Çok Şükür Bir Derdimiz Yok emmi SağLığına Duacıyız:)
Geleneklerimiz Anılarımız
konsept calisma die bi hanek etmissin.o neyki la.konsepti felan anlamadim yoksa bu konsept lafi amerikalilarin isimi.
isyerinde donuysaniz size bir degil bir kac akil veriym.tandir kurabilirsiniz.
sekreter kiza söyleyin size capit yorgan diksin.bari bi ise yarasin.
ayrica tüm calisanlar elele tutusup leylim sekebilirsiniz.
gene ayrica birbirinizi hohlayin.hanii $orba icerken püff püff diye sogutuyoruz ya.birbirinizi isitmak icin birbirinize hoh hoh yapin.
ya da sebze hali varsa temotos kasasi isteyin.kumsoyuncuya gidin.ammi bize bi kac temotos kasasi ver kizinncayik diyin.verir
patronunuz bu konulardan etkilenip size sanayiye has bir gaz sobasi alir.yanik motor yagiyla yakar citir citir KIZINIRSINIZ
gec kalkiysan seytan üzerine cul atiy dirdi rahmatlik nenem.saatini kur kalkamiysan bilki seytan üzerine culunu atmis tembellik edip yelkinip kalkamiyn .anliym seni.
napman lazim biliyinmi?saat maat hakiye yatariken gennini gurmalisin.3 alham bir kulvallah oku.sagina dön yat.yellenmemeye özen göster uyurken nohut fasilya yime.
alhamleri okuduktan sonra diki genni gennine yarin saat su vagitta kalkmam lazim,dirsin
öyle uyu.hadi eyi geceler saa
pilovu tutturmak zor zenaat.daa cok firin ekmek yimen yilazim.
ayrica rumuzun pek gözelmis
hem ben senin derrdini hep dinlerim amminin gülü
pilov yapamiyorsan hemen evlenmelisin .
para kazancak kazan kaynatabilceksen bagla kapina bitene
böyle üzülüp gennini paralamana gerek yok
sahabi senden cok düsünür BIZASINI
HAYVANA ÜZÜLMEN KONUSUNA GELINCE GENE KAN CEKMISTIR ONUN YÜZÜNDEN BU SIKINTIN
nere danisdiysam neye kafami vurduysam bu e$in icinden cikamiym.
adem bubamiz, hava anamizin sözünü dudmu$ cennetten ALMA yimi$ ya.bu alma yidikten sonra bunlar kovulmu$.
emme bah amminin gülü.eskiden kabileler yaptiklari i$ler, diger dü$man kabileler anlemesin deyi.aralarinda farkli konusmuya ba$lami$lar
sonrada dövletler aralarinda gene ba$ka dövletler kendi i$lerini anlemesin deyi,farkli alfabeler acet etmi$ler.
$imdik de aman bizim dilimizi konu$sunlar deyi yirtinip duriyler
dil eskiden konu$ulmamasi güc idi
$imdi konu$ulmasi güc bi i$ oldu
emmin hayran saa bu cinlilerin ne yidiklerini dü$üncegine
niye yidiklerini dü$ün!!!
adamlar gominist düzendeler.yiycek bi$eyleri yok.hayatta kalmak icin yimek zorundalar.
cinliler günde 1 tas $orba bi sahen pilavdan karinlarini doyuruylar.dövletleri onlara onu hak göriy.adamlar da netsin eline gecirdiklerini yiyler
cinlilerin gominist düzeninin bozulmamasini istemiyen bir diger dövletse amarika.
düzenleri bozulursa onlar bi yimeye ali$irsa o zaman amarikalilarin pastasi gücülcek
biri ac kalmaliki amarika doymali anliycen emminin gülü.kinanamak yilazim
biliysinki cinin nufusu dünyanin 5 de 1 i
sen gecen tarihanin kel kassime yazdigi kel kassim yazisini silince hulklanmi$tir
emme o konu da hakli
silmemen yilazimdi
ben bilem güldüm o yazdigina,hemide bir güldürdü dü$ündürdü
herke$ kendi isminden girsin diye bir anekidot dü$mü$tü
sende kalktin adamin yazisini sildin,oda huylandi kopmle silmi$.nokta nokta yapmi$
ben gennin yerinde olsam aynatla olayin üstüne geder tekrar eski yaziyi yazaridim
cebik pes etmi$ bu oglan
biz o defder dalelerini ney icin acdik ?
