011_Şair Ahmet ŞAHİN

Kasımpaşalı ya

mustafasahin Üye
KASIMPAŞALI YA Şanınla şad oldum göğsüm yüksekte Yaradana kurban ben sana hayran Altmış yıl yürüdük hayli tümsekte Gönderene kurban ben sana hayran Övmedim kimseyi seni bekledim Boş koydum gönlümü sana sakladım Müjde değimliydi Tayyip ken adın Yaradana kurban ben sana hayran Alnındadır ulu ecdat dehası Göğsündeki altmış yılın pahası Liderlerin böyle olur ağası Gönderene kurban var sana hayran Sevemezdim elbet şerrat deniyi Sevdim seni seven berlusconi yi Yüzündeki veccel hayır cizgiyi Gösterene kurban ben sana hayran Ülkemi temsilde benzersin koça Münkir yüreklerde tutuştu paça Çok çileden geçtik son yıllar caba Seni bize veren rahmana kurban Elliküsür yıllık özlemim benim Översem kişiyi sizi överim Birde gülüm var ki, candan severim Allah ına kurban ben size hayran Elbette az dedim alana yeter Bizde bağban vardır böyle gül biter Baldan nasipsizse hep cife iter Ben rahmana kurban dil sana hayran Ana gibi açıp kolların gerdin Kuru topraklara can suyu verdin Şahin in özüne derinden indin Allahım a kurban el sana hayran AHMET ŞAHİN 22,12,2004 saat:24,00

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim