Nizip.com
Üye ol
Geleneklerimiz Anılarımız

Dert ortağınız Sakelli Mamed ammi, sorunlarınızı dinliy

Görüntülenme: …

sakalli0727 Üye
...........
sakalli0727 Üye
busenaz;165286 wrote:emmi peki anlatıyım dinle.ben birini çok seviyom bunu sağır sultan bilenem duydu.ama kavuşamıyok.engel çok arada anlıyacağın.unutamıyomda.o vefasız anteplimm aramıyor sormıyor,ben arıyom meşgule alıy,kimi zaman açmıy,kafayı yimek üzereyim bana bu konuda yardım olurmusun*emmi bak o bana dönsün benim olsun sana söz maaşımı sana verecem bahşiş niyetine:)
emminin gülü bak $imdi gecende dimi$tim bir insani en güzel cekme yöntemi ilgisizlik
ilgi gösterirsen kendini bi$ey sanar.
yuralllar elimde der
o yuralin onun elinde olmadigini ispatlaman yilazim.
nasilmi ispatliycan bak genni arama sorma o me$gulemi aliy
sen me$gule almamasi icin aramiycen.
dakma kafana bi$eyi Allahin didigi olur.dünya istese eger cenabi hak istemezze o i$ olmaz
dünya istemese eger cenabi hak isterse o i$ olur
maa$ konusuna gelince bizim arvada islim deyzana 2 fistanlik al sevinsin.
Ben bu i$i Allah yirazisi icin yapiym.
bak islim deyzan resim de var traktorun solunda oturan.ona göre boyunun ölcüsünü al kac metre kuma$ gider deyi
baksana mübarek kamyon gibi traktörü dengede tutuyor
ee ne demi$ler türk kadini her zaman denge unsurudur
busenaz Üye
:)) sen çok yaşa emmi derdime derman oldun ya değil 2 fistan 10 fistan feda ola senin gözel avrada..
ben şimdi giderim ve bu morallen iyi bi uyku çekerim site sana emanet ben kaçtımmmmm
doganesmeray Üye
mamet ammi daha düne gadar benden para istiydin. şimdide galkmış ben bı işi heyır için yapım diyin.
ne heyırı emmi sen kendiye saadet zinciri gurmuşsun. paralar, fistanlar havada uçuşıy.
müslüm akpek Üye
Busenaz bu keremle aslı gibi oldu, zaten bölgemizde bir ezo gelin olayı yaşandı şimdi birde sen çıkma.
boroboro Üye
doganesmeray;165295 wrote:mamet ammi daha düne gadar benden para istiydin. şimdide galkmış ben bı işi heyır için yapım diyin.
ne heyırı emmi sen kendiye saadet zinciri gurmuşsun. paralar, fistanlar havada uçuşıy.

ahlaksızzz mamet ammiye laf yazarken dikakt et..seni çarpar yamulursun...
sakalli0727 Üye
doganesmeray;165295 wrote:mamet ammi daha düne gadar benden para istiydin. şimdide galkmış ben bı işi heyır için yapım diyin.
bak kafami bozma bende cincilik muskacilikta var
seni baglarim
mamet ammi ammet ammi bogunu dökiym diye ardimda gezersin ha
boroboro Üye
mamat ammi uyma sen bu cahaala.. ede ye..ona tay olma..sen mamet ammisin...
doganesmeray Üye
boroboro;165299 wrote:ahlaksızzz mamet ammiye laf yazarken dikakt et..seni çarpar yamulursun...

o gadar yazmim yazmim diyim genede gendimi tutamin.
hele baa ahlaksız diyen şarlatanlara bak :)
sen mamet amminin kasası olun elleam o gadar çok gonuşdugıya göre.
doganesmeray Üye
sakalli0727;165303 wrote:bak kafami bozma bende cincilik muskacilikta var
seni baglarim
mamet ammi ammet ammi bogunu dökiym diye ardimda gezersin ha

ammi saa saygım sonsuz az çok marabamız var.
felsefefe Üye
Mamet ammi

Sesigi duymayınca canım sıkılıy
nasılsın
kendi kendime diym ki
O hep bizim derdimizi dinly.
acep didim onun derdi var mı?
Aha buraya sen yaz bir derdin varsa
yazıgın sogunada deki
felsefeye özel
başkası okumasın
tek ben okuyayım

sa diym
ne yapyacağını
sakalli0727 Üye
felsefefe;165801 wrote:Mamet ammi

Sesigi duymayınca canım sıkılıy
nasılsın
kendi kendime diym ki
O hep bizim derdimizi dinly.
acep didim onun derdi var mı?
Aha buraya sen yaz bir derdin varsa
yazıgın sogunada deki
felsefeye özel
başkası okumasın
tek ben okuyayım

sa diym
ne yapyacağını
amminin gülü sankinem icimi okumu$sun
bende ke$ke bir ba$ka mamet ammi olsada bende ona derdimi yansam diydim.
amminin gülü dün ba$ima böbrek ta$i vakasi geldi.hayatimda bir ilkti emme beyle aci izdirap görmedim ben.hastahanaya gittim serum yidim inne yidim baamisin demedim.cok agriydi balgiydi acidan yorgani yasdigi isiriydim gözüm dönüydü.
sabehten tukturlar beni ba$ka yere sevk idecekelrdi.ozaman getmistim afedersin abdeshanaya.ufak taharat tezelerken cit diye bir ses.Allaha $ükür dü$ürdüm.o an sankim dünya benim oldu.
emminin gülü ben kendimi hem ya$lanmi$ hissediym bu durumdan kelli.
hemde bu ta$ niye oluy bidaaa olmamasi ecin ne yapmam yilazim (rumuz: BALKIY )
not felsefeden ba$kasi okurusa bu yaziyi amel olsun tirtirima dü$sün.tavalite zor yeti$sin.
boroboro Üye
sakalli0727;165818 wrote:amminin gülü sankinem icimi okumu$sun
bende ke$ke bir ba$ka mamet ammi olsada bende ona derdimi yansam diydim.
amminin gülü dün ba$ima böbrek ta$i vakasi geldi.hayatimda bir ilkti emme beyle aci izdirap görmedim ben.hastahanaya gittim serum yidim inne yidim baamisin demedim.cok agriydi balgiydi acidan yorgani yasdigi isiriydim gözüm dönüydü.
sabehten tukturlar beni ba$ka yere sevk idecekelrdi.ozaman getmistim afedersin abdeshanaya.ufak taharat tezelerken cit diye bir ses.Allaha $ükür dü$ürdüm.o an sankim dünya benim oldu.
emminin gülü ben kendimi hem ya$lanmi$ hissediym bu durumdan kelli.
hemde bu ta$ niye oluy bidaaa olmamasi ecin ne yapmam yilazim (rumuz: BALKIY )
not felsefeden ba$kasi okurusa bu yaziyi amel olsun tirtirima dü$sün.tavalite zor yeti$sin.

mamet ammii halına cok üzüldüm..bu derdini okuduk tan sonra ağlimm...gözlerimden yaşlar geli..bizim için kendini feda edinn..senın hakkını nasıl öderiz bilmim ki...
felsefefe Üye
mamet ammi biliydim
bele birşey oldunu
sen niye demedin
be gelir senin yanında kalırdım.
Mislim ammi doganay borro hiç haberleri yok.
İslim deyzam sa iyi bağtımı
Ben çok üzüldüm.
Sa ne istiysen gönderiym.
Bolca karpuz ye
yoksa meyan şerbeti iç
yoksa meyve suyu iç.
Bol bol soda da taş yapabily.
Kummu daşmı düşüriyn ben anlamadım.
Işığtan yok ediyler artık.
Allah yardımcın olsun
dermanın ondan olsun
doganesmeray Üye
sevgili mamet ammi her na gadar bıldır seninle gavga edip saa garşı yuhalık eddimsede hastalığıyı duyunca çok üzüldüm ve gendi gendime dedim tabaatin bata sen nasıl olıyda mamet ammiye ele baddee edin dedim.
allahıma dinime ammi seninle döüşdükden sonra gendimi ambel beter heder eddim börgüm balkıy yüreem sızlıy.
ammi allah seni başımızdan eksik etmiye, döşşegiyin galınlıgı şele bir metreyi geçe, torunlar öniyde dombalak aşa.
saa allahdan acil şifalar dilim islim bibiminde ellerinden öpim

rumuz: hasbeli aş
sakalli0727 Üye
doganesmeray;165972 wrote:sevgili mamet ammi her na gadar bıldır seninle gavga edip saa garşı yuhalık eddimsede hastalığıyı duyunca çok üzüldüm ve gendi gendime dedim tabaatin bata sen nasıl olıyda mamet ammiye ele baddee edin dedim.
allahıma dinime ammi seninle döüşdükden sonra gendimi ambel beter heder eddim börgüm balkıy yüreem sızlıy.
ammi allah seni başımızdan eksik etmiye, döşşegiyin galınlıgı şele bir metreyi geçe, torunlar öniyde dombalak aşa.
saa allahdan acil şifalar dilim islim bibiminde ellerinden öpim

rumuz: hasbeli aş
sagol yavrim sagol.amminin gülü sizin bu sevginiz beni ayagta tutan.
yarindan kelli ben artikin dil kursuna ba$liycam.bu konu felsefe abinin olsun
sende zatan hep derdini anlatirsin.rumuzunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim saa
sakalli0727 Üye
felsefefe;165951 wrote:mamet ammi biliydim
bele birşey oldunu
sen niye demedin
be gelir senin yanında kalırdım.
Mislim ammi doganay borro hiç haberleri yok.
İslim deyzam sa iyi bağtımı
Ben çok üzüldüm.
Sa ne istiysen gönderiym.
Bolca karpuz ye
yoksa meyan şerbeti iç
yoksa meyve suyu iç.
Bol bol soda da taş yapabily.
Kummu daşmı düşüriyn ben anlamadım.
Işığtan yok ediyler artık.
Allah yardımcın olsun
dermanın ondan olsun
amminin gülü sagol verdigin bilgiler icin.zaten ben bura geldim geleli kimse normal su icmiyki nere getsem soda veriyler cok zor ama kiramiyorumda getirenleri iciydim.belkide dedigin gibi maden suyundan oldu bu ta$.
emme artikin gitti dü$ürdüm.
amminin gülü bak ben artik yarindan kelli [URL="http://www.yalli"]www.yalli[/URL] coma yani nizip coma cok az gelicem.
onun icin bu konu senin olsun.burda kendi dogrularini bir $ekilde millete dinletirsin.ba$ka yerlerde 50 yazmaktansa burda 1 yaz yiter.buralik hem güldürür hemde dü$ündürür
bu konu saa hediyem olsun felsefe yigenim.diger yigenlerinide ba$ina topla.
gelin bozu$ak dirsin size hakiye anlatcam dirsin ,hepsi tandirin mahlefesinden tutar altina girer capit yorganin
yuhalik edene yol ver getsin.
amannnnn a$iretim toplanmi$ta falan diye barak havasi cigirirsin önce sonra inceden ince konuya girersin