boz u$aklar birbiriynen olan hatireleri yazsin deyi
ondan kellim o nun gözündeki yeri icin
bide ele$tiri icin
ele$tiriler emme adamin kalbini girmamali
okuyan konu sahabide dimeliki "yorum bu herifler beyle beyle dü$ünüy hakkimda dur ben eyle olmasam bele dostlarimin gözündeki kimin oluym der
caba haricar.daha eyi olur.sen kalk tarihanin mesecini güzel bir anisini sil.ondan kelli bu niye hulklandi diii
onun gönlünü almalisinin amminin gülü
mesela götür parka hömmülühöce bindir,o senden agirdir emme siz iki ki$i binin ahmeti al yada oktay i al(oktay tek ba$inada yeter amma i$tr 2 ki$i olun yoksa onu kaldiramassiniz
diger tarafada o binsin.o havaya kalktiginda,hömmülühöcden birden kalkin.gennide yere dü$sün :)akli ba$ina gelsin
Dert ortağınız Sakelli Mamed ammi, sorunlarınızı dinliy
Görüntülenme: …
sevgili mamet ammi bu mektubu size gurbattan yaziym.ismim zöhüre yasim 35. benim derdim nohut dürümünün burnumda tütmesi.yillardir bir nohut dürümü yiyip $öyle FOSUR FOSUR yatamadim ya ona yaniym.nohut dürümünün mektubumu olurmu$ dime ha.zaaer sen hec gurbatlik görmedin dirim bende.
bi derdim gene var ben gecen markata gittim.bizim burda bakkala markat diyorlar onun icin markat yazdim.markatta bana bi bag bahdeniz ver hele didim.markatci pel pel yüzüme bagti... neydeniz neydeniz dedi.o bahdenizi ege denizi marmara denizi gibi bisey bellemis.napmaliyim mamet ammi genni gennimi nasil ediymde bu cikmazdan cikarmaliyim.dilim hep nizibe kaciy buna bir cara bul ammi.(rumuz:bahdeniz kolik)
.....................................................................................................................................
amminin gülü yasin 35 olmus emme yas böyümekle akil böyümüymis.sen benle eylenmek icinmi mektup yazdin?yok cani nohut istiymiste yok bilmeneymiste.sen bence fosur fosur uyumaya göresmi$sin. mahanayi nohutta arama.nizibe geldiginde dama cikar fosur fosur uyursun.hem acik hava bisey olmaz
bahdenize gelince marketinizden israrla istemeye devam ediniz.markatcida anlasin bahdenizin bir ic deniz yada göl falan olmadigini.bahdeniz demeye devam et yavrim kazanan sen olacaksin.hadi genni gennine eyi bah.bidaa da beni böyle bos seylerle ipe sapa gelmez islerle avara etme
bi derdim gene var ben gecen markata gittim.bizim burda bakkala markat diyorlar onun icin markat yazdim.markatta bana bi bag bahdeniz ver hele didim.markatci pel pel yüzüme bagti... neydeniz neydeniz dedi.o bahdenizi ege denizi marmara denizi gibi bisey bellemis.napmaliyim mamet ammi genni gennimi nasil ediymde bu cikmazdan cikarmaliyim.dilim hep nizibe kaciy buna bir cara bul ammi.(rumuz:bahdeniz kolik)
.....................................................................................................................................
amminin gülü yasin 35 olmus emme yas böyümekle akil böyümüymis.sen benle eylenmek icinmi mektup yazdin?yok cani nohut istiymiste yok bilmeneymiste.sen bence fosur fosur uyumaya göresmi$sin. mahanayi nohutta arama.nizibe geldiginde dama cikar fosur fosur uyursun.hem acik hava bisey olmaz
bahdenize gelince marketinizden israrla istemeye devam ediniz.markatcida anlasin bahdenizin bir ic deniz yada göl falan olmadigini.bahdeniz demeye devam et yavrim kazanan sen olacaksin.hadi genni gennine eyi bah.bidaa da beni böyle bos seylerle ipe sapa gelmez islerle avara etme
hehehehehe sakallı ammi ağzına sağlık.nede güzel demişsin ammi benimde bi derdim var şuan bulunduğum işyeri konsept çalışma içerisinde soğuktan donuyoz.ne gibi bi görüşün olur bize seni sevgiyle kucaklıyorum şimdiden.
ammisi hayren saa.senide yazdigini gördüm ya artik hec gam yimem.Mustafa Kökoğlu;160018 wrote:hehehehehe sakallı ammi ağzına sağlık.nede güzel demişsin ammi benimde bi derdim var şuan bulunduğum işyeri konsept çalışma içerisinde soğuktan donuyoz.ne gibi bi görüşün olur bize seni sevgiyle kucaklıyorum şimdiden.
konsept calisma die bi hanek etmissin.o neyki la.konsepti felan anlamadim yoksa bu konsept lafi amerikalilarin isimi.
isyerinde donuysaniz size bir degil bir kac akil veriym.tandir kurabilirsiniz.
sekreter kiza söyleyin size capit yorgan diksin.bari bi ise yarasin.
ayrica tüm calisanlar elele tutusup leylim sekebilirsiniz.
gene ayrica birbirinizi hohlayin.hanii $orba icerken püff püff diye sogutuyoruz ya.birbirinizi isitmak icin birbirinize hoh hoh yapin.
ya da sebze hali varsa temotos kasasi isteyin.kumsoyuncuya gidin.ammi bize bi kac temotos kasasi ver kizinncayik diyin.verir
patronunuz bu konulardan etkilenip size sanayiye has bir gaz sobasi alir.yanik motor yagiyla yakar citir citir KIZINIRSINIZ
valla ammi çoh eyi diyin emme bizim patron heç bizi sallamayı.geçeh gün yüznumara arıza yaptı çağırdık yüznumaracıyı adam bize burada hacet edemezsiniz gidin duvar dibine edin dedi.ha birde sekreter kız çapıttan yorgan diksin demişsin nerdeeeeeeeeeeeeee eski sekreterler allahıma tandırı nasıl özledim bi bilsen.hele o tandırı içinde hakkeye diynemeyi,uyumayı,bastık,sucuk yimeyi nasıl özledim bi bilsen.
mamed emmi ne zamandan belli benimde bir derdim var ama saa yazmaya çekiniydim.
emmi benim derdim sabahlar uykudan kalkamamam. her zaman işe geç kalım ne gadar erken de yatsam genede kalkamim valla.
ben bını saa bıldır yazcaktım ama bubam gızar diye yazamadım.
acep benimde derdimin çaresi varmıdırki sende.
emmi benim derdim sabahlar uykudan kalkamamam. her zaman işe geç kalım ne gadar erken de yatsam genede kalkamim valla.
amminin gülü evvelallah her bir derdin carasina ufak defek yardim ederik emme rumuzsuz yasmissin bi daa olmasindoganesmeray;160031 wrote:mamed emmi ne zamandan belli benimde bir derdim var ama saa yazmaya çekiniydim.
gec kalkiysan seytan üzerine cul atiy dirdi rahmatlik nenem.saatini kur kalkamiysan bilki seytan üzerine culunu atmis tembellik edip yelkinip kalkamiyn .anliym seni.
napman lazim biliyinmi?saat maat hakiye yatariken gennini gurmalisin.3 alham bir kulvallah oku.sagina dön yat.yellenmemeye özen göster uyurken nohut fasilya yime.
alhamleri okuduktan sonra diki genni gennine yarin saat su vagitta kalkmam lazim,dirsin
öyle uyu.hadi eyi geceler saa
mamed emmi bizim bırar ufak yer oldugu için herkes bir birini tanır. onun için saa adımı sölemedim.
dediklerini yapacam inşallah emmi. beni dinlediyin için sagğolasın.
dediklerini yapacam inşallah emmi. beni dinlediyin için sagğolasın.
sayın mamet ammı..biliym artık benim derdimi dinlemisin..çara bulmisin..emmee...ben derdimi yine saa anlatim...geçen gün pilav yapimdim gennime...ama çok lappa gibi oldu..ben nerde yanliş yaptimm ammi...( rumuz :pilav yapamayan...)
suyunu cok kattin zaar amminin gülü.boroboro;160127 wrote:sayın mamet ammı..biliym artık benim derdimi dinlemisin..çara bulmisin..emmee...ben derdimi yine saa anlatim...geçen gün pilav yapimdim gennime...ama çok lappa gibi oldu..ben nerde yanliş yaptimm ammi...( rumuz :pilav yapamayan...)
pilovu tutturmak zor zenaat.daa cok firin ekmek yimen yilazim.
ayrica rumuzun pek gözelmis
hem ben senin derrdini hep dinlerim amminin gülü
pilov yapamiyorsan hemen evlenmelisin .
para kazancak kazan kaynatabilceksen bagla kapina bitene
sayın mamet ammi..bugün köylere gittim..yeenn güzel bi hava vardı..yolda giderken bi tane buzagı ipini koparıp önümüze düştü..gendi kaçii biz arabayla arkasındayık..bi 2 km kaçtı önumüzde...biz durik gendi duri yolun ortasında bize bakii..selektör edik yoldan geçil biz geçek..o tekrar kaçmaya başli..köydne baya uzaklaştik..baktıik olmadı hızlı yanından geçtik...arkamızda kaldıı..o buzagının sahabıı cok üzülmüşmüdür..buzagım kayboldu diye..bide hayvan yeenn terlemişti..çok acıdım yüreğim yenn sızladı buzagıya..( rumuz acılı)
seni takip ettigine göre kan cekmistir harhal amminin gülü.seni sütasta görünce böyle bir kaniya vardimboroboro;160464 wrote:sayın mamet ammi..bugün köylere gittim..yeenn güzel bi hava vardı..yolda giderken bi tane buzagı ipini koparıp önümüze düştü..gendi kaçii biz arabayla arkasındayık..bi 2 km kaçtı önumüzde...biz durik gendi duri yolun ortasında bize bakii..selektör edik yoldan geçil biz geçek..o tekrar kaçmaya başli..köydne baya uzaklaştik..baktıik olmadı hızlı yanından geçtik...arkamızda kaldıı..o buzagının sahabıı cok üzülmüşmüdür..buzagım kayboldu diye..bide hayvan yeenn terlemişti..çok acıdım yüreğim yenn sızladı buzagıya..( rumuz acılı)
böyle üzülüp gennini paralamana gerek yok
sahabi senden cok düsünür BIZASINI
HAYVANA ÜZÜLMEN KONUSUNA GELINCE GENE KAN CEKMISTIR ONUN YÜZÜNDEN BU SIKINTIN
ben sütaşa düşmem ammi..sen heç tasalanma....:)
Yaav ammi çoğ marak ediym bu dünyada biryığın dil var. Kimi almanca kimi ingilizce gonşıy. Ama babamız bir hz. Adem... Madem ele niye bir yığın dil var ve bunnar nasıl beyle çoğalmışlar acebe
sayın mammetttt ammiiiiiiiii müşteri gelmişş..sorununi söli..sen cevap yazmamışsınn...
mamed emmi dün bi arastırma yapıyodum nette aman allahım ne görüyüm çinlilerden nefret ettim bööööö:( neler yiyolar yaa öyleee
ammisi gurban bak bu gonuyuda ben cok dü$ündüm.ama bende senin gibin i$in icinden cikamadim hecarzuhalci;161626 wrote:Yaav ammi çoğ marak ediym bu dünyada biryığın dil var. Kimi almanca kimi ingilizce gonşıy. Ama babamız bir hz. Adem... Madem ele niye bir yığın dil var ve bunnar nasıl beyle çoğalmışlar acebe
nere danisdiysam neye kafami vurduysam bu e$in icinden cikamiym.
adem bubamiz, hava anamizin sözünü dudmu$ cennetten ALMA yimi$ ya.bu alma yidikten sonra bunlar kovulmu$.
emme bah amminin gülü.eskiden kabileler yaptiklari i$ler, diger dü$man kabileler anlemesin deyi.aralarinda farkli konusmuya ba$lami$lar
sonrada dövletler aralarinda gene ba$ka dövletler kendi i$lerini anlemesin deyi,farkli alfabeler acet etmi$ler.
$imdik de aman bizim dilimizi konu$sunlar deyi yirtinip duriyler
dil eskiden konu$ulmamasi güc idi
$imdi konu$ulmasi güc bi i$ oldu
gene rumuzunan yazmamissin emminin gülü.bidaaa seni dikkade almam rumuzunan yazmasisansecretgarden;161725 wrote:mamed emmi dün bi arastırma yapıyodum nette aman allahım ne görüyüm çinlilerden nefret ettim bööööö:( neler yiyolar yaa öyleee
emmin hayran saa bu cinlilerin ne yidiklerini dü$üncegine
niye yidiklerini dü$ün!!!
adamlar gominist düzendeler.yiycek bi$eyleri yok.hayatta kalmak icin yimek zorundalar.
cinliler günde 1 tas $orba bi sahen pilavdan karinlarini doyuruylar.dövletleri onlara onu hak göriy.adamlar da netsin eline gecirdiklerini yiyler
cinlilerin gominist düzeninin bozulmamasini istemiyen bir diger dövletse amarika.
