Fıstık hali çok uygun olmaz mı?mavi_şahin;228334 wrote:yer ayarlayın olur
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Geleneksel Cuma Tavası 1:)
evet abi,mavi şahinin dediği gibi oluyo.değişik bir lezzet yanii,bence çokta güzel oluyo.
Allah derik :D Gelen 1hasan tekçe;228318 wrote:önümüzdeki cuma bana gelin isterseniz,hatta isterseniz demeyeyim davet ediyorum.ama ben tavuk tava yaparım,malum ben tavukçuyum.gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar,cumaya ona göre hazırlık yapayım.
cuma günü tava olur ümidiyle admine takıldım..ama kuru soğan domates vardı napalım..önümüzdeki cuma da nizip'teyim.ben zaten gidecek yer arıyorum..
gelen.2 :)
Bıktırmışsın adamları gide gele.:pRamazan Tarhan;228406 wrote:cuma günü tava olur ümidiyle admine takıldım..ama kuru soğan domates vardı napalım..önümüzdeki cuma da nizip'teyim.ben zaten gidecek yer arıyorum.. gelen.2 :)
evet abiler gelenler yazsın,bekliyorum
Madem bu kadar ısırar ediyorsun:) 1-Mehmet Karakaş 2-Hasan Aycanhasan tekçe;228538 wrote:evet abiler gelenler yazsın,bekliyorum
Müslüm abi şu tavla turnuvasına perşembeden mi çıksak.Cuma günü tava, cumartesi Nejdet YAŞAR beyi dinler pazar günüde senin söğürmeli lahmacunları iç ederdik.Ne dersin.:)
O zamana kadar da Subutayda gelmiş olur...
Milletin işi gücü var, ctesi bile zor gelirler, o yüzden tavlayı pazar yapalım dedim hemde piknik yapılmış olur.M.ENES;228592 wrote:Müslüm abi şu tavla turnuvasına perşembeden mi çıksak.Cuma günü tava, cumartesi Nejdet YAŞAR beyi dinler pazar günüde senin söğürmeli lahmacunları iç ederdik.Ne dersin.:) O zamana kadar da Subutayda gelmiş olur...
Canım abim benim bak artık yaşlanıyorsun,ben perşembeden yola çıkalım cuma günü nizipte oluruz ve tavaya yetişiriz,cumartesi günüde Nejdet beyi dinleriz pazar günüde tavla turnuvası ve lahmacun muhabbeti olur dedim emme sen yaşlandığın için başka yerden anladın.:)
Heee yanlış anlamışım, doğru yaşlandık, olur derim.M.ENES;228607 wrote:Canım abim benim bak artık yaşlanıyorsun,ben perşembeden yola çıkalım cuma günü nizipte oluruz ve tavaya yetişiriz,cumartesi günüde Nejdet beyi dinleriz pazar günüde tavla turnuvası ve lahmacun muhabbeti olur dedim emme sen yaşlandığın için başka yerden anladın.:)
gelen 4'mü oldu,
bakın cumaya az kaldı gelmeyenin yüreğine büyür sonra...
Konuyu sulandırmayalım lütfen Burda önemli bir mesele konuşuyoruz. :Dmüslüm akpek;228612 wrote:Heee yanlış anlamışım, doğru yaşlandık, olur derim.
İstersen konuyu birde dinle açıklayalım:D:Dadmin;228651 wrote:Konuyu sulandırmayalım lütfen Burda önemli bir mesele konuşuyoruz. :D
Boğazı haraplar...:Dadmin;228651 wrote:Konuyu sulandırmayalım lütfen Burda önemli bir mesele konuşuyoruz. :D
Caizdir müslüm bey caizdir.:pmüslüm akpek;228655 wrote:İstersen konuyu birde dinle açıklayalım:D:D
başka gelen yokmu abilerim.yoksa yarın ben hazırlığımı ona göre yapıyorum.
10 kişilk hazırlık yap.10 kişi oluruz:)hasan tekçe;228810 wrote:başka gelen yokmu abilerim.yoksa yarın ben hazırlığımı ona göre yapıyorum.
ok tmm.ben 10 kişilik hazırlık yapıyorum,cumadan sonra beklerim.
benim dükkanı bilmeyen varmı,varsa eğer:eski postaneden direk devam ediyosunuz,özoğlu pastanesinin yanından aşağı inince direkt karşıda tekçe tavukçuluk.belediyenin yeni yaptırdığı mescid ve tuvaletin tam karşısı.
Şu tavuklu tavanın resmini mutlaka siteye atın da bir bakalım millet neyi götürmüş.:)
Bizde fırndan bir ekmek alıp ekrana sürüp yeriz.
Gurbettekilerin canı çekmesin diye atmıyorduk:) Madem ısrar ediyorsun atarız:)M.ENES;228819 wrote:Şu tavuklu tavanın resmini mutlaka siteye atın da bir bakalım millet neyi götürmüş.:) Bizde fırndan bir ekmek alıp ekrana sürüp yeriz.
abi fıstık halinde yemek yedirmezler adama hem beni bu hafta görmeyin gelecek hafta olur ümidiyle bakalımmüslüm akpek;228336 wrote:Fıstık hali çok uygun olmaz mı?
Resim çekmez ama kamera açar :) bugünde kebap götürdü sayın mehmet karakaş Yarabbi bu karakaşın yemek eziyetinden koru bizi :)mehmet karakaş;228820 wrote:Gurbettekilerin canı çekmesin diye atmıyorduk:) Madem ısrar ediyorsun atarız:)
Kıskanma kıskanma:)zeynel1982;228823 wrote:Resim çekmez ama kamera açar :) bugünde kebap götürdü sayın mehmet karakaş Yarabbi bu karakaşın yemek eziyetinden koru bizi :)
Boşverin atın siz... :pmehmet karakaş;228820 wrote:Gurbettekilerin canı çekmesin diye atmıyorduk:) Madem ısrar ediyorsun atarız:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.