ya bencede güzel bu akhe cok güzel bir resim ve alttaki yazi daha harikulade ama resim deki türk degil bu konuyuda direk filistin yada afrika zannetmesinler halkimiz komsunla ekmegini paylas<<nasil ?akhenaton;161586 wrote: Bu resmin altına ''Ekmeğini Paylaş'' yazalım
Sorunlarımız Önerilerimiz
bu resim nasıl arkadaşlar?
EKMEĞİNİ BENİMLE PAYLAŞIRMISIN ?
bulunan resim ve slogan bir birine uydu bana göre diger üye arkadaşlarda beğenirlerse bu resim ve sloganla kampanyayı başlatalım..
Kımse ac kalmasın Bir Ekmekde Askıya
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
olabilir evet, bu konuda istişare edelim son şekline getirelim bu gece
hakanım seninde bildiğin gibi ben istanbulda yaşıyorum ve ailemde yanımda. ama yakınlarımın hepsi nizipte yaşıyorlar. onlarıda zaten ben bilğilendiricem inşallah. gönül isterdiki orada olmak ve kampanyaya birebir katılıp alt yapısını oluşturmak. çünkü en büyük faktör nizipte bulunan arkadaşlar işin zor kısmı onlara düşüyor. bizlerde tabiki buradan elimizden geleni yapacağız..sakalli0727;161587 wrote:cama yazi kararlastirildi kardesim halka disardakiler su sekilde haber verebilir en azindan bir baslangic icin sen disardasin örnegin arasin aileni dersinki biz bir kampanya yapiyoruz caminda yazisi olan firina para birakin benim adima dersin askiya ekmek birakilcakmi derken denemeden bunu bilemeyiz ama bizdeki insanlarin cogunda daha merhamet denilen bir duygu var
arkadaslar yine canli yayina gidelim istersniz.yazilarin zamanlamasi karisiyor burda
sakallı türk olması önemli değilki..zaten nizipte kı ınsanlar la paylaşacaklar..bu resime baka yurt dısına ekmek gönderılecegını anlamaz sanırım..bence resım ve yazı güzel...en alta da not düşeriz..işyerimiz bu uygulamaya katılmaktadır.destek vermektedir..en alta da nizip.com yazsak nasıl olur..
çok güzel örnnek davranış için tşk allah razı olsun
arkadaşlar resim buluyorsunuz. altına ekmeginizi paylaşın..onun altına kampanya ya desteginizi beklıyoruz..onun altına köseye nizip.com ...nasıl sizce????
askı kelımesı hıcte nızıp dılınene uymaz daha farklı bırsey olması daha uygun olmazmı
fikir olarak bi şey önerirsen..degerlendirelim..biz askı yı kullanmayı düşünmuyoruz zaten..ekmeğini paylaş olarak belırledık ..senın fikrin varsa dinleyelım...???
çok güzelllll....arkadaşlar fikirlerinizi alalım......:) kız çok şirin ama...
ben bulamadım dogan güzel bence
bencede cok güzel bu resim
altinada ekmegini komsunla paylas
altına yazı olarakta ekmeğini benimle paylaşmak istermisin yazalım birde ufak açıklama yazısı..
bu arada dün verdigin bilğiler şimdi işimize yaradı bak burada hakanım:
yaw sakallı komsusu olması şartmı..belki komususun ıhtıyacı yoktur..taktın komsuya heee...kısa öz olsun..ekmegini paylaş...sakalli0727;161618 wrote:bencede cok güzel bu resim altinada ekmegini komsunla paylas
yav tamam da kisa ve öz de baska yardim dernekleri gibi hissedilmesin bu
önce komsusunu düsünsünler mahalleerindede böyle birileri oldugunu düsünürler
aksi halde sanki baska yardim derneginin slogani gibi olur
ama cogunluk ne diyorsa onu yapin kösesinede nizip com yazmalisiniz ama cünkü adminimiz utansa da sezer onu haberlere cikarmaya söz verdi
arkadaşlar az öncede yazdım ama yinede söyleyeyim
bence benim buldugum bu resime en uygun yazı ekmeğini benimle paylaşırmısın olacaktır.
tabi birde bilğilendirme yazısı..
dogan harikasin bu daha güzel oldu bak
haklısında..şimdi millet o kızı aramaya kalkar..bizim millet pek fazla zekidir...:)
o halde sorun yok o zaman resim ve yazı konusunu hallettik sayılır..
diger arkadaslarinda yorumu önemli sali gününe kadar halledilir dogan insallah.
bu arada biseyde mutabik kaldiktan sonra geri fikir degistirmeyelim zaman gecmesin.
benden okeydir diger arkadaslar ne diycek ona bakalim birde pazartesi aksamina tam kararimizi veririz ama benden borodan ve senden bu resime ve slogana onay var.
:) abi bu ne ya ...kızın elınde 4 ekmek hala paylaşırmısın diyor...biraz resim hakkında düşünsekmi....:)
simdiye kadar hallolanlar
1.konu ilgi gördü
2.adminimiz konuyu mansete cikardi daha cok ilgi cekti
3.firinciyla ben konustum firinci diger firinlara götürmek icin yardimci olcak
4.ilk kivilcimi yakmak icin boro boro arkadasimiz firinciya gidicek
5.tv haberleri icin sezer arkadasimiz söz verdi
6.secret ekmek almasa bile yaziyi görcegi firina para birakcak
7.dogan arkadasimiz disarda oldugu icin ailesini arayip firinlara para biraktirtcak
8.ziya da ayni keza bunlari yapcak
9.konunun isim babasi ve ilk ön ayak olan cadde arkadasimiz 15 gün sonra sinavlardan sonra konuyu arastirip gelistircek tüm firinlara yaymak icin caliscak
10.artik geriye birsey kalmadi sadece fitil ateslencek
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.