düzenleri bozulursa onlar bi yimeye ali$irsa o zaman amarikalilarin pastasi gücülcek
biri ac kalmaliki amarika doymali anliycen emminin gülü.kinanamak yilazim
biliysinki cinin nufusu dünyanin 5 de 1 i
mamed emmi ben biyerde gördüm böcek yiyodu adam bööög midem al üst oldu üstelikte adam baya sismandı neyse mamed emmi bu cinlilerden tiksindim ben yaa nete yazıp ara çinliler bebek yiyolarmıs yaa beddua etmek istemiyorum gece gece mamed emmi sen bi bak netten resimleri görürsün çinliler bebek yiyor diye yaz bakalım böööö(rumuz cinlilerden nefret eden)
sayın mamet ammi..benim derdim heç bitmi..aaa diyeceğim şey şu benim gözlerimm agri..saçım beyazlar çıkmış ne yapmam gereki..çok üzülim sacımın beyaz olmasına...( rumuz sacı beyazlaşan)
Mamet Ammi benim derdim çok büyük.
Tommuzun sıcağı, ortalık yaniy şey kimi
Tarmada yatik gece işte.
geçiler meleşiy bizim bır oğlak var oraya bıraya atlıp dolaşıy.
Köyde işte
Ben bır ürya görüyüm.
Üryamda
Bu bizim ramazan tarğan varya çok kızmış.
Yo kızmış kız olmamış.
singirlenmiş yanı.
Niye acep.
Tarmada yatik gece işte.
Köyde işte
Ben bır ürya görüyüm.
Üryamda
Yo kızmış kız olmamış.
singirlenmiş yanı.
Niye acep.
amminin gülü TARIGANIN HULKLANMASI saafelsefefe;163602 wrote:Mamet Ammi benim derdim çok büyük.
Tarmada yatik gece işte.
Köyde işte
Ben bır ürya görüyüm.
Üryamda
Yo kızmış kız olmamış.
singirlenmiş yanı.
Niye acep.
sen gecen tarihanin kel kassime yazdigi kel kassim yazisini silince hulklanmi$tir
emme o konu da hakli
silmemen yilazimdi
ben bilem güldüm o yazdigina,hemide bir güldürdü dü$ündürdü
herke$ kendi isminden girsin diye bir anekidot dü$mü$tü
sende kalktin adamin yazisini sildin,oda huylandi kopmle silmi$.nokta nokta yapmi$
ben gennin yerinde olsam aynatla olayin üstüne geder tekrar eski yaziyi yazaridim
cebik pes etmi$ bu oglan
Ammi şindi herkeş ayni hataya düşiy
Orda bir sayfa var
güzel şeyler yazmak gerekiy.
Sen kağ işte hoş olmayan bir şey de.
Doğrımı yaptığı
gülünecek dalga geçilecek yer mi o sayfa
sana da küstüm
O yazıyı eyle goriysen.
Ammi sebebi belkim eyle
pekii şindi ne ediyim.
Orda bir sayfa var
Doğrımı yaptığı
sana da küstüm
O yazıyı eyle goriysen.
Ammi sebebi belkim eyle
pekii şindi ne ediyim.
amminin gülü bag bag ne diycem saafelsefefe;163611 wrote:Ammi şindi herkeş ayni hataya düşiy
Orda bir sayfa var
Doğrımı yaptığı
sana da küstüm
O yazıyı eyle goriysen.
Ammi sebebi belkim eyle
pekii şindi ne ediyim.
biz o defder dalelerini ney icin acdik ?
boz u$aklar birbiriynen olan hatireleri yazsin deyi
ondan kellim o nun gözündeki yeri icin
bide ele$tiri icin
ele$tiriler emme adamin kalbini girmamali
okuyan konu sahabide dimeliki "yorum bu herifler beyle beyle dü$ünüy hakkimda dur ben eyle olmasam bele dostlarimin gözündeki kimin oluym der
caba haricar.daha eyi olur.sen kalk tarihanin mesecini güzel bir anisini sil.ondan kelli bu niye hulklandi diii
onun gönlünü almalisinin amminin gülü
mesela götür parka hömmülühöce bindir,o senden agirdir emme siz iki ki$i binin ahmeti al yada oktay i al(oktay tek ba$inada yeter amma i$tr 2 ki$i olun yoksa onu kaldiramassiniz
diger tarafada o binsin.o havaya kalktiginda,hömmülühöcden birden kalkin.gennide yere dü$sün :)akli ba$ina gelsin
Ammi aha bu felsefeye yakın olan ondan bir sofrada yemek yiyen onun kimin olurmu acep ben çok korgimda.Selamlar ammi
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.