Geleneklerimiz Anılarımız

Köyümüz ve köylülerımız

mehmetdalkılıç Üye
sayın zegil köyüm
zergildalkılıç Üye
insanın böyle bir köyü varsa bence daha şanslı böyle bir doğa harikasına sayıp çıkmak gerekır dıye inanıyorum
asi_dvrmci Üye
mehmetdalkılıç;78210 wrote:saın asi kardeşım sen beni tanyorsun ama kendini tanıtmadın tanışırsaak sevinirim kimsin kilrdensın ismin ne
ee abi işn raconu burda zaten tanınmamak şöyle zergildekilerini bir yokla bakalım sen ama bürgün özeline msn adresimi yazarım
mehmetdalkılıç Üye
kardaşım yanlız kendınıın deyil nekadar zergilı nın varsa göder yeterki zergilı olsun
mehmetdalkılıç Üye
bu zergilın geniş bir arazi görünümü zergil dağından baraj görünümü
Cali Üye
Mehmet abi zergil İle Fıkra anLatırmısın... inan Dalga mayetinde yazmıyorum... senin fıkraLarın cok hoş... rica etsem...
mehmetdalkılıç Üye
selam bu fıkra deyil küçükken benım yatığım muzurluklar anem çok güzel kele paça yapardı nerdese haftada bir yapılırdı bende sıkldım artık kele yemekten anen yine kele yaptı bende artık isyalardayım eski ayakabı buldum kele kazanın içine atım akşam yemek zamanı anem çömleyı daldırır tabaklara yemek koyacak bende hazırlıklıyım eşiyin yakın oturuyorum anem çömleyı kaldırmakla birlikte ayakabı ortaya çıkmadımı anem anladı bunu beden başka kimsenın yapmayacağını kaçmaya fırsat bulamadan kazandan çıkan ayakabıyı suratıma yedım kısacası o gece yemek yerıne ayakabı kısmetıme çıktı
admin Yönetici
Abi Allah iyiliğini versin. Gülmekten öldürdün beni. Beni köylüm, benim saf insanım, kardeşim, emektarım. Her hareketi tarih yazmış, filmler konu olmuş. Bunları paylaşmak lazım arkadaşlar.
tikencan1 Üye
büyük önder ATATÜRK boşuna dememiş köylü yurdun efendisidir diye bunudamı düşünemedim kardeş
zergildalkılıç Üye
doğrudur yani köylü miletın efendisıdır ama bizler ne yapıyoruz her fırsata köylümüzü ve köyümüzü birazda yanlızlığa ve terkedilmışliye yitiyoruz düşnün bizim köygibi birköy bile yok olmaya yüztutmuş baraj gölüne yakın yem yeşil havasıma suyuna torağıına kurban olduğum köyüm zergilım
zergildalkılıç Üye
selam bence zergilın kaderı bu olmamalı
fsoyarik Üye
Sevgili kayınço kıyığı pirize sokan zergili değilmi.Selamlar
zergildalkılıç Üye
fsoyarik;79192 wrote:Sevgili kayınço kıyığı pirize sokan zergili değilmi.Selamlar
enişte sen önce ineyi kendine çuvaldızı başkasına batır ne yazarsan yarısı sana yansır çunku sende yarı zergilısın onuda zergilıler kabul edersels
zergildalkılıç Üye
NİZİP BELDİYESINE TEŞKÜRLER ZERGİLİN YIKILMIŞ EVLERININ HARFİYETINI KALDIRMASINDA GÖSTERDİYİ ÇABADAN DOLAYI BU VESİLEYLE ZERGİLIN YENİDEN YAPILANMASINDA BUYUK ROLÜ OLACAK BU NEDENLE TEŞEKÜRLER NİZİP BELEDİYESI BAŞKANA SAYĞILAR
mehmetdalkılıç Üye
zergildalkılıç;79177 wrote:selam bence zergilın kaderı bu olmamalı
SELAM YEĞENIM SEN HAKLISIN BİZİM KÖYÜN KADERI BU OLMAMALI AMA TABİKİ BÖYÜKLERMİZDE ŞUÇ VAR ADAMLAR KÖDE OTURMUŞLAR ÇOCUKLARINI ŞEHİRE çALIŞMAYA YOLAMIŞLAR ŞEHİR HAYATINI GÖREN ÇOCULLARIMIZ GERİYE DÖNEMIŞLER ÇUNKUKÖYDE AYLeSI ONDAN PARA BEKLIYOR BU YÜKÜN AltıNA GİREN ÇOCUKLARIMIZ ÇARESİZ ŞEHİRDE KALMAYA MAHKUM OLMUŞLAR
mehmetdalkılıç Üye
SELAMLAR HEMŞERILERIM SİZLERIN VE KÖYLÜLERIMIN KANDİLLERINI KUTLAR VE BU GECE YAPILAN BÜTÜN DUHALARINIZ KABUL OLSUN
mehmetdalkılıç Üye
SAyIN NİZİP VE KÖYLERI KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN BU GECEDE YAPIĞINIZ İBADETLER ALAH KATINDA KABÜL OLSUN
mehmetdalkılıç Üye
zergil dalkılıç;1742 wrote:
Resim kaynağı
Sayın hemşerilerimönemlı bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doğudaki köylerimizde yaşayan insan bulamazsınız, terör belası yuzünden. Tamam bunu anladık. Ya sayın hemşerilerımbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakın yüzhanelik köydeon kişiye rastlayamazsınız. Ne oldu da böyle olduk, ya adamın köyde malı mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akşama kadar kahvede okey oyna yada altında motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarımızhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktım.Saygılarımla demeden önce kendinize gelın köylülerım köy elden gidiyor
mehmetdalkılıç Üye
=zergil dalkılıç;1742] Sayın hemşerilerimönemlı bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doğudaki köylerimizde yaşayan insan bulamazsınız, terör belası yuzünden. Tamam bunu anladık. Ya sayın hemşerilerımbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakın yüzhanelik köydeon kişiye rastlayamazsınız. Ne oldu da böyle olduk, ya adamın köyde malı mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akşama kadar kahvede okey oyna yada altında motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarımızhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktım.Saygılarımla demeden önce kendinize gelın köylülerım köy elden gidiyor
KONT Üye
Yaw bende zergilli CİHAN YILDIRIM ı arıyorum ona ulşabilecek bir yolu varsa yardımcı olurmusunuz sayın zergilliler....
mehmetdalkılıç Üye
kont;79989 wrote:Yaw bende zergilli CİHAN YILDIRIM ı arıyorum ona ulşabilecek bir yolu varsa yardımcı olurmusunuz sayın zergilliler....selam sayın özkılıç böyle bir soyisimı atırlamıyorum aradıgım cihan dalkılıç olmasın ayrıca babasının ismi olursa mümkün olabilir
KONT Üye
Mehmet Bey kesinlikle Cihan yıldırım..Ayrıca Mersinde jeoloji mühendisligini okuyor..Şuan 2.sınıfı bitirmiş olması lazım....Babasının ismini hatırlamıyotum...Kendisi çok sevdigim ve saygı duydugum lise arkadaşım olur...İlginiz için teşekürler....
zergildalkılıç Üye
selam köylerımız selam sizlere sizlerı çok özledım herkese selamlar ve sayğılar
zergildalkılıç Üye
selam nizip ve köylerımız bayramımız mubarek olsun mutluluk ve barış içerinde nice bayramlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim