Resim kaynağıİftar hazırlığı için markete giderek alışveriş yapan Irmak ailesi alışveriş sonrası eve geldi.yemek yapmak üzere satın aldığı patlıcanları dilimleyen Aile gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Dilimlenen birkaç patlıcanda Allah yazısı karşısında şok olan aile bu ibretlik durumu paylaşmak amacıyla komşularını çağırdı. Allah yazılı patlıcan karşısında çok şaşırdıklarını belirten Fatih Irmak adlı vatandaş ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Bu mucizevi olayın kendisini ve Ailesini etkilediğini söyleyen Fatih Irmak, tüm insanların ibret alması gerekiyor diyerek duygularını dile getirdi. Devamı İçin Tıklayınız...
Al birtane daha bunları haber yapanlar bile günah işliyor insanların dini duygularını sömürmekten başka bir şey değil bunlar, patlıcan yapısı itibariyle böyle şekillerde olabilir.
Buradan bakınca pek Benzetemedim.Allah Yazıldığına.
Ancak İster Alllah Yazılmış olsun, ister olmasın.
Zaten herşey bizler için ibretlik değilmi?
Sevgiler...
Ben yazı olarak okuyamadım ama hikmet cihetiyle bakınca çok rahat Allah'ın varlığını görebilirsin.Hani mubarek bir zata demişler bize keramet göster ey şıhım. O da alın size keramet dercesine kalkmış yürümüş. Bilmem anlatabildim mi?
M.ENES;208515 wrote:Hiç bir peygamber yüce Allah'ın varlığını ispata uğraşmamış zaten, Allah'ın bir olduğu gerçeğini tebliğ etmişler.
Mekke müşrikleri dahi "Allah yoktur.." dememişki zaten.. Biz ona layık değiliz ve ibadetlerimizin makbul olması için, iyi-dürüstçe bir hayat sürmüş kullar olan 'Lat, Menat' gibi aracıları vasıta koymuşlardır...Günümüz müslümanlarına ne kadarda benziyor değil mi?.. Zaten şu andaki hrıstiyanlığın kelam anlayışında da bu yatmıyor mu?...ilginç ve bir o kadar da düşündürücü.
Bir damla meniden insanı oluşturan yüce yaratıcı patlıcana ismini yazmış çokmu?Neden şaşıralım ki?
Hem ben ne Türkçe nede Arapça ALLAH yazısını göremedim.