Nereden nereye diye şöyle bir tahlil yapıyorum kendi kendime.Müslüman insanların yaşam tarzlarına Agresif yaklaşan kesim şu an entresan fikirlerle insanların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mustafa Kemal'in İsmet İnönü için:"İsmet, halkın inançlarına eğilemedi" dediği duyumlarımız arasında.
Akşam izliyorum: Şu ana kadar halkın inançları ile adeta alay edenler, TV ekranlarında Hadis okumaya başladılar. Deniz BAYKAL:" Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" hadisini okuyup din sömürüsü yapıyor. Güyya artık bizde inançlıyız imajı vermeye çalıyor.
Sayın Baykal; 70 milyon insanı tedirgin eden sen!
Cumnurbaşkanını seçtirmeyeceğiz diyerek, Halkın ve hakkın iradesine ters düşen sen. Türkiyenin %90 ının kabul ettiği, hatta Avrupa ülkelerinin ve Ameraka'nın dahi sempati ile baktığı Ülke evladı olan Abdullah GÜL' gibi bir insanın Cumhurbaşkanlığını engellemekle adeta bir zafer ilan etme peşindesin.
Şimdi Abdullah gül olmadı. Peki Bu Cumhurbaşkanını Yine bu meclis seçecek ama kamu oyu yoklamaları hep AKP yi yine iktidar gösterdiği bir ordamda ve bununla beraber son 20 yıldır oy oranı %20 lerin üzerine çıkmayan Sol partiler daha ne yapacaksınız merak konusu.
O halde madem meclise güvenmedin, Gelin bunu halk seçsin, diyelim.
Yoooooooooook, halk seçmesin. çünkü halk seçerse, inançlı olan bu Türkiyenin evlatları yine aynı kişiyi yada onun benzerini seçecek.
Ülkenin menfaati hiç önemli diil Baykal'a ve onun gibi düşünenlere göre, Geçenlerde bir fransız gazeteci ve yorumcusu yapılan mitingleri değerlendirirken: Türkiye'de bir azınlık olan Sol partiler, Bir Topluluğu tahrik edip miting yapmak sureti ile Kendilerini çoğunluk gibi göstermeye çalıyor" demiştir.
Bir zamanın 1946 dönemi gibi, O zamanda ismet inönü bir çok dalavere ve alavere yapıp Demokrat partiyi seçimlerde yenik düşürmeye çalıştı ama, iş bu defa tersine döndü ve %50 lelerle hükümet oldu ve eştiği kuyuya kendisi düştü.
Şimdi de aynı senaryo, o gün inönü bu gün baykal.
Halk bu millet iradesine yapılan hakaretin üzerine şunu diyor: İNADINA AKP.
Bunu duruma sen getirdin sayın baykal.
Sandığa gömüleceğiniz güneş gibi belli.350 lik iktidarı ise şuan 400'e doğru zorluyorsunuz.
Bir taraftan savaşa girme senaryoları, diğer taraftan, haksız yere koltuğu terketmeyen Makam sahibleri, 7 yılda ülkeyi geriye götürmek için olmaz çapayı sardefen ve hala bunu sürdüren halka rağmen riyaset olmaz.
Halk bunları artık izliyor ve biliyor.
Sen çıkıp orda dini vaaz vermeyi bırak. Açık ol, Delikanlı ol.
Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir" hadisini okuyup ta kendini müslümanlara yamamaya kalkma.
Bir zamanlar bu taktiği İsmet inönüyede söylediler: Paşam, Demokrat partililer Allah ve peygamberden bahsediyor ve oy alıyorlar, sizde biraz Bahsetseniz demişler, O da meclis kürsüsünden inerken: Allahaısmarladıki, demiş.:d
Paşam hani islamdan bahsedektin dediklerinde: İnerken Alaha ısmarladık dedik ya, demiş.
Ama yutmuyor millet:
Allah Resulunun hadisi ha.
Aynı hadisi Sayın Erdoğan okusaydı seyreyle sen gümbürtüyü.:d
Allah resulunun kıldığı namazı kılanlara irtica damğası vuranlar sizler.
Allah resulunun tüm eş, aile, akraba ve taaklukatının taktığı başörtüsünü yasaklayıp, bu mürteci kıyafetidir diyen siz.
Onun bizlere bıraktığı Camilere kaç sefer girip namaz kıldın Baykal efendi.
Senin müslümalığın Bizim alevilerin aleviliği gibi bir şey. Ali namaz kılardı, siz neden kılıyorsunuz.
Ali oruç tutardı siz tutuyormusunuz, yok.
Ama biz aliyi seviyoruz.
Bu hadisi okuyup gereğin yapacaksın.
Senin ve senin gibilerin dönemlerinde, Millet çay ve şeker kuyruğunda aç beklerdi Baykal efendi.
Ben son olarak diyorum ki:
"Ne zaman bu Ülkemizde, Darbe, Silah, Terör, Muhtıra yaygarası yapılırsa bilinki ülke istikrara kavuşmuştur ve bunu bozmak istiyorlar."
018_Sizden Gelenler
Dini Siyasete Alet edenler
Özlemiştik sizi.
Hocam değerli yorumun çok isabetli.
Sesini duymak ayrı bir mutluluk verdi.
Allahına kurban çok güzel bir yazı olmuş
yaa hocam ıyı hos yazmıssınızda ben de sızı taraflı olarak goruyorum.ben bu secımlerde ılk defa oy kullanıcam ama oy verecegım lıder goremıyorum kı.sız baykalı elestırmıssınız.kaldıkı ben dedıklerınıze pek sıcak bakmıyorum ama bıde su var..bugun mesela en basıtınden gundemden dusmeyen teror olayını ele alalım.sızın 400 u zorluyo,dedıgınız sayın basbakanımızın mıtıngde dedıgı kelımelere bakarmısınız bı..(1-Annelerımızın evlatlarının sehıt haberını aldıgı zaman uzuntusu oldugu kadar sevıncı oldugunuda goruyorum dıyo..pekı ben neden gormuyorum.turk halkı neden gormuyo.bız kormuyuz acaba.2-sehıt yakınlarını bızden olanlar yada olmayanlar dıye ıkıye ayırırmı...benceee bunlarda yakısmayan hareketler.daha bende bı suru ornek verebılırım ıstersenızz...sadece bu konular dııl yanı..ama bencee ınsan bırıne bısı dıcekse oce kendısıne bakmalı.bunu dıyorum ama vıcdanen rahatmıyım demelı..)Tesekkur ederım
KIYMETLİ HOCAM YAZINIZIN ALTINA BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE İMZAMI KOYUYORUM VE DİYORUMKİ; BU MEMLEKETİN SİYASETÇİLERİ VE ONLARIN BELLİ NOKTALARDAKİ KUYRUKLARI BU ÜLKE İÇİN YATIRIM YAPARAK DIŞ DÜNYAYA UYGUN VE ONLARIN ÜZERİNDE BULUŞ BULDUNUZDA MEVCUT HÜKÜMET SİZE MUDEHALEMİ ETTİ,YİNE MUHALEFET IRAKA GİRİLMESİ İÇİN AVRUPA AĞZIYLA KONUŞMAKTA BU GÜN 3 ŞEHİDİMİZİ KULLANARAK MEVCUT HÜKÜMETİ YUHLAYAN ZİHNİYET ACABA YARIN KUZEY IRAKA GİRERSEK HER GÜN 50 ŞEHİT GELİNCE ACABA NE YAPACAKLAR YAZIK ÇOK YAZIK SİYASET BU KADAR UÇUZ,BASİT VE VATAN HAİNLİĞİNE VARAN BİR TABLO GÖSTERMEMELİ.SELAMLAR
Yazan elleriniz dert görmesin,çok güzel ifade etmişsiniz.
1997- 2002 YILINA KADAR BÜYÜKŞEHİRLERDE ÖZELLİKLE İSTANBUL/BEYAZIT MEYDANINDA HER CUMA NAMAZINDAN SONRA CAMİİ HAVLUSUNDA MİTİNG YAPILIYORDU. SİZE GÖRE TABİİ ŞEHİT CENAZELERİNDE BAĞIRILIRSA GÜNAH VEYA ŞIK DEĞİL AMA TÜRBAN İÇİN BAĞIRILIRSA HELAL. NE YAZİKKİ 1997 DEN BUGÜNE KADAR TÜRBAN KONUSUNDA HİÇ BİR İYİ İLERLEME KAYDEDİLEMEDİ. YİNE KIZLARIMIZ ÜNİVERSİTELER KAPISINDA YA ÇIKARTIYOR TÜRBANINI YADA PERUK TAKIYOR. İŞİN ENTERASAN TARAFIDA BU ASLINDA 1997 DEN BUGÜNE HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞKEN BÜYÜKŞEHİRLERDE CUMA GÜNLERİ MİTİNG YAPAN KİŞİLERE NE OLDU ACABA YOKSA BUHARLAŞTILARMI. ŞİMDİ DİNİMİZİ SİYASETE KİM KARIŞTIRDI DESEM İNKAR EDERSİNİZ. BU ÜLKEDE İSLAMIN ŞARTLARINI YERİNE GETİREN HİÇBİR KİMSEYE İRTİCACI DENMİYOR.ÇÜNKÜ O İNSANLAR KURAN-I KERİMİ DİKKATE ALIYORLAR ABD MENŞELİ CEMAATLERLERİ DEĞİL. BU MİLLET DİNİNEDE VATANINADA ÖZDE DEĞİL SÖZDE BAĞLIDIR. TÜRKİYE KUZEYIRAKA GİRMEZSE SENİN OTURDUĞUN O TOPRAK 10 YIL İÇİNDE AYAĞININ ALTINDAN KAYIP GİDECEK O ZAMAN NE DİYECEKSİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM. SAKIN ASKERE SUÇ ATMAYIN O ZAMAN ÇÜNKÜ ALLAH (c.c) VAR TABİİİ SİZ ŞUAN PARANOYA VEYA HAYAL GÖRÜYORSUNUZ DİYORSUNUZ DUR. UNUTMAKİ TERÖR İLK ÇIKTIĞI YILLARDA ÜÇ BEŞ ÇAPULCU DENİLİYORDU ŞİMDİ DURUMU GÖRÜYORUZ. ASLINDA İŞİN EN TERASAN TARAFIDA SİZ NEDEN BU SINIF ÖTESİ HAREKATA KARŞISINIZ. YOKSA ŞEHİT OLAN YİĞİTLERDEMİ MÜSLÜMAN DEĞİL. BİR İNSAN BİRŞEY YAPIYORSA AHİRETİDE DÜŞÜNMELİ TABİİİ ALLAH (c.c) KORKUSU OLANLAR DÜŞÜNÜR. NE MUTLU TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNÜ SAVUNANLARA
Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr
bu sanatı en iyi yapan ve insanların temiz duygularını yeşil dolara dönüştüren bir kesim varken çattığınız insanlara haksızlık ediyorsunuz. AKP hükümetinin yaptığı halkın yararına bir şey söyleye bilirmisiniz.paraya muhtaç olan albayrakların yükselişini hiç takip ettinizmi,cüneyt zapsuyu hiç takip ettinizmi,unakıtanları takip ettinmi,yimpaş aş i takip ettinmi,ülkeyi satanları,*** ***sayın diyenleri hiç takip ettinmi.masum insanları etkileyip yine kandırıp yine hüsrana uğratıp bir şeylerden nema lanacaklara çanak tutuyorsunuz .ALLAH yardımcınız olsun.insanları kandırıp oy avcılığı yapanların vay haline ;tabii çanak tutanlarada.
efendi teslimiyetçi politikayla biryere varılmaz,ancak zan edersiniz.eyettir allahu alem;bir insanı kurtaran tüm insanlıgı kurtarmış gibidir,bir insanı öldüren tüm insanlıgı öldürmüş gibidir.şimdi bu hükümeti işbaşına getirenler,oy verenler ırakta katledilen,tecavuze ugrayan,işkence gören insanların hakkını nasıl verecek.efendim 4900 sorti,7 liman ,hava üstünü açtık daha ne yapak diyen abdullah gül.ortadogu eş başkanı tayyıp efendi ikdidar olabilmek içinherşeylerine evet dedi ama 367 millet vekilinden yine birşey yapamadılar.eski partilerinde elinizi masaya niye vurmadınız diye genel başkanlarını eleştiriyorlardı.siz niye vurmadınız.bu halk size367 millet vekili ile destek verdi iyi olur diye .hocanın talebeleri zannederek ne yaptınız.BÜYÜK İSRAİLİ SİZE KURDURACAKLAR uyanın millet oyunuzu iki kere düşünerek verin.vallahı ırakta olanlardan mesulsunuz mabalınada ortak olursunuz.alimin biri şöyle diyor yedi ceddiniz anlını secdede kaldırmasa affı mumkün degildir.iyiki cennetvar,iyiki cehennem var.ölelim görelim.kişiler sevdigi ile beraber olurlarmış.saygılar.
sayğı deger Hocam sesiini duymak çok güzel.
Allah yar ve yardımcın olsun.Bizleri aydınlattığın için sana minnettarız.
Sizler gideli sitenin tadı yok.ara sıra kayılsan bizleri onurlandırırsın.
yazan eleriniz dert görmesin hocam inşallah bunları uygulamaya geçiriyorsunuz
İbrahim Halil Er'in yazısı bana Yaşar Nuri Öztürk'ün, Allah ile aldatmak kitabını hatırlattı.Çok önşartlı ve parti propagandası şeklinde yazılmış? Yarın vaktim olursa yalnışları eklerim.Her çoğunluk haklımıdır? Bir partinin % 90 oy alsa bile savunduğu davası hakmıdır, yazar önce buna cevap versin.Bu ülkede dini kimin kullanııp istismar ettiği, dincilikle edinilen dünyalık zaafiyetlerine kimlerin düştüğü ayan beyan meydanda ancak kalp gözü açıklar tarafından biliniyor.Ama Ergenekon davası adına tetikçilik ve aleni hedef gösterme, azmettiricilik varken ''Deniz Feneri'2 davası başlamadan gizlilik kararı aldırılması ne kadar da dinci hükümetin adil olduğunu gösteriyor? Birkaç seçim daha kazanınki günahlar az geliyor olmalı, dünyalıklar sizin tevekkül ve kamil iman isteyenin olsun.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.