018_Sizden Gelenler

ÇAKIROĞLU (Şiir)

İsmail Güngör Üye
Çakıroğlu Usanmadım senin tozlu yolundan Çıkmadın aklımdan sen Çakıroğlu Tepeden baktıkça açılır içim Yürege işlemiş öz Çakıroğlu Ağ derede olur güzel bağları Ötüşür içinde türlü kuşları Yetiştimi zeytin ile fıstığı Köylerin içinde bir Çakıroğlu Nufusun çoğu gurbet ellerde Eski dügünleri kaldı hayalde Aydını çok neydim kaldı ezelde Yobazlık özünde yok Çakıroğlu Köyümüz önünden dere akardı Ağaç direklerden köprüsü vardı Her selde Karapınarda dururdu Hatırdan çıkarma sen Çakıroğlu Kersentaş,Fermene onun mevkisi Bayırlarda çok olurdu kemesi Hoş olurdu kavurupta yemesi Anılarda kaldı,haz Çakıroğlu Tilhabeş,Koyunbat onun komşusu Orada olur muhabbetin koyusu Yok Çakıroğlundan ayrı gayrısı Emmisi,dayısı der Çakıroğlu Karkamış yakındır Çakıroğluna Yarımca zaten karışmış ona Bir tarafı kaplamış mayınlı tarla Çolağın,topalın çok Çakıroğlu Çakıroğlu,Kıvırcık'ı Barak'ta Çokları birbiri ile akraba Hiç kesilmez selam ile merhaba Muhabbet sohbetin var Çakıroğlu Selam ola gurbetteki köylüme Şöyle bir düşündüm,deme keyfime Birer birer dostlar geldi gözüme Güngör'ü her zaman an Çakıroğlu
İsmail Güngör
Selamlar Güzel Çakıroğlu Köyüme.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim