.jpg [Eksik eski medya kaydı] BIZIM KADIKOY BOGASININ BU BOYNUZ DARBELERI ÇOK ACI OLSA GEREK
Nizipde Spor ve Gençlik
Resim kaynağı
EN güZEL GALATASARAY REsimLERi
kardeş biz sözümüzde durduk sildik bir gs liolarak ama sen bir fb li olarak silmedin resimleri buna ben degil Nizip.comn daki üyeler artık cevap versin
evel allah herkese laf yetıstırım mıksam sen merak etme
kardeş ben sana sil diyorum ama sen silmiyorsun silsene resimleri sözünde bir kere durNizipli_mehmet;58285 wrote:evel allah herkese laf yetıstırım mıksam sen merak etme
mıksam sana daha once kac kere sız verdım de durmadım onu anlamadım yoksa senı nızıpte yakından mı tanıyom ancak oyleyse boyle konusabılrsın ama ben nızıptekı arkadaslarıma verıdıgm sozlerı tutarım sen merak etme
seneye inşaallah biz şampiyon oluruz allah (c.c.) izin verirse kardeşler merak etmeyın
seneye inşaallah biz şampiyon oluruz allah (c.c.) izin verirse kardeşler merak etmeyın
inşallah yıne olamazsınız
bende Nizip liyim ama arkadasın degilim bir insan verdigi sözü tutmalı ve onu uygulamalıNizipli_mehmet;58405 wrote:mıksam sana daha once kac kere sız verdım de durmadım onu anlamadım yoksa senı nızıpte yakından mı tanıyom ancak oyleyse boyle konusabılrsın ama ben nızıptekı arkadaslarıma verıdıgm sozlerı tutarım sen merak etme
mıksam hem ne gerenk kaldı kı sılmeme?
sem sileceksin ki sözünde durmus olasın çok umrunda degil de resim ler 10 saniye sürmez konuyu kapatmam
BUNU TARTIŞMANIN ANLAMI YOK GALATASARALI BİR KİŞİ OLARAK GÖREVİNİ YAPIYOR.
EN BÜYÜK CİMBOMBOM
teşekkürler roberto carlosJachal_carloSss;58902 wrote:BUNU TARTIŞMANIN ANLAMI YOK GALATASARALI BİR KİŞİ OLARAK GÖREVİNİ YAPIYOR. EN BÜYÜK CİMBOMBOM
roberto carlos ((: BU NE LA BRAUN MİKSER
JACHAL OLUCU
sen jackal diyebilirsin ama sen benim roberto carlos umsun İMZA ::::SOL @y@KJachal_carloSss;58908 wrote:roberto carlos ((: BU NE LA BRAUN MİKSER JACHAL OLUCU
PEKİ MİKSAM ÖYLE OLSUN.
ne bu en güzel resimleriz bizim her resmimiz güzel sarı kırmızı olduktan sonra gerisi yalan
SARI KIRMIZI rengimiz nede olsa GALATASARAYLIYIZGencOoO;58951 wrote:ne bu en güzel resimleriz bizim her resmimiz güzel sarı kırmızı olduktan sonra gerisi yalan
ne oluyor beni ne ömpüyorsunn ayıp ayıpp :DD
öptüm seni gencooo mucuk mucuk mucukGencOoO;58969 wrote:ne oluyor beni ne ömpüyorsunn ayıp ayıpp :DD
ÖLMÜŞ TAVUĞUN DAVASI OLMAZ SAMPİYON FENER HALA GS DEN BAHSEDİYOSUNUZ OLMAYAN RUHU MU CANLANDIRMAYA CALISIYOSUNUZ ANLAMADIM:dd
Ya hani burda en güzel 6s resimleri var diyordunuz. Ben de gerçek sanıp girdim. Niye kandırıyorsunuz bizi kardeşim ayıp valla.
Konu 5 sayfa olmuş gerçekten güzel bir 6s resmi koymamışsınız.
İnsan bir TENEKE RESMİ KOYMAZMI YA .. kANDIRIYONUZ BİZİ ....
:D :D :Dbluue;59067 wrote:Ya hani burda en güzel 6s resimleri var diyordunuz. Ben de gerçek sanıp girdim. Niye kandırıyorsunuz bizi kardeşim ayıp valla. Konu 5 sayfa olmuş gerçekten güzel bir 6s resmi koymamışsınız. İnsan bir TENEKE RESMİ KOYMAZMI YA .. kANDIRIYONUZ BİZİ ....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.