1 Nolu taziye evi : Fevkani mah.
2 Nolu taziye evi : Namıkkemal mah.
3 Nolu taziye evi : Okan parkı
4 Nolu taziye evi : Şıhlar Mah.
5 Nolu taziye evi : İtfaiye bitişiği
6 Nolu taziye evi : Belkıs mah.Yeşil camii karşısı
7 Nolu taziye evi : Zergil yolu üzeri
8 Nolu taziye evi : Ulu camii karşısı
9 Nolu taziye evi : Kıbrıs mah.
10 Nolu taziye evi : İstasyon camii yanı
11 Nolu taziye evi : Karşıyaka mah.
12 Nolu Taziye evi : Saha camii karşısı
13 Nolu taziye evi : Yunus emre mah.
14 Nolu taziye evi : Coşkun Özkaya camii yanı
15 Nolu taziye evi : Emniyet müdürlüğü yanı
16 Nolu taziye evi : Atatürk mah.
17 Nolu taziye evi : Kalayolu üzeri
18 Nolu taziye evi : Fırat mah. Kubilay caddesi
19 Nolu taziye evi : Eski Antep yolu üzeri (Akevler )
20 Nolu taziye evi : Yeşilevler mah.
21 Nolu taziye evi Belkıs mah.
22 Nolu taziye evi : Hafızpaşa mah. Çeker Sok.
23 Nolu taziye evi : Mimarsinan mah. Niğbolu Sok.
Binalar Yapılar
Taziye evleri numara ve adresleri
Taziye evlerinin sayısının bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bu uygulama Nizip için çok iyi oldu. Allah başkanımızdan razı olsun. Diğer şehirlerdeki belediyelerde Nizibi örnek almalıdır.
allah başkanımızdan razı olsun
bence nizip tarihine geçecek eserler arasına taziye evleri de girdi. tazi evlerinin yapımında emegi geçen tüm insanlara teşekkür ederim
Taziye evlerinde keşke bayanlar içinde yer olsaydı. Sadece erkeklere ait. Bu da insanları zor durumda bırakıyor.
Taziye Evleri tamammı 2 Katlı ve 2 odalı bayanlar Rahatlıkla gelebilir alt katta mutfak ve vc bulunmakta üst katta isemutfak vc mescitte bulunmaktaAliyeyaşar;152505 wrote:Taziye evlerinde keşke bayanlar içinde yer olsaydı. Sadece erkeklere ait. Bu da insanları zor durumda bırakıyor.
allah tüm bu hizmetleri kazandıran başkanımızdan razı olsun inşallah
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Nizip'in sizlerle çok daha güzel geleceklere sahip olacağı inancımla...
Selamlar Saygılar
taziye evleri isimleri SAYI NO olarak adlandırılacağına keşke mahalle yada semt ismi
olarak adlandırılsaydı daha kolay anlaşılırdı.mezarlıkta taziye sahibi işte şu nolu taziye
evinde taziyemiz olucak dediğinde herkes 11-12-3... nolu taziye neredeydi yaaa die
birbine sormaya başlıyor..
Taziye evlerinin resimleri neden yok?
Ekler misiniz?
https://www.nizip.com/gallery/browseimages.php?c=42 burada var sayfaları araştırın
Taziye evleri gerçekten Nizip ten bir eksiklikti,taki bunu cenazemiz olduğu zaman anladım,ALLAH razı olsun yapanlarda.
Allah başkanımız Sayın Haci Fevzi Akdoğan'dan razı olsun.Nizip Nizip olalı böyle başkan görmedi. Nizip'e tek başkan HACİ FEVZİ AKDOGAN...
bilgilendirdiğin için saol orhan abi
bu kadar taziye evi yapıldımıki ya ben yeni öğreniyorum çok güzel bir gelişme ve yenilik valla
20 Nolu taziye evi : Yeşilevler mah.
21 Nolu taziye evi Belkıs mah.
İki adet taziye evi daha bitmiş olup faaliyete geçmiştir.
Bu ikisini üstteki bölüme ekleyemedim. Sayın Admin bi zahmet yardımcı olun efendim.
Taziye evleri yapımında emeği geçen herkesten allah razı olsun
çok güzel bir uygulama .BAŞKANIMIZA sonsuz teşekkürler.gönül isterdi ki belkız mahallesinde ki taziye evide çok güzel olsun.ama olmamış hem en yoğun nüfusa sahip belkız mahallesine hiç yakışmamış hemde yetersiz.bu mahalleye en az iki tane taziye evi lazım.sözüm ilgilenenlere.teşekkürler
baskanımızdan allah razı olsun nizibi nizip yapdı
Bu taziye evlerinden sadece nizipte yasayanlar mi yoksa cevre koylerde yararlanabilir mi?????
bende 1 askerim herkesin başısag olsun alhada rahmet dilerim
neden yazımıza cevap gelmiyor( belkız mah. sindeki taziye evi ile ilgili olarak)
Orhan bey kardeşim ne bizi arıyorsun nede Nizip comu bak arkadaş cevap bekliyor Selamlar
Allah herkese uzun ömürler versin
İyi bir hizmet
Belediye başkanı sayın haci fevzi akdogan a millet vekilimiz sayın mehmet sarı ya şahsım olarak teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim hasan babacan menderes mah esenkent yapı kop ayrıca taziye evlerini yaptıran yardımda bulunan herkes ten allah razı olsun saygılar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.