oyyyy canım muharremim benim ne kadar güzelde konu bütünlüğü sağlarmış!! senin konun medeninin nerden geldiğini anlatmak değil bırakta onları insanlar okuyarak öğrensinler.canım benim insanları beğenmiyorsunda,sen ne yaptın ağaç dikmek veya bu konuda öncülük yapmak adına.burda yazı yazmakla olmuyor bu işler.gittin mi belediyeye?! bu konuda bir talepte bulundun mu? sayın hacı feyzi beye bu konuyla ilgili halkı bilgilendirelim, halka bir çağrıda bulunalım,gerekirse seminerler verelim,ama ne olursa olsun ağaç dikelim dedin mi?!! eminim dememişsindir eğer bu kadar ısrar etseydin hacı bey peki diyecekti, e tabi senin fikrinde hayata geçecekti ve sen burda başarından bahsedecektin.git sen bu dediklerimi yap ondan sonra seni biz kutlayalım!
zaten kaybolan bir tarihimiz var,şimdi sıra isimlere mi geldi?! onları da kaybedersek bir onurumuz kalır.ama korkma sen ona da bir yazı yazarsın;)
saygılar
MEHMET FATİH AVCI
Tarihimiz Kültürümüz
Nizip’in adini degistirelim
ha bu arada siz kaç tane fidan diktiniz sorusuna gelince,emin ol senden çok dikmişimdir tabi sen belediyenin park ve bahçeler müdürlüğünde elaman değilsen;)
saygılar
MEHMET FATİH AVCI
ben dikemedim çünkü yaklaşık 3 senedir Nizipte değilim ama gönlüm nizibimli
siz hemşerilerim benim yerime de diker fidanları
biz iki yıl önce taşbaş a gittik ağaçlarımızı diktik şimdi de büyüdüler devamını bekleriz arkadaslardan
Nizip gercektende çok emın adımlarla ılerlıyor hak ettııg adı yanı YEŞİL NİZİP olmayı hak edıyor
NİZİP başka ötesi yok
Nizip'in Adını Değiştirmeyelim. Ama Ağaç Dikelim. Nizip'i Gezenler Söylüyor. "Nizip'in NERESİ YEŞİL"
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.