Okullar

Okullar

Konular

94 konu

Sarıkoç İlköğretim Okulu

Okul Adı : Sarıkoç İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 27 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 03425342201 Faks : E-Posta : Web : Adres :

nizipli_mehmet 0 cevap

Samandöken İlköğretim Okulu

Okul Adı : Samandöken İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 19 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 0 342 526 10 97 Faks : E-Posta : Web :

nizipli_mehmet 0 cevap

Özyurt İlköğretim Okulu

Okul Adı : Özyurt İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 18 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Özyurt Köyü.

nizipli_mehmet 0 cevap

Oğuzlar İlköğretim Okulu

Okul Adı : Oğuzlar İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 17 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Oğuzlar Köy

nizipli_mehmet 0 cevap

Korucak İlköğretim Okulu

Okul Adı : Korucak İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 23 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 549 10 61 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Kızılin İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kızılin İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 33 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Kızılin Köy

nizipli_mehmet 0 cevap

Kızılcakent İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kızılcakent İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 35 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 517 40 92 Faks : E-Posta : Web :

nizipli_mehmet 0 cevap

Kıratlı İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kıratlı İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 35 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 536 41 00 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Kesiktaş İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kesiktaş İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 25 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Kesiktaş K

nizipli_mehmet 0 cevap

Kemaliye İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kemaliye İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 16 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Yukarıbayı

nizipli_mehmet 0 cevap

Kayalar İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kayalar İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 38 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 0342 5331143 Faks : E-Posta : Web : Adres

nizipli_mehmet 0 cevap

Kamışlı İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kamışlı İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 53 Derslik Sayısı : 3 Telefon : 0 342 538 30 19 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Kale İlköğretim Okulu

Okul Adı : Kale İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 18 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Kale Köyü. İlç

nizipli_mehmet 0 cevap

İntepe İlköğretim Okulu

Okul Adı : İntepe İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 40 Derslik Sayısı : 2 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : İntepe Köyü.

nizipli_mehmet 0 cevap

Hasanı Molla İlköğretim Okulu

Okul Adı : Hasanı Molla İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 14 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Hasanı

nizipli_mehmet 0 cevap

Gürbaşak İlköğretim Okulu

Okul Adı : Gürbaşak İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : İkili Öğretim Öğrenci Sayısı : 86 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 5383123 Faks : E-Posta : Web

nizipli_mehmet 0 cevap

Gülkaya İlköğretim Okulu

Okul Adı : Gülkaya İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 13 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 03425244023 Faks : E-Posta : Web : Adres :

nizipli_mehmet 0 cevap

Güder İlköğretim Okulu

Okul Adı : Güder İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 52 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 556 31 56 Faks : E-Posta : Web : Adres

nizipli_mehmet 0 cevap

Gökçeli İlköğretim Okulu

Okul Adı : Gökçeli İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 22 Derslik Sayısı : 4 Telefon : 0 342 535 30 01 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Gaziler İlköğretim Okulu

Okul Adı : Gaziler İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 30 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 0 342 549 10 01 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Dutlu İlköğretim Okulu

Okul Adı : Dutlu İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : İkili Öğretim Öğrenci Sayısı : 48 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 0 342 526 10 94 Faks : E-Posta : Web

nizipli_mehmet 0 cevap

Duraklı İlköğretim Okulu

Okul Adı : Duraklı İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : İkili Öğretim Öğrenci Sayısı : 76 Derslik Sayısı : 2 Telefon : 03425484109 Faks : E-Posta : Web :

nizipli_mehmet 0 cevap

Dernek İlköğretim Okulu

Okul Adı : Dernek İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 37 Derslik Sayısı : 1 Telefon : Faks : E-Posta : Web : Adres : Dernek Köyü

nizipli_mehmet 0 cevap

Dazhöyük İlköğretim Okulu

Okul Adı : Dazhöyük İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 22 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 0 342 544 30 92 Faks : E-Posta : Web : Ad

nizipli_mehmet 0 cevap

Çatalca İlköğretim Okulu

Okul Adı : Çatalca İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 16 Derslik Sayısı : 1 Telefon : 0 342 535 30 75 Faks : E-Posta : Web : Adr

nizipli_mehmet 0 cevap

Çanakçı İlköğretim Okulu

Okul Adı : Çanakçı İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 43 Derslik Sayısı : 3 Telefon : 0342 536 40 90 Faks : E-Posta : Web : Adre

nizipli_mehmet 0 cevap
WhatsApp iletişim