eyvallah şükrü...
018_Sizden Gelenler
Nizipte Nufus
Merhaba,
Yazınızı dikkatle okudum ve gerçekten bu konuyla ilgilenen,çözüm arayan hiç yoktan bu konu hiç gündeme bile getiren bile yok.Onların tek düşündükleri başa geçelim,koltuk ve güç sahibi olalım,tabiki olana kadar da milleti yalanlarla uyutalım.Ondan sonra 1 verelim 5 alalım.İşte bizdeki diyorum çünkü % 90 nımızın sahip olduğu ve hizmet ettiği düşünce bu.Ve bu zihniyetle de hiç biryere varılamayacağını hepimiz bildiğimiz halde halen böyle devam etmekteyiz.
Nüfusun ölçüsüz ve bilinçsizce artması, ülkeyi tam bir felakete götürür, sokaklarda eğitimsiz bir insan sürüsü oluşur, bu sürüyü istediğiniz yöne sürebilirsiniz, aynen PKK nın yaptığı gibi, yıllarca Türkler hep ölmek için doğuruldu, geçirdiğimiz savaşlara bakın, hiçbirini silahla kazanamadık hep ölerek kazandık, neredeyse düşmanlarımız ölülerimizin çokluğundan savaşı terketti, Şükrüyü kutlarım, özellikle çocuk fazlalığı cahil kesimlerde vardır, cahil olmayanlar bakabileceği çocuğu yapmakta, her doğan çocuğun rızkının beraber gelemeyeceğini bilmektedirler, Osman'ın yazdıklarını hayretle okudum, bu topraklar 200 milyon değil belkide 500 milyona bakar ama bu AKP nin çiftçi politikasıyla olmaz, daha yeni Angus denen ne üdüğü belirsiz hayvanları Türkiye'ye sokarak hayvancılığı bitirdi, geçtiğimiz dönemlerde , başta tütün, buğday,mısır,fındık,pamuk gibi ürünleri ekmek için sınırlama getirdi, karadenizde bir çok fındık bahçesi kesildi, bu şekilde doğan çocuğa bakamazsınız onun karnını doyuramazsını, sonuçta sokağa salacaksınız, ve bu çocuklar gayrımeşru iş yapanların elinde oyuncak olacak, bence önce devlet politikasını değiştirmeli sonra bende nüfusun artması taraftarıyım, unutmayın kontrolsüz güç güç değildir.
Bu konu bence çok önemli
Ammi duydum başbakanı dinleyip 3 çocuk yapmaya karar vermişsizniz.selamlar
Aman allah yazdıysa bozsun, biz ikincisini kazayla yapmıştık, fazlasına bakamayız.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.