25 ekimde başlayan çiğ köfte partimiz bu haftada ibrahim ve orhan abi tarafından sponsor edilip gerçekleşecek. kimler gelecek hadi bekliyoruz... şimdiden acıktım:D Hatta ben bu akşam yemek falan yemiyeceğim yarın akşama kadar:D Osmanlı Parkındaki kafede, yatsı namazından gece yarısına kadar
Valla geçen sefer tadına doyamadım. Bu akşamda inşaallah orada olacağım. Geçen sefer akşam yemeğini yemeden gelmiştim. Bu sefer hem öğlen hemde akşam yemeğini yemeden geleceğim. O yüzden haber edeyimde fazla olsun diye :D:D:D
miksam fevzi ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar hepiniz davetlisiniz. sonra yok efendim beni çağırmadınız yok efendim ben duymadım göermedim demeyin trip yapmayın sonradan:)
he ya o miksam var yaa o bir gelmesin valla muhtarıma diyecem onu bu gece eve koymasın:D fevzi gelir zaten:) ben birde şu cadde ve sharkın gelmesini istiyorum:) keşke gelselerde onları bir tanısak... az kaldı bu arada metal iboyu da mesaj birazdan osmanlıya damlar:) ve hacı abimede mesaj attım eğer gelmezse gelecek haftada ona ziyarete gideriz:D hani bizim buralarda bir adet vardır evine gelipte çay içmeyen misafirden para alınırmış:D bizde hacı abiden gidip alırız:D
CumaLi Budak;149542 wrote:sevgili arkadaşlar lütfen metal kardeşimiz gören varsa i acilen yanıma göndersin... saat kaç oldu hala uğramadı yanıma...sinirlenmeye başladım...
CumaLi Budak;149543 wrote:miksam fevzi ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar hepiniz davetlisiniz. sonra yok efendim beni çağırmadınız yok efendim ben duymadım göermedim demeyin trip yapmayın sonradan:)
abi bak saat 18:35 simdi hastaneye geldin bir muayene oldun gittin ve benim icin gelip söylemedin.Gelmişkende köfte var dedin :) ben duymadım
Gökhan Dokuyucu;149544 wrote:he ya o miksam var yaa o bir gelmesin valla muhtarıma diyecem onu bu gece eve koymasın:D fevzi gelir zaten:) ben birde şu cadde ve sharkın gelmesini istiyorum:) keşke gelselerde onları bir tanısak... az kaldı bu arada metal iboyu da mesaj birazdan osmanlıya damlar:) ve hacı abimede mesaj attım eğer gelmezse gelecek haftada ona ziyarete gideriz:D hani bizim buralarda bir adet vardır evine gelipte çay içmeyen misafirden para alınırmış:D bizde hacı abiden gidip alırız:D
MALESEF GELEMİYORUM.MUHTARINA SÖYLE ZATEN BUGÜN BENİ EVE KOYAMAZ :) CALISIYORUM SABAHA KADAR HASTANEDEYİM.YİYENLERE SİMDİDEN AFİYET OLSUN
BEN PAYIMI İSTİYORUM.YERİM COK UZAK DEGİL.NE YERSENİZ BENDE İSTERİM.ORHAN ABİ BEKLİYORUM :p
NOT:daha yarım saat önce köfte yedim ama yine yerim :p