Nizip.com
Üye ol
018_Sizden Gelenler

Desteğinizle kütüphane yapalım

Görüntülenme: …

senelbenlier Üye
müslüm akpek;219198 wrote:Şenel hanım çok tez canlısınız, biraz sabır, ayrıca söylediğim şu kapanan kütüphanenin kitaplarıyla ilgili bir girişimde bulundunuz mu.

iyi akşamlar müslüm bey pardon ben bu haberi kaçırdım galba..bu bilgiyi bana tekrar edermisiniz.......aceleci değilimde konunun unutulmasını engellemek için yazıyı yenilemek istedim..selamlar
müslüm akpek Üye
senelbenlier;219226 wrote:iyi akşamlar müslüm bey pardon ben bu haberi kaçırdım galba..bu bilgiyi bana tekrar edermisiniz.......aceleci değilimde konunun unutulmasını engellemek için yazıyı yenilemek istedim..selamlar

Bundan 40 sene önce Sayın Ali DİLER'in evinde bulunan kütüphanesindeki bütün kitapları dayılarım vasıtasıyla Nizip'e getirip, şimdiki evlendirme dairesinin olduğu yere bir kütüphane açtılar, sonraki yıllarda her gelen beldiyelerin umursamazlık ve ilgisiszliği ile bu kütüphane oradan oraya taşındı durdu en sonunda, bu kitapların bir yerde depolanarak tutulduğunu öğrendim, yapacağınız kütüphanede bu kitapları kullanabilirsiniz, bu kitapların yerini sanırım adminimiz biliyor.
xxhidayet Üye
Ya şimdi bi'şey diyecem ama.. ya buralarda kitapları hep çöplere atıyorlar...
Hatta Erenköy'de tanıdığım biri var. Kitap topluyor ve Kitapları kamyonla kağıt fiyatına Kozyatağında bir yere satıyor.Kendim de bir kez bu Kamyonla kitapların kepçelerle hamur edilmek üzere, kum ocağındaki gibi, dağ gibi üst üste istiflendiğine şahit oldum. Tabi kepçenin hışmından biraz kitap toplamıştım ama?!!..

Bu yardım yazısını okuyunca bana biraz garip geldi.. Çünkü; ınternet ortamında, evimdeki kitaplar bile, sembolik kaldı...
müslüm akpek Üye
Kitap kitaptır okumak dahada heyecanlı, kütüphaneler sadece kitap için değil, ayrıca öğrenciler için birer etüd odasıdır.
davutozgul Üye
Işlerimin yoğunluğundan dolayı henüz kitapları ayırma ve kargolamadım ama sözümde duruyorum.biraz zaman tanımanızı istirham ediyorum.selamlar
Ramazan Tarhan Üye
Yaklaşık 100 kitaptan oluşan bir koli de ben hazırlıyorum...Sanırım bu hafta içinde gönderirim...
senelbenlier Üye
müslüm akpek;219228 wrote:Bundan 40 sene önce Sayın Ali DİLER'in evinde bulunan kütüphanesindeki bütün kitapları dayılarım vasıtasıyla Nizip'e getirip, şimdiki evlendirme dairesinin olduğu yere bir kütüphane açtılar, sonraki yıllarda her gelen beldiyelerin umursamazlık ve ilgisiszliği ile bu kütüphane oradan oraya taşındı durdu en sonunda, bu kitapların bir yerde depolanarak tutulduğunu öğrendim, yapacağınız kütüphanede bu kitapları kullanabilirsiniz, bu kitapların yerini sanırım adminimiz biliyor.

selam müslüm bey ..
admin (memet akpek)mı bana ulaşacağım bir adres verrmisiniz veya benim adıma sorarmısınız bu kitaplar hangi adreste ..
muhtar hüseyin mermer bilirmi.
acaba bu kitapların kullanılırlığı ne kadar
iyi muhafaza etmedilerse yıpranmıştırşayet kutüphaneye verdilersede zaten vermezler...
saygılar
davutozgul Üye
Şenel Hanım!
Öncelikle sizleri bu faaliyetinizden dolayı tebrik ediyorum.Sizlere söz verdiğim üzere bir koli kitabı Aras Kargo ile Gaziantep'te belirttiğiniz adrese yolladım. Şayet derneginize ulaştı ise haberdar ederseniz sevinirim.selam ve hürmetler...
müslüm akpek Üye
davutozgul;220415 wrote:Şenel Hanım!
Öncelikle sizleri bu faaliyetinizden dolayı tebrik ediyorum.Sizlere söz verdiğim üzere bir koli kitabı Aras Kargo ile Gaziantep'te belirttiğiniz adrese yolladım. Şayet derneginize ulaştı ise haberdar ederseniz sevinirim.selam ve hürmetler...

Davut hocam allah razı olsun, bende en kısa zamanda göndereceğim.
senelbenlier Üye
Pazartesi uğrayıp haber alacam mutlaka ge lmiştir...
24.konferansımız vardı onun için çok yoğundum
dışarıdan pr.. Misafirlerim vardı..size çok teşekkür ederim duyarlılığınız için..saygılar
senelbenlier Üye
iyi akşamlar davut özgül kardeş gönderdiğiniz kıtap kolısını aldık... çok tesekkür ederim umarım onun okuyan miniklere işık tutar ...nizip.comun ilk kolisı elimize gecti devamı da yeni yılımızda elimizde olur işallah..saygılar
senelbenlier Üye
HATIRLATMA.

iyi akşamlar beyler bayanlar bizim kütüphanenin kitapları geliyormu açaba ...yoksa unutuldumu
durd Üye
slm.kitaplari hangi adrese gondericez. bu konuda mail adresime gonderim adresini bildirirseniz sevinirim.mail adresim.durdusogut@hotmail.com bir adres daha vericem gunluk kontrol edebilmek acisindan.arzusogut@hotmail.com .bu iki mail adresine. kitaplari gonderebilicegim yeri yada size ulasabilecegim tel nosu yazarsaniz. bu konuda size yardimci olabilirim saygilar .

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim