tmm mehmet konuyu dagıtmayalım TIKLAYIN
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
yok canım ya seni çagırmaz olurmuyuz daha tam tarhı bellı yoksa cagıracagız senı merak etme:p
Nizip usulü Dürüm
Görüntülenme: …
Tarif ettiğiniz dürümü yemeyeli tam 15 yıl oldu
ask olsun mehmet benı cagırmıyosun ha alacagınız olsun.
ya ekmek yapamayanlar ne yapsan sonucta herkes nızıpte yasamıyo
evet yurt dısında bıraz daha kısıtlı bılıyoruz
ghost_love;107754 wrote:ask olsun mehmet benı cagırmıyosun ha alacagınız olsun.
yok canım ya seni çagırmaz olurmuyuz daha tam tarhı bellı yoksa cagıracagız senı merak etme:p
toooooo cemaat ben yokken neler olmuşşş böleeee söleyin bakeemmmm :)
sen yookken simdilik bişey olmadı ama ben acıktım fevzi yaw evden bir dürüm yap getirde yiyelim
başakcım nizipkinin dadını vermezzzzzz haaaa onu sölüm sangaaaa :D:D:D
ohh ohh basak afiyet olsun
ellerinize saglik
olsada yesek bi gzl:D:D:D
ellerinize saglik
olsada yesek bi gzl:D:D:D
tek kelime ile süper basakk ellerine sağlık yiyenlerede afiyet bal seker lokum olsun :)
Usta bız bunun ıcınee Pısmıs yumurta,keber,nar eşkısı de koyuyoruzz adınada Ley ley durumu dıyoruzz :D
ley ley dürümü size afiyet olsun :)cedric21;140304 wrote:Usta bız bunun ıcınee Pısmıs yumurta,keber,nar eşkısı de koyuyoruzz adınada Ley ley durumu dıyoruzz :D
bu kadar muhabbet sadece domates dürümü üzerinemiydi:)))helal olsun yani ne diyim size:))
Resmi aç
Bugün kahvaltıda,Başak'ların sayesinde,açık ev ekmeği yerine nizipten gelen tırnaklı ekmekle peynir dürümü yedim.Başak'ın dedesinin kesesine bereket annesininde ellerine sağlık harikaydı. ilk defa bu kadar güzel kahvaltı ettim.Bir daha gelirse beni yine unutmayın şekerim:):)
Bugün kahvaltıda,Başak'ların sayesinde,açık ev ekmeği yerine nizipten gelen tırnaklı ekmekle peynir dürümü yedim.Başak'ın dedesinin kesesine bereket annesininde ellerine sağlık harikaydı. ilk defa bu kadar güzel kahvaltı ettim.Bir daha gelirse beni yine unutmayın şekerim:):)
Vallahi burda bizim elimize geçmiyor olsada bizde yesek.gerçekten çok özledim böyle dürnüm yapmayı
Dürüm bizim kültürümüz burada çok özlüyoruz bunları ama çok zor, en azından lavaş ekmeği yenmiyor lastik gibi bir türlü kopmuyor, dürüm yiyeceğiz diye dişimizi kıracağız, İstanbulda bu ekmeği bulabileceğimiz bir yer varmı.
yokmu hiç istanbulda nizipli fırıncı müslüm.gerçi unundan fark ediyor mayasından fark ediyor aslında bi özelliğide fırının taş fırın olması gerek
abi isatanbulda nizipli fırıncıdan cok ne var
müslüm akpek kardeşim istanbuldu nizip usulü ekmek arıyor haklı olarak bildiğiniz bi yer varsa müslüm e yakın olan adresini verin bari arkadaşa rahat ve ağız tadıyla bi dürüm yesin (AFİYET OLSUN)
Her yer nizipli Gaziantepli fırıncı kaynıyor ama kardeşim ne hikmetse Niziptekinin tadını vermiyor en önemliside lastik gibi kopmuyor.
abi söyleyi ekmek yapanlara parisde bir nizipli var fırıncıymış :D hamuru yoguruken makineyi fazla cevirmesin dıyor, ekmekte lastikli olmaz. tuzunuda fazla atmasın??
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.