemişsiniz, üstün yeteneğinizi tebrik etmemek elde değil...ilçemizin böyle muazzam kareleri ancak sizin deklanşörünüzle ortaya çıkyor....Orhan Çelik;184972 wrote:Gittikçe profesyonelleşiyorum,yavaş yavaş inş. Bak secret kardeşimiz çok beğenmiş ama .
Orhan bey bir amator olarak daha çok yolun var ama ümitsiz değil hani :)
Renkler biraz soft çıkmış ne dersin ?
öyle demeyin sayın adminim sayın orhan çelik'in muazzam kareleri tek kelimeyle harika, görünen o ki amatörlüğü yıllar önce geride bırakmış...her konuda tam bir profesyonel...admin;184974 wrote:Orhan bey bir amator olarak daha çok yolun var ama ümitsiz değil hani :) Renkler biraz soft çıkmış ne dersin ?
Orhan hele şükür çıktın piyasaya.
Son resmi komşulara gösterdim inanmadılar, burası Nizip olamaz dediler.
işte fooğraf çekmeyi ben öğretmiştim orhan abime üstadı benim :) :)ibrahim;184973 wrote:evet özelliklede son iki fotoyu, zeugma ve günbatımını çok güzel karelemişsiniz, üstün yeteneğinizi tebrik etmemek elde değil...ilçemizin böyle muazzam kareleri ancak sizin deklanşörünüzle ortaya çıkyor....
Tebrikler orhan abi güzel temiz ve net resimler olmuş emeğine sağlık
İltifatlarınız ve teveccühleriniz fotograf sanatına olan aşkımı katmerleştiriyor,her nakadarda bazıları bizi amatör görsede...Eeee bi bakıma haklı,bizde 5.000 dolarlık makina yok. :) Gariban işi,sony 7.2...
Hangi gariban Sony makina kullanıyormuş merak ettim doğrusu... :)
Orhan Çelik;185245 wrote:İltifatlarınız ve teveccühleriniz fotograf sanatına olan aşkımı katmerleştiriyor,her nakadarda bazıları bizi amatör görsede...Eeee bi bakıma haklı,bizde 5.000 dolarlık makina yok. :) Gariban işi,sony 7.2...
öyle demeyin sayın orhan çelik, çektiğiniz fotolar çok orjinal özelliklede son yükledikleriniz...tam bir şaheser tebrik ederimOrhan Çelik;185245 wrote:İltifatlarınız ve teveccühleriniz fotograf sanatına olan aşkımı katmerleştiriyor,her nakadarda bazıları bizi amatör görsede...Eeee bi bakıma haklı,bizde 5.000 dolarlık makina yok. :) Gariban işi,sony 7.2...
Bu fotoğrafı geçen hafta Mındıklı Köyü'nde çektim. Bu fena değil, ama birkaç tane orjinal karem daha var. Onlar sonra...;)

güzel kareler yakalamışsın orhan abi ellerine sağlık
şimdi nizipte olmak vardı yukarıdaki resimin olduğu su dibinde mangal yapmak var
abov abov abov olsada yesek maşallah ciğer gibi kızarmışlar yav helesen şunu gülliğine bak ömrümü yiyesin beng fıstık ömrümü ömrümüOrhan Çelik;141913 wrote:
güzel nizibin güzel resimleri cok güzel ya baya degismis nizip..cekim yapanlarin emeklerine saglik hepside cok güzell..tesekkürler..
Sevgili Admin,makinadanmıdır sendenmidir bilmiyorum ama gece resimleri konusunda kimse eline su dökemez valla...Tebrik ederim harika bişey olmuş.
Bunu söyleyenin sen olması beni onurlandırdı tabi :)
Arkadaki apartmanlar ahengi bozmuş abi, bir fotoşop çekseniz diyorum oralara... :) Elinize sağlık...
gercekten cok güzel resimler ellerine saglık orhan abi. ama fıstık daha şahane canım cekti desem kızma günahı bonuma:)
photoshop'a gerek olmadan da ayarlanabilir ama sakin bir zamanda ve tripod gerekli. Deneyeceğim bakalım. Birde çarşı camisi var, hoş bir kare yakalanabilir ama oradada bir direk var ! Her gece bakıyorum geçerken, bir türlü onun olmadığı zamana denk getiremiyorum :DSubutay;190376 wrote:Arkadaki apartmanlar ahengi bozmuş abi, bir fotoşop çekseniz diyorum oralara... :) Elinize sağlık...
Adminim sen bu işi aştın, çektiğin resimler gerçekten harika, yalnız şu çarşı caminin önündeki direği anlamadım bu iki ayaklı bir direkmi.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.