1 Nolu taziye evi : Fevkani mah. 2 Nolu taziye evi : Namıkkemal mah. 3 Nolu taziye evi : Okan parkı 4 Nolu taziye evi : Şıhlar Mah. 5 Nolu taziye evi : İtfaiye bitişiği 6 Nolu taziye evi : Belkıs mah.Yeşil camii karşısı 7 Nolu taziye evi : Zergil yolu üzeri 8 Nolu taziye evi : Ulu camii karşısı 9 Nolu taziye evi : Kıbrıs mah. 10 Nolu taziye evi : İstasyon camii yanı 11 Nolu taziye evi : Karşıyaka mah. 12 Nolu Taziye evi : Saha camii karşısı 13 Nolu taziye evi : Yunus emre mah. 14 Nolu taziye evi : Coşkun Özkaya camii yanı 15 Nolu taziye evi : Emniyet müdürlüğü yanı 16 Nolu taziye evi : Atatürk mah. 17 Nolu taziye evi : Kalayolu üzeri 18 Nolu taziye evi : Fırat mah. Kubilay caddesi 19 Nolu taziye evi : Eski Antep yolu üzeri (Akevler ) 20 Nolu taziye evi : Yeşilevler mah. 21 Nolu taziye evi Belkıs mah.
Taziye evlerinin sayısının bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bu uygulama Nizip için çok iyi oldu. Allah başkanımızdan razı olsun. Diğer şehirlerdeki belediyelerde Nizibi örnek almalıdır.
20 Nolu taziye evi : Yeşilevler mah. 21 Nolu taziye evi Belkıs mah. İki adet taziye evi daha bitmiş olup faaliyete geçmiştir. Bu ikisini üstteki bölüme ekleyemedim. Sayın Admin bi zahmet yardımcı olun efendim.
çok güzel bir uygulama .BAŞKANIMIZA sonsuz teşekkürler.gönül isterdi ki belkız mahallesinde ki taziye evide çok güzel olsun.ama olmamış hem en yoğun nüfusa sahip belkız mahallesine hiç yakışmamış hemde yetersiz.bu mahalleye en az iki tane taziye evi lazım.sözüm ilgilenenlere.teşekkürler
Belediye başkanı sayın haci fevzi akdogan a millet vekilimiz sayın mehmet sarı ya şahsım olarak teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim hasan babacan menderes mah esenkent yapı kop ayrıca taziye evlerini yaptıran yardımda bulunan herkes ten allah razı olsun saygılar