Hayırdır Ramazan Nizip Tarhanası denmezmi bu tarhanaya.
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
tarhana çorbası (nizip tarhanası)
karnım açıktıııııııııııııı canım çektiiiiiiiii :D
kemal sunal gibi somunu monitöre banasım geldi haaa :D:D:D
Ramazan kardeşim Bu rathan a işi seni niye üzdüki.Selamlar
kuru kuru yemeside güzel olur dişine güvenenlere tavsiye ederim...
En son İstanbul'da Mahmut abinin hanımının yaptığı tarhanayı yemiştim bir dahada yiyemedim, tadı damağımızda kalmıştı.
Aşkol Mahmut, Ramazanda İstanbul iftar yemeğinde, Tarhana çorbası içtiğini nasıl unutursun? Beğenmedinse yengene söyleyeceğim bilesin...M.ENES;99400 wrote:Nizip tarhanası yemeyeli ne zaman oldu bilmiyorum ki.Sağolasın başak Mahmut KÜÇÜK Bursa.
Kışda yaklaşıyor, bir sabah kahvaltısına Mahmut abilere tarhana çorbası içmeye gitmeyi değer valla :D
Vallaha değer, kışın bir tarhana günü yapalım.admin;212176 wrote:Kışda yaklaşıyor, bir sabah kahvaltısına Mahmut abilere tarhana çorbası içmeye gitmeyi değer valla :D
Abim ben o mesajı Başak'a 09.10.2007, 08:40 tarihinde yazmıştım o mesaj eski yani, inan yazıyı yazarken İstanbulda yediğimiz tarhananın kokusu bir an burnumda koktu yani.:)Polen2734;212171 wrote:Aşkol Mahmut, Ramazanda İstanbul iftar yemeğinde, Tarhana çorbası içtiğini nasıl unutursun? Beğenmedinse yengene söyleyeceğim bilesin...
Valla biz hazırız, yarı maş şorbası yarı tarhana şorbası yaparız yeterki sizler gelin !...admin;212176 wrote:Kışda yaklaşıyor, bir sabah kahvaltısına Mahmut abilere tarhana çorbası içmeye gitmeyi değer valla :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.