Türkiyede herkes eski yüzünü öne çıkararak turizm geliri elde ederken biz uzunçarşıyı yıktık kiliseye ve zeugma kalıntılarına sahip çıkamadık.
Varmısınız (antep belediyesi gibi) uzun çarşıyı eski haline getirmeye bakırcılar çılcular yemeniciler attarlar yer sofrası açıp tas ta ayran veren lokantalar fasıllar zeugma figürlü süsleme satan dükkanlar daha neler neler.Gençlerimizin iş aş bulduğu şehrimizin tanıtılıp gelir elde ettiği bir çalışmaya VARMISINIZ??
Tarihimiz Kültürümüz
KÜLTÜR KENTİ NİZİP KAMPANYASI AÇALIM
SÜPER BİR FİKİR NİZİPTE TARİHİ BİNALARI RESTORE EDİP TURİZME KAZANDIRMAK NİZİP E VE NİZİPLİLERE COK ŞEYLER KAZANDIRIR NİZİPTE BU POTANSİYEL VAR BU İŞ İCİN BİR ADIM ATMAK YETER
inanın mutiş bir düşünce,bu konuda kamuoyu oluşturalım?fena olmaz.
TÜRKİYE de,NİZİP in adını hiç duymayanlar var.şirin ilçemizin adını duyurmak güzel bir fikir size katılıyorum.
sanırım,uzun çarşı değil de,cumhuriyet mahallesi için bir yapılandırma söz konusu
cumhuriyet mahalleli olarak,yapılandırmadan gurur duyarım.
Ahmet başkan bu organizasyonu ve kampanyayı desteklediğin için ve senin bu anlamda çevre ve tecrübelerin olduğu için önderliği senin yapman lazım diye düşünüyorum Kaymakam bey başkan il kültür müdürlüğü mal müdürlüğü vs yetkilileri ayaklandırmalıyız seçim öncesi bir ödenek bile yaratılabilir belki.
eğitime ve gelişime % 100 manevi destek benden umarım başarılı olur...
başımüstüne elimizden gelen ne ise,göreve talipiz.merak etmeyin dostlar.
sayın aksoy 5.000 ytl yardım da bulunacaktır.
yardım konusu beni aşar ama,elimden geleni yaparım.
Çok güzel bir fikir biraz zor ama imkansız değil zaten şuan faaliyet gösterenler var orada geçenlerde oradan geçiyordum şöyle bir baktım bir demirci ustası var orada kazma,keser falan yapıyorlar iki kişi karşılıklı olarak demir dövüyorlardı bir müddet onlara baka kaldım tarihi canlandırmak kültürü yaşatmak için hep beraber hareket etmeye varmısınız?
sevgili acun 27,kardaşım ne demek senin olduğun yere gidilmez mi?
herkes burda yazıyorsa herkes elini taşın altına soksun sözde değil özde olsun.boş destek bir işe yaramaz hep beraber yardım yapalım aksoy abim öncelik sizde buyrun geliyorum arkandan.icraat yapalım
varımızı veririz.bu beni yıldırmaz..........
ok sen verirsen bende verecem sen ne kadar verceksen bendende al okadar
git pirate git,benle yarışma yollunu yitirirsin
HERKESİN ETİKET OLDUĞU YERDE, BEN FİYAT KOYARIIIMMMMMMM!! ben bu lafı boşuna yazmadım icraat lazım sayın abim
haddi haddi ordan..erenköy eeeee
sayın aksoy biz Nizipteyiz farkında değilmisin.erenköye ve sana selamlar
sana bir bubi tuzağı kurim.olmaz sa?
biz olmuşuk bubi tuzağı rüzgar ne kadar sert essede piratenin tozunu alır
yeter konunun seyrini değiştirme?
tamam bağışla 5.000 ytl icraat yapalım dokunmaz sana aksoy
olur olur emrin olur
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.