onlara gözkulak ol muhaaat ol amminin gülü.
sizi seviyorum boz u$aklar.hakkizi halal edin
murat coşkun Üye
ey ümmet-i internet....bu sakkalli herife helal olsun..önünde şapka çıkartııym....keşkem bende senin gibi yazabilseydim....sana gıbta ediym.acabam senin gibi olmak için bege tavsiyelerin var mı?ellerinden öpüym ammi( desem ...seni ihtiyarlatmış mı oluruk.....)
doganesmeray Üye
sayın çog gıymatlı maamet ammi..
sen giddikden sona bıraların heç dadı galmadı, artıg heç kimse bizim derdimizi dinlemiy. secret agşama gadar vıır vıır vıır arı gibin başımızın etini yiyiy.
senin gidişin yüreemizde möhüm bir yanıglıg hissetdirdi. keşkem gne gelsen diyim gendi gendime uşaklar hele toplanın size birşey anlatacam desen diyim. islim bibim gene esgisi gibin bize ataşda çay bişirse diyim..
ammi sen giddikden sonra kimse bıralara gelmez oldu merescilerin meresine sahap çıkamadı bizlerin boynu küheylan gibin büküp galdı.
senin ahırdaki davarı kesip yedik ammi. ama guyruguda çiiip bööyüktüktü. birezini kara et ayırıp çiğ küftecilere verdik küfte yapsınlar diye. kellesinde yüzüp suda cıncık gibin yudugdan sona bişirip yidik. ayaklarını çöpe addık ammi ayaknan mayaknan ugraşamadıg ambel beter mındar ederdik yogsam. yirkene booazımızdan geçmedi allahıma kelşkem sende bırda olsadın ..
neyse ammi aha ben şimdi gidim sona gene gelirim. inşallah birgün sende gene gilirsin yanımıza
boroboro Üye
sayın mamet ammii dogan kötü yola düştü...erkeklıkten cıkrı.secret le eyiii kanka olular..yakında amelıyat falan olacak bayan olacak..saa layık bi yeyen olamadı.artık geldıgınde tamamen secret 2 olur...:( secret zaten bildigin gibi bi ağli bi gülü ben anlamadım nasıl bir karaketeri var..mislim ammi artık eskısı kibin faal deel..fazla yazmii küsmüş allehm..zıiya artık ugrami..sezer akhaneton evlendi getti..avrad elli oldu sıteye bilem girmi..admin mamet ammi ekmek konusunu 8. 9. sıraya attı..1.sıraya almi..felsefe ammii de ugrami artık..beni sosrasan ammi..senın muhasebecin olarak sen iflas ettin müsteri artık gelmi..dert dınleyen olmadıgı için baya borçlandın..hesab ta paran kalmadı ammii..habarin ola..dogan ede nin dediği kibin..davarı yedik..evi de satlıga cıkaracayık..borçları ödeyip geri kalanı pay edeyeceyikk..yetiş ammi...bu heyirsizler senın ne var ne yokk hersyını yiyiler..dogan iilla amelıyat olacam diyi...:)
doganesmeray Üye
ammi sölemeyi unuttum sen giddikden sona boro senin paralarıyı har vurup harman savırdı ille diyiy bı paraların hepsini garılarla yiyecem.
birde benim haggımda saa solaa dedigodu çıkarmış ammi şele bele deyin. geçn vahıt bir cemaatte rasladım gendine gene her zmanki gibin cahal cahal benim haggımda gonuşmaya başladı.
şele elimin tersinden bir tene vurim dedim gendi gendime ama sırf senin esgi şeertin diye saa ayip olur deyin bişey dimedim ammi.
boroboro Üye
dogan demişki :
ammi sölemeyi unuttum sen giddikden sona boro senin paralarıyı har vurup harman savırdı ille diyiy bı paraların hepsini garılarla yiyecem.ağlama duvarı konusuna yazdıgı cevap ammi doganın : ( ıngaa ıngaaa ınggaaaa ıngaa eheuheheuheuhe )

abovvvvvv dogannnnn ele deme benim abdestim bozulur...ben mamet amminin tek kurusunu yirsem allah beni kör eder...o mübarek buyu bi insan..allah başımızdan eksik etmesin ammi mi...tez zamanda gelir senın kibin şarlatanlarda agzının payını alır..davarı ahırdan gaçırıp yedirdin millete bide ben ammminin en has yeyeniyim diye benı kandırdın...
felsefefe Üye
Doganay Borro ele kızdım ki.
Urğamıyımışım.
gelmiymişim.
Biri geldi de dert agnalttıda ben cuğap vermemiş
Parayı almamışım.
mamet ammimin
tükanı açık
şey etmeyin.

ben bağıyım.
Para alınca ammime yollyıcam.
Heç ele güne karşı
Ayıp olıy.
cumaatten
köyden
Mamet Ammiden
boroboro Üye
felsefefe;167494 wrote:Doganay Borro ele kızdım ki.
Urğamıyımışım.
gelmiymişim.
Biri geldi de dert agnalttıda ben cuğap vermemiş
Parayı almamışım.
mamet ammimin
tükanı açık
şey etmeyin.

ben bağıyım.
Para alınca ammime yollyıcam.
Heç ele güne karşı
Ayıp olıy.
cumaatten
köyden
Mamet Ammiden

felsefe ammi eyi demişssin emmeee..bu doganay son günlerde eyice azıttı..davarı calmış satmış..mamet ammi fazla sevmez di zaten bu ede yi..cinsıyet karmaşası içinde bu usah...bı cara söle derdine garib bulsun gercek cinsiyetini..
nizipli_mehmet Üye
walla derdim war ama çözümüy ok ben çözüm bulurum diyen yazsın...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim