Havalar soğudu sobalar kuruldu.kestaneler baş köşede yerini aldı.babama kestaneleri çizip pişirmesi için getirdiğimde bir anısını anlattı.
Nizip insanın çalışkanlığından söz etti.çocukluğunda hacı amca dediği bir amca kışın kestane,baharda mısır,yazında şerbet ve limonata satarken babam hep onu görünce takdir edermiş.
valla başakkk müthişsin süpersinnn ;) kış da geldiii sobanın kenarına kıvrılmalar kestane ve çay MÜHTEŞEM İKİLİ yine bi araya geliyoooo başakcım çok TEŞEKKÜRLERRRRR
bak canım çektii:D
yav başak bir gün beni öldürecen sen:) gece gece canım kestane çekti ah ahhh:(
Yarın ne görüp yine canım çekecek çok merak ediyorum:) ama yine ah ah çekeceğim galiba:)
Çok sağol kardeş;)
ah başakcım canım çekti vallahi :) bizim sobamız yok biz nerde yaşayacagız bu kestane keyfini fırına atsan soba keyfini vermez tabi o soba çatır çutur yanacak,üstüne patatesleri,kestaneleri koyacaksın içeriyi güzel bir koku sardıktan sonra sıcak sıcak yiyeceksin hımmmmm :) :(
yanı özledık soba keyfını hıc degılse soba yandıgı ıcın herkes aynı odada otururdu sımdı nerde o soba keyfı. hele de sobanın yanını almak ıcın kavgalar yanı cıdden özledım o gunlerı:) basakcım saol canım ya bıze hıc degılse o guzel gunlerı anımsattın
Gökhan Dokuyucu;109069 wrote:bak canım çektii:D
yav başak bir gün beni öldürecen sen:) gece gece canım kestane çekti ah ahhh:(
Yarın ne görüp yine canım çekecek çok merak ediyorum:) ama yine ah ah çekeceğim galiba:)
Çok sağol kardeş;)
gökhan abi allah korusun size bişey olmasın abi bizdede soba yok komşuda pişirdik annem evde teflon tavada kısık ateşte pişiriyor. walla bu akşam değişik bir yemek yok
esera79;109162 wrote:ah başakcım canım çekti vallahi :) bizim sobamız yok biz nerde yaşayacagız bu kestane keyfini fırına atsan soba keyfini vermez tabi o soba çatır çutur yanacak,üstüne patatesleri,kestaneleri koyacaksın içeriyi güzel bir koku sardıktan sonra sıcak sıcak yiyeceksin hımmmmm :) :(
esera ablacım çok tşk ler güzel yorumunuz için walla ağzınızın tadını biliyosunuz:)
ghost_love;109167 wrote:yanı özledık soba keyfını hıc degılse soba yandıgı ıcın herkes aynı odada otururdu sımdı nerde o soba keyfı. hele de sobanın yanını almak ıcın kavgalar yanı cıdden özledım o gunleri
walla abimle az kavga etmezdık sobalı ewde otururken sobanın yanında oturmak yatmak ıcın