Nizipcom dergisinin 1.sayısı çıktı.Dergimizin bundan sonraki sayıları ve oluşumu ile ilgili eleştiri ve yorumlarınızı bekliyoruz.Tespit ettiginiz eksikliklerimiz ve yeni önerileriniz bizim için yol gösterici olacaktır.Yeni ve ilk sayımız yeteri miktarda Nizip'e ulaştırıldı.Üç büyükşehirde de Niziplilerin yoğun olduğu noktalara gönderildi.
Bende var arkadaşlar. Dağıtım konusunda bir proğram yaptık. Ayrıca gurbetten veya bu çevreden talep edenler olursa o değerli arkadaşlarada gönderme konusunda çalışalım.
Bugünden itibaren Nizip'teki tüm kırtasiyelerde dergimizi bulabilirsiniz.Nizip dışında olanlar için 0342.5171254,0535.4848483 ve 0533.6079575 nolu telefonlardan talep edebilirsiniz.
dergiyi inceledim gerçekten dopdolu harika bir dergi olmuş. eminim ki ilçemizde olumlu ses getirecektir, ve bu şekilde de 2. sayımıza daha profesyonelce yaklaşmamızı sağlayacaktır.
Nizipcom dergisi Nizip'te bulunan 88 İlköğretim Okulu ve 13 Ortaöğretim Okuluna gönderilmiştir.Dergi sayesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Niziple ilgili tüm haberleri ve Nizip kültürünü takip edecektir.Emeği geçen herkese teşekkür ederim..
emegi geçen maddi ve manevi katkılarını esirgemiyen arkadaşlara buradan teşekkür ediyoruz .istanbul dagıtımını büyük ölçüde yapmaya çalıştık ulasamadıgımız yerlerden istanbul içi isteyenlere 0505.295.18.27 tel numarasını ararlarsa postayla ücretsiz gönderebiliriz
oktay cankesen bey'i arayıp dergiden nasıl alabilecegimizi sordum sagolsun en kısa zamanda adresimize ulaştırabilecegini söyledi kendisine teşekkür ederim.