TAKVANIN OLDUĞU YERDE,FETVAYA GEREK YOKTUR.
Genç Muhabbet
YouTube üzerinde aç
GÜZEL SÖZ VE NASİHAT İSTİYORSANIZ BUNU İZLEYİN...
YouTube üzerinde aç
GÜNÜN SÖZÜ (Nasihat Sözleri ile birleştirildi...)
HAYATTA KİMSEYE GEREGİNDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSİN YADA EN BÜYÜK DARBEYİ ONDAN YERSİN
Hepimiz deniz kenarlarında veya ırmak kenarlarında oluşmuş küçükgölcükleri biliriz. Bunların bir süre sonra denizle irtibatları kesilir.Durgun olduklarından bir süre sonra pislik dolmaya başlar ve daha sonra berbet bir görünüm alırlar.Bazı insanlar vardır kocaman dünyanın yanında kendilerine küçücük bir dünya yaratırlar ve bir süre sonra kendi dünyalarının içinde kaybolurlar.Yaşamla bağlantıları kesilir.sakın siz böyle yapmayın.herşey yaşamaya deger ve yaşanacak çok şey var
hayatta başarılı olmak istiyorsan:dostunu unutma,düşmanını affetme
''YAVRUM!NAMAZ KIL,İYİLİĞİ EMRET,KÖTÜLÜKTEN ALIKOY,VE BAŞINA GELENE
SABRET;ÇÜNKÜ BUNLAR AZMOLUNACAK İŞLERDENDİR.''
LOKMAN SURESİ 17.AYET
sev seni seveni dağda çoban olsa bile,sevme asla seni sevmeyeni şu gördüğün TÜRKİYE de kral olsa bile
acun 27,paylaşım için tşkler.
yaw acun sen neden yoruyorsun bu üyeelerimi zi bana söylesene senacun27;62858 wrote:GÜZEL SÖZ VE NASİHAT İSTİYORSANIZ BUNU İZLEYİN... YouTube üzerinde aç
Miksam14 ya ben ne yaptıysam yaranamadım sana.......
sen kimseyi yorma bana söyle ben senin adına atarımacun27;62867 wrote:Miksam14 ya ben ne yaptıysam yaranamadım sana.......
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL(HZ. MEVLANA)
BAŞKALARININ KUSURUNU ÖRTMEKTE GECE GİBİ OL (HZ. MEVLANA)
keske boyle olabılsek ne guzel olurNizip güzeli;62884 wrote:YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL(HZ. MEVLANA)
Ebu Bekir el-Varrrak (r.h.)
Bedenin hastalığı ağrı ve sızılarla belli olur. Kalbin hastalığı ise günahlarla ortaya çıkar. Beden hastayken yemeğin tadını nasıl alamazsa, kalp de günah batağındayken ibadetin lezzetini hissedemez.
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir. (Goethe
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir
''ÖZGÜRLÜĞÜN YOLU BÜTÜN DÜNYAYA KARŞI TEK BAŞINA BİLE OLSA KENDİ İNANCINA BAĞLI KALMAKTIR''
Hayatta iki türlü insan vardır değer veren ve dğer verilen sen hep değer veren ol çünkü veren el sürekli alan elden üstündür
insan ekmekle doyar ilgiyle büyür sevgiyle yaşar...
mustafa abi,doğru söylüyorsunuz.mustafabilici;63355 wrote:insan ekmekle doyar ilgiyle büyür sevgiyle yaşar...
mustafa kardeşim hep dogru söylermustafabilici;63355 wrote:insan ekmekle doyar ilgiyle büyür sevgiyle yaşar...
Yaptığımız şeyler için pişmanlık zamanla geçer, ne var ki, yapmadığımız şeylere pişmanlığın çaresi yoktur.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.