mamed emmi sen gittikten sonra buralar cok ıssız kaldı aynı ıssız adam gibi oldu doganda cok etkilendi bu gidisten benimle beraber hep aglıyo borobor dersen oda sen gittikten sonra hard rock a merak salldı kendini alkole verdi akhe abi sen gittikten gayrı bende duramam buralarda dedi gitti gidis o gidis ha bu arada hesaptata para kalmamaısının nedeni emmi aha bu boro dogan felsefe abi bir olup paylastılar parayı ibizaya gittiler döndüler para yok bittiiiiiii ehuehueheue
Geleneklerimiz Anılarımız
felsefe ammiii...ne oliiii...mamet amminin muhasebecisi benim....doga kim oli...
bacım sen oraları niye garıştırin. hem o corları yazan doğan deel başgasının adıynan yaziym.. :D
hamdolsun benim ele bir sorunum yok :) :)

Mamet emmi bizde böyle yerlere gidebilecekmiyiz.
Dert ortağınız Sakelli Mamed ammi, sorunlarınızı dinliy
Görüntülenme: …
bak işte göriymisim maamet ammi sen giddikden sona uşaklar bir birine düşdü. kimse kimseyi sevmi artıg. sevmemekde deel çekemiyler bir birlerini. secret siteye müdür oldu havasından geçilmiy birde yanına angaralı birini buldu heç söz hanek dinlemiy.
boro ekmeği mekmeği unuttu allahıma işi gücü bıragtı gereksizlik yapıy. anca ona bına dalaşıy. çoga galmaz başına möhüüm bir iş açar.
geçen gün felsefe ammi gelmiş ben göremedim ama. bıraların sahapsiz olmadıgını gendinin bir gölge gibin bıralarda oldugunu sölemiş ama gulak asma sen dükgan gende sahapsiz sayılır.
dükkana bir iki tene yeni mişteri gelmiş kimi diyiy bıralara noldu gevşeme var diyiy kimide gelir gelmez atıp dudmaya başlıy herkes bildigini okıy ammi.
artık heç birşey esgisi gibin deel ammi boronun dedigi gibin mislim ammi bile deeşti allahıma, görsen tanıman gendini. akşama gdar secretle dedigodu yapıylar. benden duymuş olma ama onu çok gızdırdılar bele giderse soyadını gullanarak yönetime el goyacak gibin geliy baa..
neyse ammi aha ben giddim sona gene gelir saa havadisleri veririm...
boro ekmeği mekmeği unuttu allahıma işi gücü bıragtı gereksizlik yapıy. anca ona bına dalaşıy. çoga galmaz başına möhüüm bir iş açar.
geçen gün felsefe ammi gelmiş ben göremedim ama. bıraların sahapsiz olmadıgını gendinin bir gölge gibin bıralarda oldugunu sölemiş ama gulak asma sen dükgan gende sahapsiz sayılır.
dükkana bir iki tene yeni mişteri gelmiş kimi diyiy bıralara noldu gevşeme var diyiy kimide gelir gelmez atıp dudmaya başlıy herkes bildigini okıy ammi.
artık heç birşey esgisi gibin deel ammi boronun dedigi gibin mislim ammi bile deeşti allahıma, görsen tanıman gendini. akşama gdar secretle dedigodu yapıylar. benden duymuş olma ama onu çok gızdırdılar bele giderse soyadını gullanarak yönetime el goyacak gibin geliy baa..
neyse ammi aha ben giddim sona gene gelir saa havadisleri veririm...
Doganay Ammisi Boroyla iyi arkadaş ol.
Aşlanığında bir yeri var.
Seni merterde görmüş.
Mislim Amminin yanına getmişsin.
Mislim Ammi saa mıhayat olsun.
Ammel beter olıysan bizim
bizim yana gel.
Nizipli mamet sen gel ne dersin varsa di
Bizim Şeertlerden ben saa derman verek.
Aşlanığında bir yeri var.
Seni merterde görmüş.
Mislim Amminin yanına getmişsin.
Mislim Ammi saa mıhayat olsun.
Ammel beter olıysan bizim
bizim yana gel.
Nizipli mamet sen gel ne dersin varsa di
Bizim Şeertlerden ben saa derman verek.
saoalsın abi Allah razı olsun bunu duymak bile yeter ;) ama şimdilik tek derım fenerbahce nası olacak abı bu gıdısat nereye kadar bele giderki acep :p
Ammisi
sen el deelsin
biliysinki dardayık
müşteri az geliy.
O sebep
Bin Kağıt bizim doğanaya bırak
biz senin deriyle hemen ve çabık cuğap verek
sen el deelsin
biliysinki dardayık
müşteri az geliy.
O sebep
ammi bı zamana gadar henüz para gelmedi. bınlarda para verecek surat yog. sende ona göre davran..
felsefefe;167824 wrote:Ammisi
sen el deelsin
biliysinki dardayık
müşteri az geliy.
O sebep
felsefe ammiii...ne oliiii...mamet amminin muhasebecisi benim....doga kim oli...
ey ey felsefe ammi düzelttim yazıyı..:)...
Boro Müşterinin yangında
Ayip
Zatlama gelen giden yok
Ayip
Zatlama gelen giden yok
Nizipli Mamet
Ammisi
Bu senin tağımın
Fenerbağça
Antepsiporumuza çoğ yagnış yaptı.
Bile bır şey olmaz.
Böyük tağımsan
para verir oyuncu alırsın.
Anadolu tağımlarıda bile devam eder.
Yanı hem para vermem
hemde oyuncunu alıırm demek
ayip
yazığ
Şindi nasıl olucak
ee şimdi bizim doğanaya 1000 kaaat ver
ben saa anlatıym.
Hem Fenerbağça adam olmaz
Sen antepsiporu tut.
Bekiri de verimyk.
O başkanıgıza bele di.
Ammisi
Bu senin tağımın
Fenerbağça
Antepsiporumuza çoğ yagnış yaptı.
Bile bır şey olmaz.
Böyük tağımsan
para verir oyuncu alırsın.
Anadolu tağımlarıda bile devam eder.
Yanı hem para vermem
hemde oyuncunu alıırm demek
ayip
yazığ
Şindi nasıl olucak
ee şimdi bizim doğanaya 1000 kaaat ver
ben saa anlatıym.
Hem Fenerbağça adam olmaz
Sen antepsiporu tut.
Bekiri de verimyk.
O başkanıgıza bele di.
sevgili felsefe ammi benim bir derdim var ama saa demeye utanıym..
ammi benim derdim gızlarnan gonuşurkene çok utanmam, ne vahıt bir gıznan gonuşsam hemen utanıym yüzüm gözüm damates gibin gızarıy. benim derdimin bir hal çarasına baharsan sevinir saa dua ederim...
rumuz: PİRPİRİM
ammi benim derdim gızlarnan gonuşurkene çok utanmam, ne vahıt bir gıznan gonuşsam hemen utanıym yüzüm gözüm damates gibin gızarıy. benim derdimin bir hal çarasına baharsan sevinir saa dua ederim...
rumuz: PİRPİRİM
dogan sende yanında pudra götür kanki kızardıkca sür pudradan bembeyaz olursun ehuehuehuee
ehuehueheuhuuuu :psecretgarden;168595 wrote:dogan sende yanında pudra götür kanki kızardıkca sür pudradan bembeyaz olursun ehuehuehuee
secretgarden;168595 wrote:dogan sende yanında pudra götür kanki kızardıkca sür pudradan bembeyaz olursun ehuehuehuee
bacım sen oraları niye garıştırin. hem o corları yazan doğan deel başgasının adıynan yaziym.. :D
hamdolsun benim ele bir sorunum yok :) :)
mamed emmi çok sıkılıyorum yaa bana bi çare söyle bi yerden 2 trilyon çıksa herseyi bırakıp gidicem valla hemide yurt dısına orda baslıcam sıfırdan hayatıma nasıl çıkabilir sayısaldada cıkmıyo 1 trilyonada razuıyım tek yahu
rumuz: sans oyunu:)
rumuz: sans oyunu:)
Ammisi secret ona bodura denir.
Hem doktor hastayla aşlanığ etmez.
Onu dünyanın en mühim derdi kimi alakadar olur.
Hem doktor hastayla aşlanığ etmez.
Onu dünyanın en mühim derdi kimi alakadar olur.
bende tam bodura diyecektim emmi hee ondan işteyanlıs yazmısım ehuehuehue
felsefe ammii..rumuz yazmayanlrı cevaplama..isimsiz rumuzsuz dert yazanları cevap vermiyik...:)
Mamet emmi bizde böyle yerlere gidebilecekmiyiz.
ee yuh yaniii.tamam romantizm ama....bu kadarıda biraz abartılı....:) biraz değil baya abartılı..kesin bayanın fikirdir..böyle abuk subuk bi şey...sakallının bile aklına gelmemiştir....:)
ay süper yaa bende orda olmak isterdim aglıycam yina bak simdi :((((((((
Mislim Amisi
sen zatlama hep bele yerlerde yasıysın.
Yaptıklarıyı duydum
tek tek agnatsam
bütün Nizibe carıs olursun.
Due etki
hastam olaarak geldin.
Yaptıklarıyı duydum
tek tek agnatsam
Due etki
hastam olaarak geldin.
Şu yaz bi gelsede denize girsek, bu kış çok eziyetli geçiyor.secretgarden;168764 wrote:ay süper yaa bende orda olmak isterdim aglıycam yina bak simdi :((((((((
Ammi ben ettim sen etme, bi daha öyle şeyler yazmam.:pfelsefefe;168765 wrote:Mislim Amisi
Yaptıklarıyı duydum
tek tek agnatsam
Due etki
hastam olaarak geldin.
aboooovv mislim ammi yaw bı ney bele? adam avradıynan suyun içinde yimek yiiy :) mislim ammide onlar gibin olmak istiymiş.
Doğanay edesi
Mislim ammiden 2000 kağıt al.
Not: parayı vermiym dirse
aha bu yazıyı yengeme oğuturum de.
Mislim ammiden 2000 kağıt al.
Not: parayı vermiym dirse
aha bu yazıyı yengeme oğuturum de.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.