merhabalar bende nizipliyim istanbulda oturuyorum
Genç Muhabbet
Nizipli Hanımlar Burada
nizip.com bayan üyeleine selam,siteye üyelik girmesemde her gün en az 1 defa girip ne var diye bakıyorum.
Biz ailece nizip.com bağımlısıyız.
selam kislar kimse yokmu:)
mavi sahin kardesim inkar etme su durumda bayan üyelerden en cok siteyi ziyaret eden ve yorum yazan kisi benim :)
Bayanların saysı senin sayende artacak, eski üyelerden gelenler olmaya başladı bile. amacim burda hep beraber olup nizip sitemizi daha cok genisletmek ama bakalim gelen giden articakmi:)berfinim84;223513 wrote:selam kislar kimse yokmu:) mavi sahin kardesim inkar etme su durumda bayan üyelerden en cok siteyi ziyaret eden ve yorum yazan kisi benim :)
Allah eksikliğinizi vermesin bide şu var bayanlar değil tüm üyeler içinde de sayılırsın en çok giren :)berfinim84;223513 wrote: mavi sahin kardesim inkar etme su durumda bayan üyelerden en cok siteyi ziyaret eden ve yorum yazan kisi benim :)
selam müslüm bey... size bir sey sormak istiyorum ....siz kıtap gönderdinizmi sanki böyle bir sey okudum isimdemi yanılıyorum acaba ...aklımda böyle bir mesaj kalmış ..mesajı arıyorum bulamadım ..kolıde gelmemişte ..oralarda kalmasın dedim ..yanlışsa özür dilerim ....sayğılar
tesekkür ederim kardesim elimden geldigi kadar girmye yorum yazmaya haberleri takip etmeye calisiyorum.. ee memleketimizin haberleirni baska nerde bulucam:)nizipli_mehmet;223532 wrote:Allah eksikliğinizi vermesin bide şu var bayanlar değil tüm üyeler içinde de sayılırsın en çok giren :)
kimse yokmu:)
biz tşk ederiz sana :)berfinim84;223680 wrote:tesekkür ederim kardesim elimden geldigi kadar girmye yorum yazmaya haberleri takip etmeye calisiyorum.. ee memleketimizin haberleirni baska nerde bulucam:)
kımse varmı :)
Sizin gruptan sadece Zeynel var:)нαуαℓ;223830 wrote:kımse varmı :)
:) :) ama benım grubumun ıcınde sende varsın abı unutma gırıs var cıkıs yok demıstık :)mehmet karakaş;223831 wrote:Sizin gruptan sadece Zeynel var:)
Bir yere çıktığımız yok:) Buradayız:)нαуαℓ;223832 wrote::) :) ama benım grubumun ıcınde sende varsın abı unutma gırıs var cıkıs yok demıstık :)
ben geldim yinee kimseciklerr yok yaaa:(
Senden Başkada Kimse Yok Zaten Be Abi :)mehmet karakaş;223839 wrote:Bir yere çıktığımız yok:) Buradayız:)
ben geldim,kızlar nerdesiniz ?? :)
hosgeldın burdayım :)esera79;223947 wrote:ben geldim,kızlar nerdesiniz ?? :)
hoşbulduk şekerim ;)нαуαℓ;223950 wrote:hosgeldın burdayım :)
selam hanimlar kimse yokmu:)
yine kimse yok berfinciğim ..biz buraya gelir gideriz ...demekki taşıma suyla değirmen dönmüyorberfinim84;224156 wrote:selam hanimlar kimse yokmu:)
Tanrı bir gün peygamberin birine bir sandık hediye eder ve derki ; - Bu sandığı sana emanet ediyorum ama sakın ola ki içini açıp bakmayasın...
Tamam der peygamber.. Aradan zaman geçer ve peygamberi bir merak sarar acaba sandıkta ne vardır? İçi içini kemirmektedir. Sonunda dayanamaz ve sandığı azıcık aralayıp içine göz atar ama sandığı aralar aralamaz içinden bir sarı güvercin ve bir mavi güvercin uçuverir. Peygamber son hamleyle sandığı kapatır ve içinde tek bir beyaz güvercin kalır...
Ve Tanrı yanına gelir, peygamber işlediği günahın farkındadır, mahcuptur. Tanrı şöyle seslenir; Kaçırdığın o sarı güvercin insanoğlu için sonsuza dek yaşamdı yani "ÖLÜMSÜZLÜK" tü. Kaçırdığın o mavi güvercin sonsuza dek mutluluk yani "BARIŞ" tı. Peki der Peygamber içinde kalan beyaz olanı nedir? Tanrı cevap verir..
— O da sonsuza dek "UMUT" tur.
"Umutlarınızın uçup gitmemesi dileğiyle
bizde umudumuzu yitirmedik bekliyoruz
valla yazıyı düzeltemedim ..okuyanlar kusura kalmasın
nizipli bayanlar nerdesiniz yine kayiplara karisti herkes yaa:((
BERFİNİM84 ben geldim kimse yok.Nizip bayanlara iyi akşamlar
tüm bayanlara merhabalar ben istanbuldan belemir genelde akşamları netteyim istanbuldaki nizipli bayanlar buluşup tanışalım ne dersiniz
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.