]Bir başkadır memleketim. Havası ile suyu ile...
Her tarafı cennettir memleketim. Memleketim olduğu için, burada doğup büyüdüğüm için değil, yabancıları bile cezbeden Zeugma’sıyla, muhteşem gölü ile, dağköylerinin zahter kokan tepeleriyle, bir başkadır benim memleketim..

Nizipden Fotograf ve Videolar
İlçemizden Cennet Manzaralarına Devam
Abi muhteşemsin sen yaaa
Benim "Gün batımı"na aklım gitti, hemen arka plan yapayım.
Kazlar ve sonrasıda nefis
ABİ HARİKASIN YA VALLA HANGİSİNİ EKRAN A YERLEŞTİRECEM VALLA ŞAŞTIM.AMA BALIKLIYI KOYMAM BURASI SICAK KOKAR MOKAR:=))ELLERİNE SAGLIK
tşkler abii ellerine sağlıkk...
Resimlere tıklayarak büyük boyutlarını görebilirsiniz. Resimler hit alsın ve altlarına yorum yazılabilsin diye bu şekle getirdim. Sadece seyredilmesine gönlüm razı olmadı.
ÇOK SÜPER RESİMLER ORHAN ABİ
Waaaaaaaaaaaaaaaaaw....harikaaaaaaaaaaa.....
Abi sende benim gibi,ayyy pardon Gökhan gibi aşık felanmı oldun....
ORHAN ABİ ZEUGMA YA AŞIK YETMEZ Mİ?
Orhan abi gözlerimizin pasını sildin valla sağolasın...
ilçemize böyle güzellikleri veren rabbime şükürler olsun, bu güzelliklerin kıymetini bilemeyen bizlerede y********* olsun....
can dost dilinin ve kalbinin güzellikleri ellerinle birlikte siteye yansımış gurbettemiyiz Niziptemi anlamak zor tek kelime ile teşekkür ederim. selamlar
Ben demiştim bu sitede bir fotocu varsa o da Orhan abidir.....
Bak şimdi boğaza gidecektimbu resimleri görünce vazgeçtim Nizip'e geliyorum... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out [Eksik eski medya kaydı]
.
Ha bu arada resimlerin kalitesindeki başarının o karizmatik, yakışıklı beyefendinin sebep olduğunuunutmayalım.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
Cengiz bendenmi bahsettin kardeş ? Yok be kardeş ne karizması,bizde o dediğinden kalmamış artık. :)
helal Kankam Yaşaaaaaaaaaaaaa. özellikle ördekli Resim Harika
balikli Resimde çok Hoş Onlari Tekmi Götürdün Yoksa .
Kanki ,az önce Antalya'dan M.Güngör aradı,eğer diyor resim yüklemeye devam edersen,evi yükleyip Nizip'e gelecem diyor. Beni burada deli ettin diyor. Tüm arkadaşlara selamı var.
balik Konusunda Hiç şansim Yok. mustafa Kardeş Sanada Slm. Olsun
sevgiden çiçegi Gönderdim Sana Aslinda Alerjimde Vardi.
Aleyküm selam...
Burda resimlerden biz etkilendik, nerelermiş buralar diye, gurbette olupda özlem çekenlere Allah yardımcı olsun.
ELLERINIZE SAGLIK COK GUZEL RESIMLER. DAHA COK BIRECIYE BENZIYOR BEN BIRECIKLIYIMDE.
Orhan bey C.tesi bir tur ayarlasak, gelen olurmu acaba. Şöyle 15 veya 20 arkadaş tura çıksaydık ve birer çay içseydik gemide. Hani Ramazan gelmeden yarın son gün gibi geldi bana...
Gelirmiyiz arkadaşlar mesela saat 15:00 de
Sayın başkanımın programına bakayım,eğer kaytarabilirsem,yarın öğleden önce buluşup kararlaştıralım.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.