Dürümcü Emmi ile lokantasında tanışmamla birlikte Nizip hakkında anlattıkları beni öylesine etkiledi ve duygulandırdı ki Antep ilinin bu güzel, gizemli ve tarihi zenginliğe sahip ilçesine hayran kaldım. Aslında bir Nizip aşığı Dürümcü Emmi bu güzel ilçeyi Dünya’ya tanıtmak için öyle çaba sarf ediyor ki bu örnek davranıştan etkilenmemek mümkün değil. Bir Nizip hayranı olarak, böyle çaba sarf eden örnek bir insanı diğer hemşerilerinin de destekleyeceğine inanıyorum. Bir belgesel film yapımcısı ve bilim adamı olarak ben de Nizip ilçesini tüm Dünya’ ya tanıtacağıma söz veriyorum…
çok güzel bir olay daha az önce metalle konuştuk amatör çapta nizip'in tanıtımıyla ilgili bir çalışma planlıyorduk işi yapacak usta varsa ne derler; ekmeği ekmekçiye ver bir ekmekte üstüne ver... şimdiden yapacağınız işler için sizlere teşekkürederiz...
İlgi ve alakanıza teşekkür eder benzer hisleri yaşadığımızı bilmenizi isterim. Dürümcü amca tam bir Nizip aşığı olmakla beraber yaptığı örnek çalışmalarla da bizlere örnek oluyor.
Belgesel konusunda bize düşen görev varsa paylaşmak isteriz.
ilçemiz için güzel bir gelişme, bizler hep amatör olarak bişeyler yapma amacı içindeydik, işin içine profesyonellik girince herşey daha güzel olur tabii...adminimizinde dediği gibi ilçemizin tanıtımı açısından elimizden geleni yaparız inşallah...çok teşekkürler dürümcü emmimize sevgi ve saygılar
Bizlere düşen görev ne ise yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz inanıyorumkş diğer arkadaşalrımızda bu konuda en az benim kadar duyarlılık göstercektir
Öncelikle sizlere teşekkür etmek isterim, İlçemiz hakkındaki olumlu, düşünce ve görüşlerinize. Yalnız konu açılalı yaklaşık 1,5 yıl olmuş bu zaman içerisinde İlçemizin tanıtımı için gerçekleşen bir tanıtım projesi varmı acaba?Var isede yoksa benmi fark edemedim.