he canım sensin senin her yerin aşk olsa ne yazarr allah aşkınaa:DD bırak bu sosyal mesaj vermelerii az doğal ol kendin ol kendinn:DDDKaraBurak!;58978 wrote:AŞK,BURAK'TIR...TRY AND SEE;);)
Genç Muhabbet
AŞK NEDİR?
GENCO LUTFEN BANA SULANMA:DGencOoO;58979 wrote:he canım sensin senin her yerin aşk olsa ne yazarr allah aşkınaa:DD bırak bu sosyal mesaj vermelerii az doğal ol kendin ol kendinn:DDD
adamı günaha koycaksın bak şimdi senn ben ne sana sulanacam tipe bak terezzzo:DDKaraBurak!;58983 wrote:GENCO LUTFEN BANA SULANMA:D
Tipim sitede gözukmuyor muhterem:D
ben senin tipini biliyorum yaa daha ne olsun bu kadar kişi görcektee morallerinii bozcaksınn böyle tiplerde buraya takılıyorlarmı diyee:DDD
Sana inat fotoğramı koyacam,o zaman görüşürüz;)Gencoo bu aralar sokakta fazla dolanma tip yasası meclisten geçmek üzere kardeş:D:D:D
daha gecmedi yaa :DD gezcem iştee san inatt :DD sürüne sürüne ölebilirim ALLAHIN yarrattığı bir kulum iştee :DD dalga gecmee ALAHIN yarratığı bir kullann günaha giriyosun
Dalga geçmiyorum hacı,beni bilirsin;)Ayrıca İbrahim Tatlıses'in şarkı sözleriyle bi zahmet cevap verme:D:D
neden oda bir allahın kulu değilmii:DDD
Aynen öyle;)
tamam aldın sen cevapını ben cıkıyoruım tamam mı beşimi bırak beni unutt :DD hadii iyi bak kendine aşk nedir biliyormusun söylim mi san aşkk sensin benim ibodur aşk hepimiziz:DD
AŞK BİR GÜNEŞE BENZER. SÖNMEZ ATEŞE BENZER.AŞKI BİLMEYEN İNSAN TIPKI BİR TAŞA BENZER...
JACHAL_CARLOS
Eyvallah;)
demek öylee sende mi be jakal:DD kendine yazık etmişsinn:DDJachal_carloSss;59007 wrote:AŞK BİR GÜNEŞE BENZER. SÖNMEZ ATEŞE BENZER.AŞKI BİLMEYEN İNSAN TIPKI BİR TAŞA BENZER... JACHAL_CARLOS
JACHAL da berg söyledi ha;)Jachal_carloSss;59007 wrote:AŞK BİR GÜNEŞE BENZER. SÖNMEZ ATEŞE BENZER.AŞKI BİLMEYEN İNSAN TIPKI BİR TAŞA BENZER... JACHAL_CARLOS
Jachal_carloSss bak ismini doğru yazım dedim ayıp olmasın
Arkadaşalr lütfen siteye ve konuya daha seviyeli ve ciddi yazılar yazalım şahsi espirilerinizi yan yana yapabilrsiniz aşk kadar kutsal ve önemli bir duygu üzerine lütfen samimi olmayan duygularımızı kendimize saklayalım
Samimiyeti BOZMAYALIM!!!!yilmaz_korkmaz;59016 wrote:Arkadaşalr lütfen siteye ve konuya daha seviyeli ve ciddi yazılar yazalım şahsi espirilerinizi yan yana yapabilrsiniz aşk kadar kutsal ve önemli bir duygu üzerine lütfen samimi olmayan duygularımızı kendimize saklayalım
YAW BIRAK GENÇLERİ BİLİDKLERİ GİBİ DAVRANSINLAR. ONLAR BİLİRLER SEVİYEYİ. SEN RAHAT OL KASMA ADAMLARIyilmaz_korkmaz;59016 wrote:Arkadaşalr lütfen siteye ve konuya daha seviyeli ve ciddi yazılar yazalım şahsi espirilerinizi yan yana yapabilrsiniz aşk kadar kutsal ve önemli bir duygu üzerine lütfen samimi olmayan duygularımızı kendimize saklayalım
Sen niye bana karışıyon o zamanJachal_carloSss;59022 wrote:YAW BIRAK GENÇLERİ BİLİDKLERİ GİBİ DAVRANSINLAR. ONLAR BİLİRLER SEVİYEYİ. SEN RAHAT OL KASMA ADAMLARI
yilmaz sen başlattın,aradaki samimiyetten dolayı o yazılar yazılır güzel insan
YAW NEYE KARIŞIYM YILMAZ. HER KONUDA TARAFINDAN VERİLMİŞ SEVİYE MSJI VAR. BURASI SINIF DEİL. ESAS DURUŞTA MI BEKLESİNLER.
Kimse kimse ile olan samimiyetine karışamaz güzel kardeşim ama burası yerel bir site ve samimi bir konu sizi biraz daha ciddi olmaya davet edyiorum.Karlos kardeş sen nasılki kendi konunda konu ile alakasız bir yorum duymak istemiyorsun aynı şey bütün konular için geçerli değilmi amaKaraBurak!;59026 wrote:yilmaz sen başlattın,aradaki samimiyetten dolayı o yazılar yazılır güzel insan
Oldu olası foruma birde POLİS dikelim:)
ben sana seviyeyimi düşürdün die mi yazdım. ekledğin şiire tşk ettim yanlız konuya yakın şeyler ekle dedim. elmayla armutu karıştıma
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.