Valla Başak Bacim Canim Nasil Da çekti...süs Biberlerde üstünde Ohhh Mis Gibi
Sen Böyle Ekledşkçe Resimleri Annemden Istiyom Kiziyo Artik Bana Nerden Görüyon Bu Yemekleri Die :) :) :) :)
Fevzi kardesim sana katılıyorum cok hos gozukuyor yemekler ama beterin beteri var ya bizim gibi ogrenci olursan kime yaptıracaksın bu yemekleri:) bakıp bakıp ic gecirioz baska bisey yapamıyoruzki:D
kepetto abi sizinde mutfakta becerikli olduğunuzu duydum:D walla çok güzel yemekler yapıyomuşunuz:D
gerçi hüseyin amcanın kebap konusunda kimse eline su dökemez:)
oy oy oy kıyamam sana kepetto kardeşim hele sen öğrenci ol yemekleri boşver elbet gelecen bu taraflara ;)anam kızıyo nerden canın çekiy die :D hadi kardeşim sen iç çekmelere devam bizde yemelere devam ama senin yerine yerik yaffff merak etmeyesinnnn ;);)
okyanus_27 bende tşk ederim tabiki ne zaman köfte isterseniz yapmaya çalışırım güzel olmazsa bilemem:( daha önce hiç mercimekli köfte yapmadım :(n.dincer için yapmaya çalışıcam:) n.dincer e saygılarımla:)
sadocan;104752 wrote:ya aklımın almadıgı sey bütün yemek konularına aynı kişiler neredeyse aynı yorumları yazıyor neden acaba?
sado kardeş hepsi aynı düşünceyi benimsiyo ondandır bea...kişisel görüş ve düşüncelere saygı duymak lazım...başak bacım gibidir o bakımdan söyledim bu lafları...gelene kapımız açık.....yok ben gelmem diyorsan YİNE KAPIMIZ AÇIK :rolleyes:
fevzi_cilkiz;104766 wrote:sado kardeş hepsi aynı düşünceyi benimsiyo ondandır bea...kişisel görüş ve düşüncelere saygı duymak lazım...başak bacım gibidir o bakımdan söyledim bu lafları...gelene kapımız açık.....yok ben gelmem diyorsan YİNE KAPIMIZ AÇIK :rolleyes:
fevzi kardeş sana boymun kıldan önce saygı duyuyorum sana ey vallah