Basından Nizip Haber

nizipte neden kanal sayısı az?

kubiturk Üye
çok fazla ulusal yayın kanalları var neden bunları Nizipimize sunmuyoruz? yani çanak anteni olan yaşadı.olmayanda idare mi etsin ? bütün konularda nrt de ne gibi yenilikler yapabiliriz diyorular.bu bence yanlis. ulusal tv leri engelleyerek gelişilmez. onları Nizip halkına sunmak lazım-diye düşünüyorum Edited by - kubiturk on 29/05/2006 20:10:59
Huzi Üye
DOST TV varsa gerisi benim için önemli değil... Tabi diğer kesimleri de düşünmek lazım... Dimi yani....? Resmi aç
neo Üye
KUBİTÜRK KARDEŞ... YAYIN VERMEK KANALLARIN İŞİDİR BİLGİ OLSUN DİYE VERİYORUM.. BELEDİYELER BÜTÇE GİDERLERİNDEN BÖYLE Bİ HARCAMA YAPAMAZ.... YASAL DEĞİL YANİİ... KANALLAR KENDİLERİ GELİP KURMASI LAZIM AMA YAPMIYORLAR... FİKİR YADA SİYASİ TV LER ONLARI DESTEKÇİLERİ TARAFINDAN KURULUYOR... DOLAYISIYLA FAZLA KANAL VERECEK KİMSE YOK... saygılarımla
Huzi Üye
Neo 'cığım ben bu şekil bilmiyordum,belediyelerin yetkili olduğunu sanıyordum...Aydınlattığın için şükran...
dervisdörtbudak Üye
Her yazıya neden belediye karıştırılıp cevap yazılıyorki.. KUBİTURK Belediye yapsın dememişki NEO'cuğum
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
öncelikle foruma katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. 3 gündür malesef nete giremediğim için konuyuancak görebildim. efendim kubiturk kardeşimiz kanal verme hususunda NRT te atıfta bulunmuş, canım kardeşim bir kente ulusal yayınları vermek yerel kanalların kontrolünde değildir, eger öyle olsaydı hiçbir yerde ulusal kanal olmazdı. yerel kanallar sadece kendi yayınlarını verir, diğer kanalları engellerdi. o yüzdenNRT'ye atıfta bulunmanıza gerek yok. işin belediye kısmına gelince, eger ulusal kanallar gelip vericilerinin taşbaşa dikerlerse belediye buna asla karşı koyamaz, zaten Nizip belediyesi böyle bir şey yapmaz.. ha bu arada senin evde hangi kanallar yok? biizim uydumuz yok ama tüm kanallar var. olaki sizin evde çekmiyor olabilir. yok eger illaki kalbini tatmin etmek istiyorsan sana rtük'ün telefonunu vereyim buyrun sorun bakalım burada dediğiniz kanalların vericisi varmı? (178 alo rtük)
neo Üye
SAYIN DERVİŞ AĞABEYİM.... MESELA TAŞBAŞ VERİCİLERİ DESEM AKLA İLK GELEN BELEDİYEDİR. HATTA BİR ÇOK YERDE BU İŞLERİ BELEDİYE ORGANİZE ETMEKTEDİR.... BEN KONU AYDINLANSIN AÇISINDAN YAZDIM.. SAYGILARIMLA....
bekirsen Üye
Merhaba arkadaşlar, Kubitürk rumuzlu arkadaşımız güzel bir tespitte bulunmuş. Nizipliler çanak anten olmadan neden tüm kanalları izleyemiyor. Bu konuda birkaç yazı yazılmış ancak yeterli değil. Yayınlarını yayınlamak isteyen ulusal kanallar verici alarak belediyenin göstermiş olduğu yere kurarlar. Belediyelerde bu vericileri korumakla görevlilerdir. Yerel yönetim Niziplilerin tüm ulusal kanalları izlemelerini sağlayamazlar. Ayrıca televizyon kanalları sayısal yayına başladıkları için (şu an sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de) o sorun otomatik olarak ortadan kalkacaktır. Tabi sayısal yayının Nizip'e gelmesi 2007'i bulabilir. Sayısal yayın Nizip'e geldikten sonra çatılarda bulunan antenlerden de kurtuluruz. Temennimiz sayısal yayının bir an önce Nizip'e gelmesidir. Bide sayısal yayının kullanılması için dekoder alınması gerekmektedir.
kubiturk Üye
bekirsen teşekür ettim.sayısal yayın çabuk gelirde düzelir inşallah. bu konuda demek ki ulusal kanallar-belediye-yerel medya kordinesi yok. belli ki bir yasal ya da hizmet boşlugu var. sanırım herkeste halinden memnun)))) böyle bir derdi olan da yok. yine de forumda ses olmak,talep edilmesi,ya da bilgi sahibi olmak güzel. belediye girişimi-nrt destegi-istek olursa ulusal yayınlarda-gelmiyoruz.orası suriye hattına giriyor-demezler heralde. not:Nizipimiz çok büyük şehir hocam.nrt güzel tv.tamam hakkını vermek lazım. ileride Nizipimizin hem ulusal alanda hemde yerel manada çeşitli ve çok sesli yayınları,tvleri muhakkak olacaktır......kanal kurmak zor iş olmalı.ama herşey aşılır. yetinmek var.gelişmek var.herşey Nizipimiz için diyelim. saygıyla/ . Edited by - kubiturk on 30/05/2006 20:35:51
Huzi Üye
kubitürkdemişki : belediye girişimi-nrt destegi-istek olursa ulusal yayınlarda-gelmiyoruz.orası suriye hattına giriyor-demezler heralde.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim