Öncelikle Kurban bayramınız mübarek olsun. Ailenize ve sizlere sağlık ve huzur dolu bayamlar dileriz.
Bu bayram yine üyelerimiz arasında bir tanışma ve buluşma ortamı sağlamak istedik. Zeynel ve Mehmet Karakaş üyelerimizin çiğköfte ikram edeceği, Dervişin çay ikram edeceği gecemizde siz hemşerilerimizide aramızda görmek bize güç verecektir.
Daha demokratik ve tarafsız bir platform için bu seviyeli muhabbet ortamına tüm bay ve bayan üylerimizi bekliyoruz.
Yer : Osmanlı Parkı
Kurban bayramının 3. günü Gece 18:00 ile 12:00 arası
Daha öncekiler :
Geleneksel Cumartesi Çiğ Köfte Partisi -3
Geleneksel Çiğ Köfte Partisi -2
Geleneksel çiğköfte partisi 1
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Bayramlaşma ve Çiğköfte Toplantımız Güzel Geçti -4-
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
aslında istanbuldada böyle bişey dözenlesek süper olurdu...
herneyse değerli hemşehrilerimiize afiyet olsun..egelenceli ve mutlu bir bayram dileğiyle...
bayramınız kutlu olsun:)
iki gün önce vardı. Ayrıca her ayın ilk pazar günü dürümcü emmi kahvaltı veriyor.
Nizipcom İstanbul Üyeleri 30 Kasım Pazar Günü Buluştu
Valla biz İzmir'dek Nizipli arkadaşlarla bayramda bir araya geleceğiz. Dileyen bize katılabilir. Bir nevi Nizipliler Bayramlaşması yapmayı planlıyoruz.
Degerli hemşerilerim mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar saglık mutluluk getirmesini yüce allahtan dilerim ayrıca istanbuldaki hemşerilerime duyurum olacak işyerim oto bahar elektirik ve yedek parca bayram süresince 24 saat açıktır aklınızda bulunsun saygılar tlf o535 550 70 20 fatih /istanbul
ayın 6`da saat 2 de final lerimiz var sonra gemi ile yola cıkacayız artık kısmet olursa yetişirsen geliriz
tum hemserilerime afiyet olsun bizim yerimizede yeyin haa :D
herkesin bayramida simdiden mubarek olsun
Bence bu güzel organizasyonları ev ortamında yapsanız daha samimi bir ortam oluşur.Tabiki bunu yapabilecek babayigit Nizip'te var mı onu bilemem :))))
geleceiz inşallah. selamlar
Bayramın 3.günü herkesi bekliyoruz.
Bayramın 3. olacak bayramlaşma ve Zeynelin vereceği çiğ köfteye katılmayı çok istiyorum ama nasip. Ramazan bayramında Nizip ve Urfa ziyaretimiz olmuştu, ayrıca geçen hafta bir dostumuzun oğlu İskenderunda trafik kazasında vefat etti acilen oraya gitmemiz gerekti. Böyle üsüste 3. kez gelmek zor olacak. İnşaallah rabbim hayırlısıysa nasip ederde gelirim. Şayet gelemessem şimdiden tüm Nizip.com ailesinin bayramını tebrik ediyorum. Mahmut KÜÇÜK By Bursa.
Bu tip organizasyonlar bence evde iyi olmaz, nedeni ise herkesin ev ortamı aynı değil bilirsiniz bizde biraz gösteriş merakı vardır herkesin durumu aynı olmayabilir o yüzden sıkıntı olur. Ama dışarıda olursa herkes katılır. Yani bir çiğköftenin maliyeti neki. Yanılıyormuyum.Tarhan;151634 wrote:Bence bu güzel organizasyonları ev ortamında yapsanız daha samimi bir ortam oluşur.Tabiki bunu yapabilecek babayigit Nizip'te var mı onu bilemem :))))
İçişleri bakanından izin alabilirsem geleceğim.
Nazik davetinizden ötürü gönülden teşekkür ediyorum.sözkonusu günlerde yurt dışında olacağım.Bu itibarla,davetinize icabet edemeyeceğimden dolayı üzüntülerimi bildirir,tüm Nizipli dostlarımın bayramını gönülden tebrik ederim.
Allah kısmet ederse ordayız kardeşlerimin verdiği bu değerli daveti kaçırmak olmaz
slm admin kardes ben kamil cetintas davetiniz icin tsk ama ben yurt disinda kaliyorum siz hemserilerime afiyet olsun hayirli bayramlar
kıymetli hemşehrilerim hepinize sonsuz selamlar sevgili mehmet akpek sana da özellikle böyle bir organizyona önderlik ettigin için ayrıca teşekkürler.
mehmet taşdemir hür sanayici iş adamları yönetim kurulu başkanı
Nizipe gelecek arkadaşları mutlaka bekliyoruz.
aslında size katılmamak mümkün değil ama geleceklerin sayısı belli olmadığından kimse bu riski alamaz.sayı belli olsa güzel bir ortamda evi müsait olan bir yerde daha güzel olur .ben şahsım bayramda burda değilim orda olacaklara selamlar afiyet olsun.MENES;151641 wrote:Bu tip organizasyonlar bence evde iyi olmaz, nedeni ise herkesin ev ortamı aynı değil bilirsiniz bizde biraz gösteriş merakı vardır herkesin durumu aynı olmayabilir o yüzden sıkıntı olur. Ama dışarıda olursa herkes katılır. Yani bir çiğköftenin maliyeti neki. Yanılıyormuyum.
nizipte olsaydım mutlaka gelirdim ama malesef nizipte değilim bir dahaki partilerinize inşallah güzel olur böyle kaynaşmalı partiler afiyet olsun katılma fırsatı bulan herkese tertip ve düzenleme yapanlara teşekürler
17 yaşındakilerde katılabilirmi ?
SELAMLAR HEMSERILERIM,DUZENLEMIS OLDUGUNUZ BU GUZEL ORTAMDAN DOLAYI TESEKKURLERIMI SUNUYORUM.KATILAMAMANIN UZUNTUSUNU YASIYORUM. HEPINIZE AFIYET OLSUN.SIMDIDEN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN. berlin'den musti...
mehmet abi devemi keseceksinmehmet karakas;151638 wrote:Bayramın 3.günü herkesi bekliyoruz.
tamam gelelımde nasıl olcka yanı kapıda sorumu sorulacak sen uyemısın falan dıye bı davetıye flaan varmı
kardeş ne farkeder ?
bir leğen köfte yoğuracaz, 10 kişi gelirse onar sıkım, 100 kişi gelirse birer sıkım alır. Birer çay içer gider. Gelene kimlikmi soracaz sandın :)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.