Nizip'e bağlı Kuşdam (güder) köyü sınırları içerisinde geniş yeşillik alanları,orman ve kaynak suların meydana getirdiği doğal bir ortamda alabalık yemek isteyenler için harika bir mekan haline gelmiş olan bu tesis,ilçemizin gezilip görülecek yerlerinden biridir. Meraklısına duyrulur.
Haritada göster
Turizm ve Gezi Alanları
Kuşdam Alabalık çiftliği ve piknik yeri
nizipte böyle bi yer olduğunu hiç bilmiyodum.görünce ilk birecikte zannettim. gerçekten de çok güzel bi yermiş.
Kardeş maalesef ilçemizi tam tanımıyoruz,neyse gerek site aracılığı ile ve gerekse farklı paltformlarda tanıtımlara devam edeceğiz inşallah
abi çok güzel bir yer ama içkilimi değilmi onu öğrenebilirmiyiz eğer değilse bişeyler düşünebiliriz....
ben bi kere gittim çok hoş bir yer.içkili ama aile ile oturabilecek yer ayırtmışlar.istersen kendin pişiriyorsun istersen kendileri pişirip getiriyor.tavsiye ederim.
Mustafa maalesef içkili.mustafabilici;93164 wrote:abi çok güzel bir yer ama içkilimi değilmi onu öğrenebilirmiyiz eğer değilse bişeyler düşünebiliriz....
Erken gidildiğinde içki içmeye gelenler bulunmuyor ve sabahları daha güzel bir ortam var.
Hamak bile var gerisini siz düşünün:)
Nizip bölgesine gelip de burayı görmeden gidenler biz Nizip'e gittik demesinler:)
Orhan abi ulaşımı ile ilgili bilgi verir misiniz.
Ulaşımı hakkındada ben bilgi vereyim müsadenizle.
Nizip Gaziantep eski yoldan giderken turlu köyünü yaklaşık 3 km geçtikten sonra ana yoldan sağa dönülür ilk önce kıratlı köyü sonra çanakcı sonra tatlıcak sonra bu sözü edilen alabalık piknik yeri sonrada hemen yanında buranın bağlı oldu güder (kuşdam köyü gelir.Bu güzergah izlenerek yaklaşık Nizipe 20-25 km arasındadır.

İlçemiz cennet gibi her tarafında bir güzellik var.
orhan Abi Bu Kuşdam Daha önceleri Ayintap Sularinin çiktigi Yer Degilmi çünkü Oranin Su Tesisatini Biz Yapmiştik Alabalik Tesisi Kurulacak Diye Yanliş Hatilamiyorsam Sahipleri Adiyamanli Olacak çok Güzel Yer
ilçemizdeki güzelik leri yayınladıgınız için çok teşekür ederim ilçemiz sınırları içerisindeki diyer mesire vaya dinlenme tarihi yerleride yayınlar sanız minnettar olurum
Nizipli 19 evet aynen dediğiniz yer.
Mehmet Demirbilek kardeşim isteklerinizi seve seve yerine getiririm yalnız, ''İLÇEMİZDEN CENNET MANZARALARI '' diye bir forum açmıştım. Ordan takip edebilirsiniz.
Turizm ve Mesire Alanları
Sebze halinin önünden eski yoldan Gaziantep'e giden minibüslere binersen yol çatında indirir. Oradan biraz yürürsün artık. :)
Gökhan Dokuyucu;93187 wrote:Erken gidildiğinde içki içmeye gelenler bulunmuyor ve sabahları daha güzel bir ortam var. Hamak bile var gerisini siz düşünün:) Nizip bölgesine gelip de burayı görmeden gidenler biz Nizip'e gittik demesinler:) Orhan abi ulaşımı ile ilgili bilgi verir misiniz.
birazmııııı??, subutaycım seni o yoldan biraz yürütsek eminim doymuş yağlarından kurtulursun :Dnizipli_subutay;94322 wrote:Sebze halinin önünden eski yoldan Gaziantep'e giden minibüslere binersen yol çatında indirir. Oradan biraz yürürsün artık. :)
Heh heh bencede
E napalım yani, annen seni araba da mı doğurdu Gökhan Bey kardeşim? Hı? :mad:
:D:D
Yaw subutay sende ana yoldan biraz yürünür demişsin ne birazı mübarek tam 15 km azmı :)
Abi yok yahu 15 km değildir. Ya zaten mesajın sonuna smile attım. Yani oradan sonrası için başının çaresine bakarsın der gibi. Anladın sen onu. ;)
Mustafa KANAL;94857 wrote:Yaw subutay sende ana yoldan biraz yürünür demişsin ne birazı mübarek tam 15 km azmı :)
Nizip e 25 km yaklaşık Güder Köyü subutay. Dediğinide anladım merak etme:)
keşke böyle yerin bide içkisiz olanı olsa...:)
Eeee! keşke Mustafacığım keşke. Ama burada içki ve ayyaş gani bol yani.
ama mustafa abi böyle içkisiz bi yeri isteyen çok ama içkisiz bir yerde açılsa adam sinek avladığı için bu tür işi yapanlar içkili yapmaya yöneliyorlar...
Walla sana bir şey diyeyimmi Mustafacığım bu milletin ne önünden gidilir. nede arkasından güven olmaz bunlara Nasreddin Hoca ve Fil hesabındaki gibi yüzüne gülerler arkandan vururlar:)mustafabilici;94958 wrote:ama mustafa abi böyle içkisiz bi yeri isteyen çok ama içkisiz bir yerde açılsa adam sinek avladığı için bu tür işi yapanlar içkili yapmaya yöneliyorlar...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.