başak eline saglık zaten burda zafiyet geciriyoz karnımız yapışacak vallaha yemek yapmaya eriniyoz arkadaşlarla neyse karnımız doymasada gözümüz doydu sagol
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Düzmeç
yemek cok super gorunuyor olsada sımdı yeseydık ev ekmegıyle cok guzel olurdu paylasımın ıcın tesekkurler ellerınıze saglık
tşk ler sizede afiyet olsun:Dnizip sevdalısı;136260 wrote:başak eline saglık zaten burda zafiyet geciriyoz karnımız yapışacak vallaha yemek yapmaya eriniyoz arkadaşlarla neyse karnımız doymasada gözümüz doydu sagol
gece yıldızı bende tşk ederim şimdi benimde canım ev ekmeği istedi:(geceyildizi;136277 wrote:yemek cok super gorunuyor olsada sımdı yeseydık ev ekmegıyle cok guzel olurdu paylasımın ıcın tesekkurler ellerınıze saglık
başak abla çok güzel görünüyor anneniz ne güzel ev hanımıymış öle ben sadece benim annem bu kadar çeşit ve güzel yemek yapıyor sanıyordum ama bir tane daha varmış
emin 27700 bende tşk ederim herkesin annesi güzel yemek yapar ve benim için annem bir tanedir
başak vallaha sınavdan cıktım sabah kahvaltısının üzerindeyim geldim mesajlara bakim derken bu yemegi tekrar gördüm agzımdan sular aktı ve yanımdakilar iiii güldü bana paylaşmak istedim çünkü berbet görüntüydü teşekürlerrrr bi güzel anı kaldı bende
nizip sevdalısı valla şimdi çok üzüldüm göz hakkınızı helal edin lütfen
ya yok başak estafurullah sadece birazcık özledim ya ev yemeklerini ama şafak 9 az kaldı böyle güzel konular actıgın için daha teşekürlerimi ben şükran biliyorum
resme bakınca canım çekti ya :(:(:( memlekete geldiğimde annemden isteyeceğim artık :):):)):) harika görünüyo ya gerçekten
başakcım bu yemeği sizde yediğimde tadı damağımda kaldı yanındaki bulgur pilavıda harikaydı.tarifini buradan aldım,hemen deneyeceğim inşallah sizinki kadar güzel olur annenin ellerine sağlık
başak kardeşim yapanların ellerine sağlık ama mesajı ramazanlığın 2.günü yazıyorum çin işkencesi yapacaksan böyle yapmalısın kendime eziyet çektiriyorum herkesee hayırlı ramazanlar saygılarımla
hakkınızı helal edin lütfen biz buradan amme hizmeti yapıyoruz:)chewic06;141210 wrote:resme bakınca canım çekti ya :(:(:( memlekete geldiğimde annemden isteyeceğim artık :):):)):) harika görünüyo ya gerçekten
çok tşk ler ablacım afiyet olsun:)incilay;141998 wrote:başakcım bu yemeği sizde yediğimde tadı damağımda kaldı yanındaki bulgur pilavıda harikaydı.tarifini buradan aldım,hemen deneyeceğim inşallah sizinki kadar güzel olur annenin ellerine sağlık
murat abi çok tşk ederim.sizede hayırlı ramazanlar saygılarımla:)murat altay27;144550 wrote:başak kardeşim yapanların ellerine sağlık ama mesajı ramazanlığın 2.günü yazıyorum çin işkencesi yapacaksan böyle yapmalısın kendime eziyet çektiriyorum herkesee hayırlı ramazanlar saygılarımla
Ellerinine sağlık
Başak ın annesi nizipten nizip patlicanı getirmiş,onunla yapmıştı harika olmuştu ellerinize sağlık
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.