Sorunlarımız Önerilerimiz

Habur Kapatılırsa En Çok Nizip Etkilenir

müslüm akpek Üye
benbaskan;179262 wrote:müslüm abi illa kaçakçılık işimi aklına gelmeli yaniii... kapı açılırsa şöförlerimiz iş bulacak sanayi sitemiz arı gibi çalşır buda ilçemiz ekonomisinin canlamasına neden olur...
NEDENSE BENİM İLK AKLIMA GELEN ŞEY MAZOT KAÇAKCILIĞI, ÇÜNKÜ ARABAMLA GELDİĞİM BİR SENE ALDIĞIM MAZOT YÜZÜNDEN iSTANBULA KADAR ÇOLUK ÇOCUK REZİL OLMUŞTUK.
Mustafa KANAL Üye
nefer;179281 wrote:habur nasıl çalışırsa çalışsın bence nizip otobandan dolayı kayıp içinde . Otoban yolu nizip e atılmış buyuk bir kazıktır
Sevgili Nefer kardeşim, otobanın giriş ve çıkış yönünden bahsettiğini ve bu yüzden Nizip Habur sınır kapısı açılsa bile bir fayda görmeyeceğini söylüyorsun sanırım, buda ayrı bir sorun elbette haklılık payın vardır diye düşünüyorum.Ama olayın diğer yönüne bakarsak yani senin tabirinle ''kazık'' sözüne onuda şöyle açıklamak gerekir, kendi görüşümce. Biz insanlara ne yapılırsa yapılsın, maalesef yaranılmıyor.Otoban olmuyor, bir otobanımız bile yok deniyor.Otoban yapılıyor, Nizip'e atılmış bir kazık deniliyor.Yağmur yağmıyor, yağmur yağsın diye duaya çıkılıyor.Yağmur yağıyor bu yapılan dualar hürmetine, bu seferde yine aynı biz insanlar yağmasın diye duaya çıkıyoruz.Bu ne düzendir yarabbim. Demek istediğim kıssadan bir hisseydi umarım anlaşılmıştır.
Mustafa KANAL Üye
müslüm akpek;179289 wrote:NEDENSE BENİM İLK AKLIMA GELEN ŞEY MAZOT KAÇAKCILIĞI, ÇÜNKÜ ARABAMLA GELDİĞİM BİR SENE ALDIĞIM MAZOT YÜZÜNDEN iSTANBULA KADAR ÇOLUK ÇOCUK REZİL OLMUŞTUK.
Ucuz etin yahnisi olmaz...
müslüm akpek Üye
Mustafa KANAL;179292 wrote:Ucuz etin yahnisi olmaz...
Yok Mustafa ucuzlukla alakası yok normal fiyata normal benzinciden aldım, hatta bu istasyon Nizip'in içinde adını vermek istemem, paramız Nizipliye gitsin istemiştim ama olan oldu. Konu dağıldı yine, haburun açılması tabiki Nizipliler için ekmek kapsı demek, her açıdan ekenomimizi canlandırır, sanırım PKK meselesi çözüldükten sonra bu kapı açılacak, daha doğrusu canlanacak.
nefer Üye
otoban ın kullanımı antep nizip arası için bence çok zor . Yol uzuyor ve aşırı rampa var . Çıkış ters tarafta . Ben iyi bir yönünü göremiyorum açıkçası
şükrü çiftçi Üye
inşallah kapanmaz kapansa nizip için büyük bir sorun
mustafasahin Üye
nefer;180034 wrote:otoban ın kullanımı antep nizip arası için bence çok zor . Yol uzuyor ve aşırı rampa var . çıkış ters tarafta . Ben iyi bir yönünü göremiyorum açıkçası
yol aksine kısalıyor rampa da ciddi olarak 2 tane var diğer konularda haklısın
nefer Üye
Nasıl kısalıyor 7 kilometre fark var .

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim