Geleneklerimiz Anılarımız

nizipli avratlarin tiyatrosunu kacirmayin

mehmet ali küçük Üye
HAYCE:KELE ANAM HARDAN GELIN BELE EMMUN:HEÇ ACI BI SOLUK FATTIM GILE GETTIM HASDE BELLEMIYE HAYCE:NIYE NOLMUS ARVADA ,HEYROLA EMMUN:BEEE HELE GETTE GÖR ANAM MASIMCEZIN börgü içine geçmis. HAYCE:Yilan sokasica herifi etti onu ele ha. EMMUN:Mamedi mi diysinı HAYCE:Kele anam duymazmidin bagirtilari ta sokaklari innetirdi. EMMUN:Aamaan!allah bes adama iman vere vicdan vere HAYCE :Amin bacim amin NOT FOR YOURSELF;FOR NIZIP
Bilal Habeş Öztürk Üye
mas?mcezinin gerçek anlam?nı yayınlarsananız sevinirim.hay?rl? günler. bilal
mehmet ali küçük Üye
len olum nas? Niziplisim lan ,adam bilmezmi yorum masimcezin anlam?nı masimceez. :masum olan ,masumca.Nizip diline ilk defa onsekizinci yüzy?lda tirfalli öküz hanifi tarafindan kullanılarak girmiştir NOT FOR YOURSELF;FOR NIZIP
zuzum27 Üye
al?nt?: "quote" hayce:kele anam hardan gelin bele emmun:heç aci bi soluk fattim gile gettim hasde bellemiye hayce:niye nolmus arvada ,heyrola emmun:beee hele gette gör anam masimcezin börgü içine geçmis. hayce:yilan sokas?ca herifi etti onu ele ha. emmun:mamedi mi diysin? hayce:kele anam duymazm?d?n bagirtilari ta sokaklari innetirdi. emmun:aamaan!allah bes adama iman vere vicdan vere hayce :amin bac?m amin not for yourself;for Nizip
c.akpek Üye
allah heyrez? vere yorum
Fade2blac Üye
a?lanacak halimize gülüyoruz. durun bende size güleyim?
c.akpek Üye
yooorum siz bir hakmetsiniz yav. ganemet etmissiniz ortal???. hanan?z h?rt?? kalm?ya sizin
c.akpek Üye
bunu yerel gazetede yay?nlayacag?m.tesekkürler
cengizkrbck Üye
v?? kele bac?m!!! gazataya da çık?c?y?k yav
geda Üye
hananiz hirtis kalmiya sizin..... ??TE BUNA GÜLMEKTEN ÖLDÜM... Hepiniz alemsiniz valla...
coskun Üye
kadan?z bee gele.
coskun Üye
karde? bunu www.Nizipbelediyesi.com halkdili k?sm?na hemen editledim. çok tesekkür ederim yazana ve yorum yapanlara hiç olmazsa biraz tebessüm ettik.
ck Üye
aney o nas?l sitemi? g? a?zim açık gald? ha www.Nizipbelediyesi.com da gerçekten güzel ?eyler varm??
cengizkrbck Üye
bii hanekleri belk göresemi?im ha
cengizkrbck Üye
cengizkrbck Üye
ibrahim utkan Üye
hayla konu?usiz yorUM n?z?be ay?p eds?z ha am?mo?lu korkim s?z culuk p?narın?da unutun?z tutlu?uda unutunuz meyhaneyide unutunuz (meyhane ?o çimd??imiz yer) dallas HEYR?N?N YER? HA UNUTMAYIN YORUM HANCER MEHMEDIN HAVUZUNUN YANI Edited by - ibram27 on 04 Mar 2006 20:18:01
admin Yönetici
images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] makin themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 11.03.2002 city: istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] images/noavatar [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 97 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-21.06.2003:10:16:22 Ya Dayi oglu eline saglik güzel olmusda su masmanatör' e takildim. Taman bu masmanatör ün orjinali var yorum , oda "masmanaci" demek demi,sen Nizip den uzak kaldin diye elleem unutmussun. Saglicakla. makin. makin images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] .
