Bir karar uygularsanız sevinirim yoksa yine kacıracagım...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
18 Ağustos'da Nizip.com Toplantımıza Bekliyoruz
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Güzel soru gelebilirsem tantıcam söz...:DNizipli_subutay;83899 wrote:Bir sorum daha var, herkes kendini tanıtacak değil mi? Yani rumuz açıklama şartı var... Diğer türlü buluşmanın bir anlamı kalmaz...
BENDE KATILMAK İSTERİM NİZİP.COM'A Bİ KAÇ HAFTA ÖNCE ÜYE OLDUM KATILMAKTAN ŞEREF DUYARIM İNŞALLAH GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇER YEMEK
kim ne getiricekse karalaştırılması lazım bence ekmekler benden olsun şunuda belirtmek istiyorum değerli mustafa bilici abimin önemli gününe katılmak istiyorum......
Gönül Yarası Kardes Emınmısın ekmekLer senden?
iyi olur inşallah
eminim c.ali getiririm
Bu tür anlamlı toplantılar siteyi tam bir aile bağı ile birbirine bağlıyor ve gurbetteki abilerimize bir nebze olsun eğlence ve zevk veriyor zannedersem bu toplantımıza ESKİŞEHİR gezimize katılan bütün abilerimiz gelicekmi aceba
eskişehir e gelmiş olan abilerin gelcek ama eskişehir deki gelemicek:(yilmaz_korkmaz;84240 wrote:Bu tür anlamlı toplantılar siteyi tam bir aile bağı ile birbirine bağlıyor ve gurbetteki abilerimize bir nebze olsun eğlence ve zevk veriyor zannedersem bu toplantımıza ESKİŞEHİR gezimize katılan bütün abilerimiz gelicekmi aceba
Yav o adamın bize çok emeği geçti keşke mümkün olsada onuda aramızda görebilseydik gerçekten çok beyefendi ve hürmetkar bir abimizdi
yılmaz saldıray kendisinden bahsetmiş gelemeyecem diye ama sana katılıyorum
mehmet özel abimize 18 ağustosa katılması için özel davet gönderelim bence...
Aslında çokda güzel olur sayın adminimiz veya Orhan ÇELİK bu daveti yapabilir
mehmet abımız gelırse ıyı olur eskı sehırde çok emegı gectı bıze
yav konuyu dağıtmamak adına yazıyorum:))yılmaz ben kendimden bahsettim...mehmet özel abimizde gelecek diye biliyorum ben...bu güzel geceyi kaçırır mı?
Eğer sınavları bir hafta önceye alabilirsem inşallah bende aranızda olacağım...
Mehmet Özel ağabeyimizi cepten aradım geleceğini söyledi.
gökhancım fazla kasma kendini...:D
bu arada ne yiycez geldiğimize değsin hani dimi...
senı davet eden mı war kı huzo?
Görünüşe bakılırsa çok tertipli ve ses getirecek bir toplantı olacak.Bu durumda Yerel basın ve medyanın gündemi takip edecegine inanıyorum.Bununla ilgili bir gelişme var mı yokmu? ilgili arkadaşlar bizi bilgilendirirse memnun oluruz..
başımız üstüne ramazan bey basın herzaman memleketin hizmetinde yanisizlerin, sizler demek memleket demek
gerçi ev sahibi admin abim davet etmedi ama
bu siteye üye isen davetlisin demektir sayın adminimiz herkesi davet etmiş durumda yok eğer özel davet istiyorsan onu ben bilmem:)... saygılar...alp27;84510 wrote:gerçi ev sahibi admin abim davet etmedi ama
Huzo ne yersen ye başımızın etini yemede hakikaten seni kim çağırdı
Alp27 kardeşim bir Nizip sevdalısıdır, başımız üzerinde yeri vardır. Hem bu davet konusunu aşmalıyız. Burada duyurulduysa tüm arkadaşlarımız davetlidir.
nizipli_mehmet
senı davet eden mı war kı huzo?
yilmaz_korkmaz
Huzo ne yersen ye başımızın etini yemede hakikaten seni kim çağırdı
adminin yazısını görürseniz anlarsın kimin çağırdığını...:mad:
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.