Hidayet 3 gündür birşey yememiş, gelir gelmez 3 kavurma yedi arkasından birde nohut yedi, arkasından zahter, tarçın ve çay içti sonra bir çotura su içti, tam krize girecekken mahmut imdada yetişti ona yaptığı masajla biraz kendisine geldi, belkide sonradan tekrar yedi çünkü bir ara ortadan kayboldu.
Sağolsunlar dernek başkanımız Ali bey ve Müslüm Öğüt abimiz ellerinden geleni yaptı, hepsine teşekkür ederiz.
__________________sonsuz teşekkürlerimi sunarım değerli dernek başkanlarımıza ve üyelerine..
müslüm ammi elinden alaydınız kıtlıktanmı çıkmış..şikayet edıyor hala...nizipliler derneginde aç kaldım diye....:) abi bence bi daha cagırmayın....:) kimseye yıyecek bi şey kalmayacak...:)
Sağ tarafta oturan Yrd.Doç.Doktor Abdülkadir Tekin kendisi Üniversitelerde öğretim üyeliği yapmakta ayrıca TÜRKİYE VE DÜNYA BARAK TÜRKMENLER BİRLİĞİ LİDERİDİR.
ABD Başkanı Barack Obamanın Türkmen asıllı olduğunu Osmanlı arşivlerinde yaptığı araştırmalar sonucunda ispat etmiştir.
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Değerli abimiz Sayın Müslüm Öğüt Derneğimizin kuruluşundan beri saymanlık yapıyor, hatta bu dönem özel atamayla görevine devam ediyor. Verdiği emekleri nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.
Resim kaynağı
Sağdaki kırmızılı da bizim Dervişimiz, hayatımda bu kadar sevimli cana yakın, hemşerisini seven birini daha görmedim, işini bırakıp geldi dernekte herşeye koşturdu. Hele bir ara davul zurnanın sesini duyunca derneği birbirine kattı, benide halaya dahil edince ortalık yıkıldı.
Resim kaynağıResim kaynağı
İşte Nizip'imizin önemli simalarından biri Sayın Necati Özdemir, kendisi Bayrampaşa cezaevi savcısıydı, bu görevi sırasında çok başarılı işler yapmıştır ve bu yüzden de basının ilgi odağı haline gelmişti.
Şu an İstanbulda avukatlık yapmaktadır, ayrıca Kanal T televizyonunda Pazartesi günleri saat 21 .00de canlı yayın program yapmaktadır, izlemenizi tavsiye ederim.
Kahvaltıya çok değerli Nizipliler katıldı ama hepsinin isimlerini bilmiyorum, birçok avukat ve doktor geldi ama isimlerini alamadım, bilen varsa yazsın, benide bağışlasınlar.
Bu resim aslında bir kartpostal, Sayın Hocamız Yrd.Doç.Dr.Abdulkadir Tekin'in Abd Başkanı geldiğinde çektirdiği bir resim, resmin altında aynen şunları yazıyor.
ABD devlet Başkanı Aga Hüseyin Barack Obama ile Türkiye ve Dünya Barak Türkmenler Birliği Lideri YRD.Doc.Dr.Abdulkadir Tekin'in İst.Conrad Oteli'nin Şeref salonunda Barak Türkmenlerinin özgeçmişi ve tarihi hakkında görüşme esnansında.
Diye yazıyor. aslında bu konuda ayrı bir başlık açmak lazım ama o kadar fazla döküman verdiki hocam bana, çoğuda Osmanlıca bunları nasıl atacağım siteye onu düşünüyorum.
Aslında daha geniş bilgiyi hocamın kendi internet sitesinden öğrenmek mümkün.
www.abdulkadirtekin.com