admin Yönetici
images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] makin themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 11.03.2002 city: istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] images/noavatar [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 97 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-30.06.2003:15:43:14 benim aklima birkaç sey daha geldi arsive de baktim yoklar buraya ekliyorum. Hulklanmak:sinirlenmek, öfkelenmek,( Hulkdan kalkan zarardan oturur) zammirlanmak:Sinirlenmek.(zammirindan kendikendini yiyiy). Kalin saglicakla makin. makin images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] . images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] erol Nizipli themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 29.05.2001 city: istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web "fSmall" 10 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-30.06.2003:23:05:09 Nizip'e ve Niziplilere birsey kazandirdiysam ne mutlu bana. ama önce sayin admine tesekkürü bir borç bilirim. Hulklanmak:sinirlenmek,öfkelenmek,(Hulkdan kalkan zarardan oturur) Zammirlanmak:Sinirlenmek.(zammirindan kendikendini yiyiy) Masmanaci:sabunhane sahibi Ile,Adminin "Nanca kelime haznemiz varmis yorum." cümlesinde "nanca=bayagi çok, bol miktarda" olarak algiliyorum. Enkisa zaman bunlari ve aklimiza gelenleri eklemek üzere hosçakalin diyorum. Yardimlarinizi bekliyoruz. Selamlar. Ecz. Erol Nizipli images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] admin themes/CO-Kiwipro/icons/online2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" mehmet akif Akpek joined: 15.02.2003 city: Gaziantep state: Nizip Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web Themes/CO-Kiwipro/Stars/red [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/red [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/red [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/red [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/red [Eksik eski medya kaydı] avatars/admin [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 1226 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-01.07.2003:23:40:32 Yoorum kelimesi, yarim, arkadasim veya kürtcede oldugu gibi keko veya erzurumlarin dadas'i gibi birsey algiliyorum ne dersiniz. hersey Nizip için images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] . images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] erol Nizipli themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 29.05.2001 city: istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web "fSmall" 10 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-02.07.2003:10:46:35 Birazda kullanilan alet ve edevatlara kafa yormak lazim mesela; kurutulmus biberi dövmek için yerde olusturulan çukur, sanirim adi sogu olacak. Adminin söylemek istedigi gh harfleri sogu kelimesinde de geçerli. Genizden gelen bir harfi yaratmak çok zor.Bizleri asar.Sayin hocamiz Prof.Dr. Cahit Tanyol'dan yardim istemek lazim. Kafa yormaya devam.. Selamlar Ecz. Erol Nizipli images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] Deli Yurek themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 15.01.2006 Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM images/spacer [Eksik eski medya kaydı] avatars/002 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 6 yanıt images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-30.01.2006:00:53:00 cuk cuk böcügü:Hamam böcegi mesefe : Banyo havlusu images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı]
admin Yönetici
Gönderen images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] kehkesan themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 26.12.2001 city: demet/ankara Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_homepage [Eksik eski medya kaydı] Web Themes/CO-Kiwipro/Stars/orange [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 63 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih- 28.12.2001 : 16:16:32 kerc etmek:saka yapmak balkimak:sizlamak zaaaar:herhalde amadan:tepsi dös:gögüs arlangars:karmakarisik sebellah:keber yaglik:elbezi taga:pencere haphap:takunya tamatez:domates yorum:yahu aboov:hayret ünlemi zumzuk:yumruk pers etmek:iyice dövmek ünveriste:üniversite devam edecegim.sizde yazin lütfen iNSANLAR iKiYE AYRILIR NiZiPLiLER VE DiGERLERi iNSANLAR iKiYE AYRILIR NiZiPLiLER VE DiGERLERi Ooglum ayip taman Gönderen yanıtlar images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] enescan themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 12.11.2001 city: Istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 25 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_0 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-05.01.2002:15:17:34 PIGARA BACA BUNDAN KERLI BUNDAN SONRA MAHMIL DOLAP SÜLLÜM MERDIVEN ZEMBIL SEPET ÇÖMÇE BÜYÜK KASIK HALLE BÜYÜK KAZAN OKLAA OKLAVA PIRPIRIM SEMIZ OTU ZAHREEVI KILER LENGERI BÜYÜK TABAK MINTAN GÖMLEK HERSEY GÜZEL NIZIP IÇIN. Edited by - enescan on 05/01/2002 15:21:01. Edited by - enescan on 05/01/2002 15:27:18 images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] . images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] enescan themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 12.11.2001 city: Istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 25 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_0 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-05.01.2002:15:25:59 MALHAFE YORGAN IÇIRIGI BAHDENIZ MAYDONOZ KÖYNEK ATLET TUMAN KÜLOT ZAHTER KEKIK DARI MISIR SAKO CEKET HERSEY GÜZEL NIZIP IÇIN. Edited by - enescan on 05/01/2002 15:28:55 images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] . images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] enescan themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 12.11.2001 city: Istanbul Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 25 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_0 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-08.01.2002:07:44:22 HAS MARUL HIYAR SALATALIK HERSEY GÜZEL NIZIP IÇIN. images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] . images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı] mehmet ali küçük themes/CO-Kiwipro/icons/offline2 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" joined: 24.12.2001 city: Ankara Turkey Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı] icq http://web.icq.com/whitepages/online?icq=15487&img=5 Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] Themes/CO-Kiwipro/Stars/green [Eksik eski medya kaydı] images/noavatar [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" 137 yanıt images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_mi_0 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" tarih-10.01.2002:14:52:33 usulladak:yavasca yoorum:ya hu ambel:daha beter bes,sada:sadece alov:alev dale:sayfa zabık:cadde çörten:yagmur olugu yeen:fazla,asırı derece yuka:ince hayat:avlu yük yeri:evlerde yatak konmak için ayrılan bölüm sah:gercek comart:cömert yasin namazı:yatsı namazı ölbe:çiçek kutusu Azamanı bosa gecmek kele:yahu tıyara:ucak balak:paca cemlemek:sıvamak,katlamak nacar marangoz kanne:sise mahmil:dolap bartıs:evin girisinde bulunan yuksekce basamak tan yaz(ör:Kapı tan ayaz acık):tamamen,sonuna kadar NOT FOR YOURSELF;FOR NIZIP images/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı] .
saldiray27 Üye
ellerinize sağlık...ömrüyüz uzun olaaa
arif coskun Üye
cirtikli sahan,kenari tirtirli bakir tabak tis kazani.kücük pilav kazani.
müslüm akpek Üye
HAYCE:KELE ANAM HARDAN GELIN BELE EMMUN:HEÇ ACI BI SOLUK FATTIM GILE GETTIM HASDE BELLEMIYE HAYCE:NIYE NOLMUS ARVADA ,HEYROLA EMMUN:BEEE HELE GETTE GÖR ANAM MASIMCEZIN börgü içine geçmis. HAYCE:Yilan sokasica herifi etti onu ele ha. EMMUN:Mamedi mi diysinı HAYCE:Kele anam duymazmidin bagirtilari ta sokaklari innetirdi. EMMUN:Aamaan!allah bes adama iman vere vicdan vere HAYCE :Amin bacim amin Hoşuma gitti bende düzenledim zaten mesajlar bozulmuş.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim