16/72 : Allah size kendi nefislerinizden (canlarınızdan) eşler yarattı. Eşlerinizden size oğullar ve torunlar oluşturdu... 4/1 : Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan, ondan eşini var eden, ikisinden de birçok erkekler ve kadınlar üreten Rabbinize karşı gelmekten sakının... Bundan ne anlarsın AKP 12 senedir iktidarda 12 sene önceki kadınların durumuyla şimdiki durumu sence aynı mı.M.KÜÇÜK;287730 wrote:Bu işlerin AKP ile ne alakası var yine işkembeden salmışsın, bu 1000 yılın sıkıntısı...Suudi Arabistan'da da mı AKP iktidarda yapma Müslüm abi...Sürekli ben kur-anı hatmettim diye hava atarsın ama kur-an dan bi haber olduğunu yine belli etmişsin Kur-an da "Kadını erkek için yarattım" cümlesi yada ayeti yok... Kur-an da kadınların erkekler üzerinde hakkı erkeklerinde kadınlar üzerinde hakkı vardır diye ayet var.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
41/2 Mevcut Stadyumun Yıkılması ve Yerinin Cami Olarak Değerlendirilmesi
Ölene kadar eğitim için mücadele vereceğim, özellikle kadınlarımızın okuması eğitilmesi şart, cami yaparak bu olmaz, okul yapılmalıdır.dilruba;287772 wrote:inanmak isterdim gercekten müslüm abi.. her "sokakta" bir camiiye ihtiyacimiz yok kii,bizim ilime ihtiyacimiz var...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.